IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
19.12.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 071
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 7 (78 %)
Poikia: 2 (22 %)
Keski-ikä
22,5 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,6 vuotta
Valvojat
elioe, PIUSA

Jäsenet (9)

100rdmärrelioeJensk|LiinulisurppisPIUSAheidimo
« Uudemmat - Vanhemmat »

heidimop p p 0perjantaiLuonut: heidimoLauantai 28.05.2011 00:09

Tänään ottaa vähä kuppiii ;))

pussinokkaELÄIN1579.> perus peLuonut: pussinokkaELÄINPerjantai 25.06.2010 17:56

ku totanoin tuntuu siltä et voisin juoda alkoholii lissöö

tynnyrinkasvatus o jees

elioeVabbu oli ja meniLuonut: elioeSunnuntai 02.05.2010 22:21

Vain krapula on enää seuranain. Ja keksipaketteja, Jaffaa, 14 kaljaa, paljon kiljua, melkein täysi Liviko Liköör Metsmaasika.

Oli kyllä harvinaisen kiva vappu, ottaen huomioon että tällä kertaa jopa muistan kaiken. :D Vaikka kyllähän ilojuomien käyttö oli runsasta. Käytiin baarissakin vähän dansahtamas bailabaila<333

Kiitoksia Miralle, Inkalle, kolmelle Elinalle, kahdelle Sinille, Pekalle, Tonille, Kimmolle, Kaisalle, Santerille ym. ym. ym. mahtavasta seurasta =)

Ja nyt pitäisi opiskella mutta minä vain jumitan jossain galleriassa. blöopäårgh asdf
Oli lövaaahs bileet Toijalassa, ei krapula lopu ikinä -__-

Bileet kesti aamuviiteen, sit juna oli myöhässä 45 minuuttia niin vedin pari kaljaa vielä Toijalan asemalla...

Sitten tämä juna oli sellainen yöjuna joka tuli jostain Kolarista/Kemijärveltä mistälie. Sellainen vanhempi mieshenkilö tuli sinne päivävaunuun juuri heränneenä ja osti minulta oluen, sitten juopottelimme junassa :DD Ja puoli yhdeksän aikaan aamulla himaan saavuttuani olinkin jo sammumiskunnossa xD


Enää viikko niin työt loppuu, sitten Lahteen ramsuksen kaa dokaamaan <3 Torstaina Veikko liittyy seuraamme ja muuttopuuhien ohessa dokailemme ensin pääkaupunkiseudulla, sitten perjantaina Suonenjoella. Jatkot lauantaina Pieksämäellä? :)
Nyt on Summer Kilju kokonaan pullotettu!
Aiempi arvio oli n. 10 litraa puhdasta kiljua. Sen sijaan nyt tuli 8 litraa puhdasta kiljua ja 2.5 litraa nestettä, joka koostuu pääasiassa hiivamöyhystä.

KYLLÄ, kiljun pullotus on pyhä toimitus, joka suoritetaan viimeiseen kuolleeseen hiivasoluun asti!

Pullotuksen eroottinen loppuhuipennus:

Kun möyhyn päältä ei enää lähde puhdasta kiljua, tartutaan:

-syvään kauhaan
-maustesiivilään
-suppiloon
-pulloon
-kilju sankkoon [sic]

Pohjamöyhyn pinnalta otetaan kauhalla nestettä, joka kaadetaan maustesiivilään, joka puolestaan on suppilon päällä, suppilon putki pullossa. Kaadetaan kunnes maustesiivilä on täynnä nestettä, joka ei valu ollenkaan.

Ravistellaan nopeilla, lyhyillä vaakasuuntaisilla vedoilla siivilää. Huomataan nesteen lähtevän jälleen liikkeelle. Neste puristuu siivilän läpi, samalla kun mahdolliset rusinat ja hedelmälihat muodostavat hiivan kanssa ihanan hyytelömäisen pallon. Puristetaan vielä kerran möyhypalloa ja viskataan biojätteeseen.

Tämä toistuu, kunnes yhdellä kauhaisulla koko maustesiivilä tulee täyteen. Hermot menee, ja siksipä taiteellisuus heitetään tässä vaiheessa vittuun!

Tartutaan:

-syvään kauhaan
-normaalikokoiseen siivilään
-nokalliseen kulhoon
-pulloon
-suppiloon
-kilju sankkoon [sic]

Otetaan kaksin käsin sankosta kiinni ja kaadetaan möyhyä siivilään, joka on kulhon päällä. Näin tehdään, kunnes siivilä on täynnä.

Raavitaan siivilän pohjaa yläpuolelta syvällä kauhalla, kunnes mahd. rusinat ja hedelmälihat ovat jälleen muodostaneet möyhyhyytelön hiivan kera. Liiskataan hyytelöä kauhalla. Neste ei mene siivilän läpi, joten se pitää valuttaa reunan yli kulhoon. Kaadetaan kulhosta suppilon läpi pulloon. Heitetään möyhyt biojätteeseen.

Voilà ! Kulinaristinen makuelämys on valmiina :)
« Uudemmat - Vanhemmat »