IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
7.12.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 056
Koko
17 jäsentä
Tyttöjä: 10 (59 %)
Poikia: 7 (41 %)
Keski-ikä
24,7 vuotta
Otos: 13 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,7 vuotta
Valvojat
tatzi

Jäsenet (17)

SonnenuntergangtellumoIHQMIMMIMällipelletatzivette89BeminaSonuahpiuku_nolassesuzie-GLo^susänneTiina___
« Uudemmat - Vanhemmat »

Jos-syettä sillälaillaLuonut: Jos-syLauantai 01.01.2011 15:36

en enää tiiä itekkää et mitä vittua mä täällä teen... aiheutan kaikille vaa pahanmielen ja oon nii vitun kusipää mut tiiän etten selviä enää kohta ja tiiän miten mulle vielä käy.
Kun on tuo gallerian "mun kuva" tossa etusivulla. Joo ei siinä mitään minkä näkösiä ihmisii siihen kuvansa tilaa, vaan millasia urpoja sinne kommentoi ? Siis voi vitulla päähän. "Kattokaa mun ihQboxi, kattokaa mun ihQuboxi!!!" "KOMMATKAA, NIIN KOMMAAN TAKAS <333" "kahen kilon siika" Onko vittu teidän mutsi avanto kun ootte tollasia mötköjä... Siis mitä helvettiä, miksi on niin vitun väkisin kerättävä kävijöitä? Onko sillon jotenki feimimpi ja coolimpi? Itse eksyin kommentoimaan mun kuvaan vain siksi että halusin tietää millasia pellejä sinne kommentoi, niin ja että voisin kirjottaa taas jostakin, mikä vituttaa jälleen kerran. Ja kyllä pisti vituttaan. Miksi tohon mun kuva hommaan ei voi laittaa samaa kun päivänkuvaan, että vain yksi kommentti/käyttäjä. Sinne ei pääsis laittaan kun yksi urpo yhden kaikkia_kiinnostaa_vitusti_kattoo_sun_boxi- kommentin

No asiasta toiseen, vituttaa tää tukka. Miks suihkussa pitää käydä, kun voi olla vitun paskanen... Hanni Kohl täysille ja moshaamaan!! Ainiin ja jos jollain on käyttöä neonpinkille kuidulle, josta saa muutaman rastan tai muuten vaan haluu jonkun raidan ilman rastotusta, niin hihkasee että "vitun lehmä, minulle!" Ennen kuin keksin parempaa käyttöä sille, kun tuhlata kallisarvoista kuituani jonkun ruman horoperseen päähän.

Tunnevammainen lesoperselehmä kiittää lukijoitaan! ainiin ja se vitun 89 perään.
« Uudemmat - Vanhemmat »