IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
17.2.2009
Tilastot
Käyntejä: 342
« Uudemmat - Vanhemmat »

JaanetewohooLuonut: JaanetePerjantai 02.07.2010 01:55

Vastaa kysymyksiin kuvilla.

1. Millaisessa ympäristössä haluaisit asua?



2. Minkälaisen lemmikin haluaisit?



3. Unelma-ammattisi?



4. Suosikkilaulajasi tällä hetkellä?



5. Suosikkinäyttelijäsi tällä hetkellä?



6. Tämän illan suunnitelmat?

aemmiahhh, Luonut: aemmiLauantai 25.07.2009 07:24

ihan hyvä päivä vaihteeks..
Oltiin Janina, Mikko, mie ja niko meillä... nukuttiin. :D
Sitte Niko ja mikko lähti juomaan jarille ja me mentiin meille sisälle sitte lähettiin janinan kanssa myöskin jarille sitte janina piirsi Nikolle naamaan piirustuksia ku niko sammu. :DD
Poltettiin sitte vielä tupakit siinä jarin pihalla, soitettiin maisalle ja kututtiin ne käymään ykkösellä. No maisa, janita ja antti tuli ja poltettiin siinä tupakit sitte lähettiin meille. Mikko tuli käymään vielä pihalla tossa ja lähti sitte kotia. Mentiin janinan kanssa sitt sisälle ja pitäs kattoa toi leffa mikä vuokrattiin mutta ei kerkeä ko pitää lähteä tupakille ja sitte D4t4t44n. (:
ETTÄ MOI KAIKILLE. (:

SkopaKatalt :DLuonut: SkopaTiistai 05.05.2009 01:11

Kolme kulkuria otti majatalosta huoneen. He nukkuivat yhdessä ja aamulla isäntä ilmoitti huoneen hinnaksi 30 €. Miehet maksoivat 10 € kukin ja poistuivat tyytyväisinä.

Hetken kuluttua paikalle tuli majatalon emäntä ja hermostui kuullessaan isännän laskuttaneen 30 €. Huoneen todellinen hinta on 25 €. Isännän ei auttanut muu kuin lähteä juoksemaan kulkureita kiinni palauttaakseen heille 5 € . Juostessaan hän kuitenkin tuli ajatelleeksi, että eihän 5 € mene kolmen kulkurin kanssa mitenkään tasan. Hän päätti laittaa omaan taskuunsa 2 € ja jakaisi kulkureille kullekin 1 euron.

Kaikki olivat tyytyväisiä. Nythän tilanne on se, että kun kulkureille kullekin oli palautettu euro, he olivat maksaneet kukin huoneesta 9 €.

Kun lasketaan yhteen kulkureiden maksamat rahat (9 + 9 + 9), saadaan summaksi 27 €. Kun tähän lisätään 2 €, jonka isäntä pimitti, on yhteissumma 29€ .

Mihin katosi siis yksi euro?

molko[Ei aihetta]Luonut: molkoTiistai 17.02.2009 23:03

Uni on joka yöhön upotettu meren uumen. Heräät aamulla, valut vettä, huohotat, silmiäsi kirvelee.
« Uudemmat - Vanhemmat »