IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
27.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 314
« Uudemmat - Vanhemmat »
Aloin tekee ns. keikkapäivistä ja tässä siis eka sellanen. Ääni kyl on lähteny huutamisen takia

13.3.2009

Kello on 13.43 eli olen jonottanut jo 10min. Oli kiva yllätys huomata, että olin eka jonossa. Nina tulee tosin vasta klo 18 aikaan ja menen sitä vastaan Sornäisten metroasemalle. Pitäis varmaan olla mahtavat fiilikset ku oon ekana mut ei ole. Riitelin ennen lähtöö äidin kans ja kauhee pelko siit et menetän Lassen. Se ei oo kyl sanonu viel mitään mut ke iltana sano et sen täytyy miettii asioita. Aamulla sit tulee Mari, Sanni ja Lea.

Päk in the Pisness, kello on 22.36 ja ollaan Ninan kans vielki ainoot tääl jonos. Lähdin tosin jo 15.30 Kamppiin Ninaa vastaan ku en jaksanu venata kultsal. Oltiin sit takasin klo 20 aikaan tunnin harhailun jälkeen. Pari tyyppiä on vast ihmetelly ja Ileki tuli jutteleen =D Siis se juontaja. Mut nyt Nina haluu alkaa nukkuun. EMMAN EKAT YÖJONOTTAJAT =D

14.3.2009

Olipa nopee yö! Kello on nyt 7.17 ja 4.50 tuli Pepi ja Inari ja nyt tuli 3 Anna Abreu fania. Lean pitäis tulla kohta ja Sanni + Mari tulee puol 9 aikaan. MENEE HERMO NOIHIN PULUIHIN!! PRKL!!

15.3.2009

Klo on 10.21 ja heräsin jo 8 aikaan omasta ihanasta ja lämpimästä sängystä ^^ Eilinen meni mahtavasti ja 2 uutta keikkaa on tiedos; Nosturi ja Oulu, mut en oo varma pääsenkö. Nosturi on todennäkösempi. Ankkarock ei oo varmaa viel, kysyttiin Eerolta.

Klo 12 ennen yksi Annan faneista meni kuulemma tajuttomaks. Sitä oli huimannu ennen ku oli menny taju ja oli ollu just 42 asteen kuumeessa eikä ollu syöny mitään. Kamu sano et mun pitää mennä kattomaan mitä kävi ku oon VPK ihminen ja sit ku olin siin paikalla ni oli jo silmät auki mut täris aikalailla; laitettiin vilttejä päälle ja alle. Siinä sit soitettiin, vasten tytön tahtoa, lanssi tarkastamaan tilanne ja sit tuliki H192 paikalle. Tapahtuman jälkeen päästiin vähäks aikaa sisälle lämmitteleen.

Klo 13.35 aikaan Rasmuksen jätkät alko "valumaan" paikalle ja ekana tuli Aki. Tietenki siin heti piti saada hali ja yhtäri. Kysyin kans et saanko keikan jälkeen kapulan ja sanoin et mul on keskiviikkona koulus musaesitelmä pojista. Aki lupas mulle sen kapulan! ^^

Seuraavaks tuliki Pauli. Olin odottanu lokakuust asti et saan Palen nimmarin Black Rosesin kanteennja sanoinki sen Palelle. Sanni otti videoo ku sain sen ja halasin sitä ^^

Sit tulikin melkein heti Eero. Tietty juostiin siihen paikalle mut Egen piti viedä basso sisälle mut tuli sit takas siihen. Pyysin silt nimmaria yhteen julisteeseen ja halasin sitä, toivottavasti ei huomannu ku astuin vahingos sen jalan päälle. Niina sano kaikille jätkille et oltiin yötä siel!

Vikaks tuli Lauri. Tietty mä vaa tunnistin (kai vaa mä?) heti Lakun ja ennen ku olin saanu lauseen loppuun ni Niina jo krimaa Lakuu kohti. Se oli pikkasen vatsataudis mut se ei haitannu meit. Siin vaa halailtiin ja oltiin yhtäreis sen kans. Kuitattiin Niinan kans et olis pitäny uskoo Habossa Lakua!

Jätkät kävi viel pari kertaa siin ulkona ja muistin kysyy Eerolt siit Sahaja- joogan paikasta Kampis. Tajuskoha se ei aijon mennä kokeileen, ainaki se oli sen näköne et tajus.. vaik en sanonu sitä. PAULI EI MUISTANU MUA O.O se meinas kans napata mun rinkan matkaansa.
Tuli kans pientä riitaa Lauri Tähkä fanien kans. Aikuiset ihmiset ja käyttäytyy ku pikkulapset! Naurovat meille jonotuslistasta ja haukku meit rassefaneja tyyliin "Näyttääks silt et mul on hiukset pystys" yms. Pyydettiin iha nätisti niit siirtymään jonon päähän et saatais yks jono ku mm. mä olin jonottanu yötä ja osa oli tullu aikasin aamul.
Päästiin onneks eturiviin Laurin kohalle kute oli tarkotus. Säikytettiin Akiki enne keikkaa huudolla ku ehdokkaita esiteltiin. SE EI ANTANU SITÄ KAPULAA MULLE!! Ei ees vilkassu mun suuntaan! Meinasin alkaa itkeekki Justifyn aikana.

Saatiin Ninan kans aploodit ennen lähetyksen alkua Ilen takia =D Se muisti meijät!

Niwliog[Ei aihetta]Luonut: NiwliogPerjantai 06.03.2009 11:42

Miten mä olin onnistunut missaamaan Emma-ehdokkaiden julkaisun? Ja miksi Negativella oli vain kaksi ehdokkuutta ja nekin jotkut vuoden DVD ja katsojaäänestys... :(

MäikkyÄänestä!Luonut: MäikkyTorstai 12.02.2009 10:56

Lähetä EMMAKOTI 7 tekstiviestillä numeroon 17176. Hinta vain 0.65 e.

Yksi suosituimmista kotimaisista hittibändeistä NEGATIVE julkaisi keväällä 2008 neljännen albuminsa “Karma Killer”. Levyltä irroitetut singlet "Won't Let Go" ja "Giving Up!" olivat jättihittejä ja bändi tahkosi läpi suurimmat kesän festivaalit sekä sen perään isoimmat klubit.

Megasuosioon 2000-luvulla noussut bändi on vetänyt tähänastisen uransa aikana satoja hurmoksellisia keikkoja sekä Suomessa että ulkomailla, saavuttanut neljällä albumillaan, 15 sinkullaan ja DVD:llä paikan TOP5:ssa myyden levyjä pelkästään Suomessa yhteensä yli 100 000 kpl. Lisäksi bändi on vastaanottanut MTV Europe Music Awards 2007 gaalassa parhaan suomalaisen bändin palkinnon, joka valittiin yleisöäänestyksellä. Negative keräsi huimat 90 000 ääntä!
Yhtye on koko alkuvuoden 2009 Euroopan kiertueella, joka pysähtyy 15 eri maassa.

ArkiPäivänVaras14.3.2009Luonut: ArkiPäivänVarasTiistai 03.02.2009 19:31

Pakko päästä myös Emma Gaalaan.
Helsingin Kulttuuritalo kutsuu meitä Emmi ;)

_ArkiPäivänVaras_

Ps. Tampere...
« Uudemmat - Vanhemmat »