IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
24.12.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 329
Koko
27 jäsentä
Tyttöjä: 21 (78 %)
Poikia: 6 (22 %)
Keski-ikä
27,1 vuotta
Otos: 21 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,3 vuotta
Valvojat
kusettaja

Jäsenet (27)

N^a_sandra_eLzKailonaPulukkineDimangeSöhweli^_ann___mimosa__lies]hannamansikkaDaZe^sändi^v14ttupirjoMimosaa^^kusettaja
« Uudemmat - Vanhemmat »
Eli muistotilaisuus on (ensi)sunnuntaina 25. päivä klo.14.00 alkaein. Paikkana on tiilkanoja joka sijaitsee rantatiellä.
Kenellä kaikilla on kyytiongelmia? Sinne ei oikein pääse muulla kun autolla ja jos vaan jotenkin voin niin koitan järjestellä kyytejä niille kellä ei ole.
Kirjoitan nyt vieraslistan ja annan sen huomenna mutsille, lasken siihen kaikki jotka on itestään ilmottanu tähän mennessä. Jos vielä joku ei oo saanu ilmotettuu niin mahollisimman pian kiitos. :)

kusettajaMuistotilaisuusLuonut: kusettajaTorstai 08.01.2009 15:17

Se pidetään siis sunnuntaina 25. päivä tammikuuta. Paikka ja aika on vielä epäselvä mutta saatte kuulla niistä myöhemmin.


Elikkä klo. 14.00 Paikka vielä uupuu...

No nii paikka on siis siellä kirkon lähellä (papintie jotain) se hemmetin valkonen rakennus kirkolta vähän lapilaan päin. Riparibussit lähti siitä pihasta silloin aikoinaan. Kysykää tarkennusta jos ette tajunnu mikä paikka. (En siis itekkään tiiä mikskä sitä rakennusta kutsutaan).

Jos kenelläkään on ideoita tai muuta sellasta mitä haluis et siel tilaisuudessa ois ni ehdotelkaa ihmeessä, kaikkea harkitaan ainakin. Tai jos joku haluaa puhua/sanoa jotain tms. Me ainaki pyöritetään siellä se muisto video mikä on ammin päiväkirjassa. Ehkä vähän muunneltuna.

Paikka muuttuu taas. Uusi paikka on tiilikanoja, tosin itse en edes tiedä missä se on. Täytyy ottaa selvää...

kusettaja[Ei aihetta]Luonut: kusettajaKeskiviikko 31.12.2008 00:02

Ni niin, elikkä mutsi pisti mut asialle ottamaan selvää, ketkä kaikki ois halukkaita tulemaan ellun muistotilaisuuteen? se pidettäis joko 10 tai 17 päivä tammikuuta. meijän pitäis about kymmenen ihmisen tarkkuudella tietää kuinka moni osallistuu, jotta tietää millasen tilan varata yms. laittakaa mulle tänne jonkinsortin vieraslista. Ja jos joku sattuu tietämään jostain kuka ei käytä galleriaa niin ilmottakaa niistäkin. kiitos.

Paikalle siis saa tulla ihan kaikki ketkä vaan haluaa, ja tarkoituksena on pitää sellanen tilaisuus mikä ois mahollisimman vähän ahdistava.


Juu elikkä toi tilaisuus siirtyy vasta sitä seuraavalle viikonlopulle. eli luultavasti 24. päivä vasta. riippuu papista että milloin sillä ois aikaa toimittaa toi pois alta. Laitan sitten taas lisäinfoo ku saan jotain tarkempia ohjeita.

kusettaja[Ei aihetta]Luonut: kusettajaLauantai 27.12.2008 15:24

Ellu tuli mun uneen jättämään hyvästit. Tilanne oli tosi outo ja tiesin siinä unessa et kukaan muu mun ympärillä ei nää sitä. Sovittiin et jatketaan eri teitä toistaseks ja ellu jatko kierrostaan. Se oli menossa hyvästelemään muitakin tuttuja. Kenenköhän muun luona se kävi?

EiunSuurin suru on sanaton..Luonut: EiunPerjantai 26.12.2008 12:46



En osaa mitään sanoa, Ikävä on hirvee <3
« Uudemmat - Vanhemmat »