IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
28.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 1726
Kommentteja: 1
Koko
74 jäsentä
Tyttöjä: 48 (65 %)
Poikia: 26 (35 %)
Keski-ikä
28,2 vuotta
Otos: 62 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,3 vuotta

Jäsenet (74)

ti|inaBratronja^iivuS[latee]Kairi_-sonjSota-WLimmpuPafkaX901TonspCristalyLaurpa_iJäs_Jenn\a
« Uudemmat - Vanhemmat »

PÄse olo etLuonut: Sunnuntai 21.02.2010 10:45

emt semihämärii mustelmii, kuolemaa tekevät pää, niskat, polvi ja tärisevät kädet. siin oli risteilyy tarpeeks kyl vähäks aikaa.

ja mun ei tällä polvella ois ehkä kannattanu avaa sitä tanssilattiaa klo 11 lauantaiaamulla mut joskus jostain saa taikavoimii ja sit sitä uutta nousuu ei voi pysäyttää, baarimikot tuntuuki lempeiltä ja kipukynnykset kummasti nousee.

pmmp oli aika hikinen - kirjaimellisesti. tosin et ku kruisailtii niitten kaa samal hissil ni taisin heittää jommankumman niistä ehkä n. 2v pojalle et "onpa aika ryytyneen näkönen kaveri" ja sit tuli heti huudot et "KATO ROSA VITTU ITTEES::D:D" mut lupaan et se pikkujäbä näytti oikeesti ihan törkeen ryytyneeltä ja mä kerroin vaa totuuden :(

voin todeta et vedin kyl ilosemmin ku viime vappuna ja et eheen kokonaiskuvan kokoominen viime 24h sta on aika pitkälti mahdotonta ku kärsin taas perinteisesti hieman suuremmista muistikatkoksista ku mitä heti ensalkuun ite luulikaan. voi vidu. no onneks nää muistipalat mitä sain kaiveltuu esiin on sitäki hienompia.

loppusaldo oli kyl et sikälimikäli muistan ni oli ihan helvetin hauskaa ja noista aamupalaplacen edessä suomirockin helmien laulamisista ja hytin ettimisestä -"joo kuulkaas tytöt teijän hytti taitaa olla toisessa päässä laivaa" "ahaa.. no ilmankos ei näyttäny nää psykedeeliset käydävät tutuilta, no taxfreen voimalla mennään." ja yleisestä haahuilusta laivalla plus muusta tilun ja ittensä edustamisesta jäi kyl kasapäin hyvii muistoi ja tarinoita joita muistella ilolla viel pitkän aikaa.

whoa kiitti kaikille, ei oteta ihan heti uusiks

ps. abimonit i <3 you

TuHaThe Best Cruise EVER!!Luonut: TuHaLauantai 20.02.2010 20:39KIITOS KAIKILLE!!!!
<3
« Uudemmat - Vanhemmat »