IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
20.2.2009
Tilastot
Käyntejä: 613
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Ylläpitäjä
hypoksifilia

Jäsenet (2)

Kaczka
« Uudemmat -

julaiaHAHAHHAHAHA SUCKEEERS !Luonut: julaiaTorstai 09.04.2009 19:32

Finally I downloaded and watched TWILIGHT .

.
.
.
.
.
.
.

and guess what

.
.
.
.
.
.
.

I'M NOT ADDICTED !
I DON'T WANT TO BE A VAMPIRE !
AND I DO NOT ADORE/LOVE/WOULD DIE FOR EDWARD CULLEN !

hypoksifiliaedwardhekuma PREVIEW IIILuonut: hypoksifiliaPerjantai 20.02.2009 17:39

Olin jälleen Kullinien talossa. Siellä olivat parhaat ystäväni, viikottaiset hoitoni, melkein kaikki, joita raiska... rakastin. Katselin Kullinien täydellisiä, kauniita, upeita, marmorinvalkeita kasvoja ja tunsin taas raastavaa tuskaa

hypoksifiliaedwardhekuma PREVIEW IILuonut: hypoksifiliaPerjantai 20.02.2009 17:35

"Minä..." aloitin kärsien. "Minä nuolen itseäni sieltä", tunnustin. Yhtäkkiä Edward ilmestyi huoneeseen.

hypoksifiliaedwardhekuma.com PREVIEWLuonut: hypoksifiliaPerjantai 20.02.2009 15:32

”Edward”, henkäisin.
”Yeeeaah, baby”, Edward sanoi ja hieroi jääkylmiä genitaalialueitaan puolikuollutta ruumistani vasten. ”Yeah, say my name, bitch, say it… Aah…”
Henkilöesittelyt

Täältä löytyvät tämän kunniakkaan Yökötys-sarjan tarinoissa seikkailevien antisankareiden pyhät esittelyt, jotta voisit oppia tuntemaan ainoat oikeat ystäväsi hieman paremmin.


Bella Spam
Tarinoiden luonnevikainen sankaritar, joka kärsii paljon ja etsii uusia aiheita tuskalleen lähes mistä tahansa. Tuskastaan hän selviytyy käpertymällä epämääräiseksi palloksi ja nuuskimalla itseään. Hän rakastaa Edward Kullinia ja haluaa siksi murhata itsensä. Oikeastaan hän haluaa murhata itsensä todella, todella, todella monesta syystä, joskus esimerkiksi katkenneen varpaankynnen takia.

Edward Kullin
Ärsyttävä vämppyyriprinssi, joka hurmaa Bellan ihanilla paskanruskeilla silmillään iik ja harrastaa nudismia ihQ. Hänellä on satoja, ehkä jopa tuhansia urheiluautoja ja terävät, suloiset hampaat. Hän on itse asiassa melko sairas, itsetunto-ongelmissa kierivä yksilö.

Jacob Black
Ilmavaivainen ihmischihuahua, joka rehellisesti janoaa Bellan rakkautta ja vämppyyrien kuolemaa. Hän ilmestyy joskus varjoista ja esittelee ällöttäviä koiratempauksiaan. Hän on hurjan mystinen intiaaniroisto.

Billy Black
Jacob Blackin isä, intiaanigigolo, ei kykene muuttumaan pikkukoiraksi.

Alice Kullin
Säälittävä emogirl, joka tykkää järjestää pervoja pornoistuntoja ja ihania orgioita perheenjäsentensä ja ystäviensä kanssa. Näkee väkivaltaisia välähdyksiä tulevaisuudesta ja sekös häntä vituttaa.

Jasper Kullin
Typerä bimbovämppyyri, Alicen huora. Tunnetaan helikopteristaan.

Emmett Kullin
Emmett Kullin on pikemminkin Emt Kullin, sillä hän ei oikein tiedä mitään ja peittää tätä älyllistä puutostilaansa jatkuvalla, kovaäänisellä naurunhohotuksella. Jasper on salaisesti rakastunut Emmettiin.

Rosalie Kullin
Hieman kehitysvammainen punkkarivämppyyri, joka tykkää nostaa pitkät vaaleat hiuksensa irokeesiksi ja sen jälkeen sohia hiuksillaan ympäriinsä kuin haavoittunut yksisarvinen.

Carlisle ja Esme Kullin
Vämppyyritalossa asustava vanhuspari, jotka eivät liity mihinkään suunnilleen mitenkään ja jotka ovat kaiken kannalta täysin turhia, joten tyytyvät operoimaan toisiaan kaikessa hiljaisuudessa ja pelottavassa pimeydessä.

Charlie Spam
Bellan väkivaltainen isä, joka on hakannut tyttäreltään aivot pihalle jo kauan, kauan sitten ja syö ko. aivoja sekä Jeesuslapsia aamiaiseksi, lounaaksi, päivälliseksi, välipalaksi sekä illalliseksi, joskus myös yöpalaksi.

Lisää henkilöesittelyjä tulee sitten, kun kauhea ylläpitäjä jaksaa kirjoittaa niitä.

hypoksifiliaedwardhekuma.com (7)Luonut: hypoksifiliaPerjantai 20.02.2009 15:22

Bella ja Edward kohtaavat

Istuin Forksin kauhean pienen, kauhean rähjäisen ja ah niin tylsän lukion ruokalassa. Oli ensimmäinen päiväni tässä uudessa koulussa, koska olin juuri muuttanut kaukaa äitini luota kuumasta teinipissiskaupungista tänne kosteaan, sateiseen ja märkään Forksin pikkukaupunkiin, jossa kaikki tunsivat toisensa. Tässä kaupungissa kaikki kerta kaikkiaan tunsivat toisensa, koska tämä kaupunki oli kerta kaikkiaan niin pieni ja tässä kaupungissa kerta kaikkiaan satoi koko ajan, mikä oli kerta kaikkiaan aivan hirvistyttävän masentavan kamalaa! Ai niin, unohdin ehkä mainita, mutta Forksissa satoi koko ajan, täällä kaikki tunsivat toisensa ja tämä oli kauhean pieni kylänen, hui hirveää. PS. Forksissa satoi paljon, kaikki tiesivät täällä toisensa ja tämä oli tosi pikkuruinen paikka. Ei kun tuo ei nyt varmaan vielä tullut selväksi, joten kerrotaan nyt vielä kerran: FORKS OLI SATEINEN PAIKKA, JOSSA KAIKKI TUNSIVAT TOISENSA JA JOKA OLI TOSI PIENI KAUPUNKI! Tuliko selväksi? Än, yy, tee, otetaan vielä kerran! FORKS. OLI. SATEINEN. PAIKKA. JOSSA. KAIKKI. TUNSIVAT. TOISENSA. JA. JOKA. OLI. TOSI. PIENI. KAUPUNKI. Ette varmaankaan vielä ymmärtäneet, mutta ei voi mitään, en halua toistaa noita faktoja toista kertaa.

Ruokalassa samassa pöydässä kanssani istuivat uudet, reippahat ystäväni Mike ja Jessica. Mikella oli rasvainen pystytukka ja koska hän puhui minulle, hän varmasti rakasti minua, koska olenhan kerta kaikkiaan niiiin ihana ja kaunis, että kaikki ihastuvat minuun täydellisesti heti minut nähdessään. Jessica taas oli pieni röökiltä ja kuselta haiseva pissaliisa, joka puhui minulle ystävällisesti, mikä aiheutti minussa ylemmyyskompleksin. Minun pikkuinen mahani menee sekaisin jännittävissä tilanteissa, joten keskustellessani Miken ja Jessican kanssa pidättelin samalla koko ajan pierua vaivalloisesti ähkien.
Yhtäkkiä näin ruokasalin toisella puolella joukon alastomia ihmisiä. Tavallisesti olisin kuolannut heidän vaatteettomia vartaloitaan, mutta nyt katseeni kiinnittyi heidän superkauniisiin kasvoihinsa, jotka loistivat kuin superhypermallien valkaistut tekohampaat. Olin suorastaan lumoutunut! Erityisesti huomioni kiinnittyi erääseen nuorukaiseen, jonka häpykarvat olivat ihanan topaasinruskeat ja joka tuijotti minua salaperäisesti muna pystyssä.
”Keitä - keitä nuo ovat?” sain henkäistyksi.
Jessica vieressäni nielaisi suussaan olleen tupakan ja sanoi sitten:
”He ovat Kullinit. Joukko nudisteja, jotka rantautuivat Forksiin pari vuotta sitten. Heihin ei saa ottaa kontaktia, koska he ovat aggressiivisia.” Jessica pyyhkäisi kyynelen silmäkulmastaan ja niiskautti sitten räät lautaselleni.
Jessican nenätuotokset syötyäni lähdimme ruokalasta. Seuraavaksi minulla olisi biologiaa eräässä luokassa ulkohuussien vieressä. Mike tarjoutui ritarillisesti saattamaan minut tunnille.
Luokassa hän törkeästi pyysi, että tulisin istumaan hänen viereensä. Minä suutuin tästä kauheasta, seksuaalisesta loukkauksesta ja huudahdin vihaisesti:
”EI, MINÄ MENEN TUON ALASTOMAN EREKTIOVÄMPPYYRIN VIEREEN, ETKÄ SINÄ VOI ESTÄÄ MINUA, SENKIN SIKA!”
Sitten läiskin Mikeä D-kupin rinnoillani ja marssin istumaan salaperäisen nudistimiehen viereen.
”Heissulivei”, nudistimies sanoi uhkaavasti, salaperäisesti. ”Minä olen Edward Kullin. Sinun nimesi on Bella. Sinulla on D-kupin rinnat. Tiedän sinusta kaiken.” Sitten hän mulkoili minua vihaisesti.
Niinpä säikähdin ja lähdin kakalle.

Ja blaablaablaa, and so on, sitten me ragastuimme hyytävän verisen traagisesti ja Edward Kullin kertoi olevansa vämppyyri, joka janosi kuukautisvertani. Tämän takia en tiettyyn aikaan kuukaudesta voinut olla hänen seurassaan, koska hän rupesi repimään pikkuhousujani syötäväkseen.
Ragastuttuamme lähdin heti ensimmäiseksi vierailemaan Edwardin kotona, suuressa kartanossa Forksin kaupungin (joka btw on todella pieni ja sateinen ja jossa kaikki tuntevat toisensa) ulkopuolella. Siellä kartanossa asusti joukko muitakin kimaltelevia keijukaisnudistivämppyyreitä ja voihan hui sentään kuinka minua pelotti.
Kartanossa menimme Edwardin huoneeseen, jonka seinät olivat alastomia miehiä esittävien julisteiden peitossa.
”Edward, oletko sinä homoseksuelli?” minä kysyin. ”Sinulla on kuvia alastomista miehistä seinilläsi!”
”Mitä?” Edward hämmästyi. Hän vilkaisi julisteita. Hänen huulilleen levisi epämuodostunut, vino hymy. ”Ai nuo. Nuo esittävät Carlislea. Hän ottaa itsestään usein alastonvalokuvia ja laittaa seinillemme.” Edward pyöritti silmiään pakkomielteisesti. ”Hän on hullu, joudumme elättämään häntä sossun rahoilla. Varsinainen riesapaska.”
En jaksanut vastata suullisesti, joten pöräytin hyväksyvän pierun palautteeksi.
”Haluatko kuulla kappaleen, jonka itse sävelsin tuutulauluksesi?” Edward kysyi ja katsoi minuun rakkaudesta palavilla silmillään, joissa oli piilolinssit.
Röyhtäisin vastaukseksi.
Sitten Edward meni pienen kukin koristellun leikkipianonsa ääreen ja painoi nappia, josta kuului koiran haukkua muistuttava ääniefekti. Nauraa kihersimme kummatkin; olipas kyllä taas tosi hassunhupsua!
Sen jälkeen Edward soitti minulle hitaasti yhdellä sormella lyhyen sävelmän.
”Edward rakkauteni”, sanoin vaivaantuneena. ”Tuo oli kyllä Ukko Nooa, et sinä tuota säveltänyt.”
Edward punastui ja sanoi: ”O-ou, jäin plagiaatista kiikkiin.”
Sitten menin kakalle.

hypoksifiliaedwardhekuma.com (6)Luonut: hypoksifiliaPerjantai 20.02.2009 15:22

Bella kuolee

Heräsin outoon valoon. Avasin silmäni ja näin kuinka huoneeni ikkunasta tulvi auringonvaloa, joka oli siis tod ihan siis niiiin ultraharvinaista sateisessa Forksissa daa. Henkäisin innoissani ja nousin sängystäni ihanassa vaaleanpunaisessa Nalle Puh -pyjamassani. Säntäsin ikkunaan ja avasin sen ammolleen. Hengitin keuhkoni täyteen Forksin raikasta, saasteista ilmaa ja nautin kasvojani lämmittävästä auringonpaisteesta.
Sitten sain allergisen astmakohtauksen, koska olen tunnetusti allerginen hapelle. Putosin avoimesta ikkunasta ja huusin ”aaaaaaaaaaaaaaaaa”. Onneksi Charlie oli juuri silloin viettämässä laatuaikaa pihallamme, joten putosin hänen päällensä. Hän litistyi valtavan 30 kilon painoni alla ja jäi alleni epämääräiseksi ihrakasaksi.
”Kiitos, isä”, sanoin epämuodostuneelle läskikasalle allani ja naurahdin. ”Oletpas sinä hassu.” Sitten muistin, ettei minun enää tarvinnut kutsua häntä isäksi, koska olin juuri liiskannut hänet kuoliaaksi, joten sanoinkin: ”Oikeastaan… Kiitos, Charlie. Hihhihhii.” Iskin itselleni silmää nokkelasta kommentista.
Sitten nousin menehtyneen Charlien päältä ja venyttelin. Kerrankin olin onnellinen. Pitkästä aikaa oli hetki, jolloin en kärsinyt, kierinyt tuskassa tai yrittänyt murhata itseäni.
Sitten alkoi kuulua 80-luvun diskomusiikkia. Edward! Edward oli tulossa. Sydämeni alkoi tykyttää tuhatta ja sataa. Vilkuilin ympärilleni mutten nähnyt häntä.
”Juuuuu-huuu”, kuului yläilmoista. Käänsin katseeni taivaalle ja näin alastoman, auringonpaisteen takia sateenkaaren väreissä välkehtivän Edwardin laskeutuvan helikopterillaan minua kohti.
”Edward, sinä tulit!” hihkaisin ja unohdin, miten hengitetään. Otin äkkiä hengityslääkkeeni pikkuhousuistani ja kaadoin koko purkin sisällön suuhuni. Sitten hengittäminen onnistui taas. Ikävä kyllä sydämeni oli kärsinyt jatkuvista rytmiongelmista jo koko sen ajan kun olin tuntenut Edwardin, joten se pysähtyi ja minä kaaduin pikkuiseksi kärsimyspalloksi maahan.
”EEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII”, Edward huusi laskeutuessaan viereeni.
”Ei hätää, en minä kuole”, ähkäisin viimeisillä voimillani.
”En minä siksi huutanut”, Edward sanoi huvittuneena. ”Yksi hyvä kappale vain loppui.” Sitten hän paineli pakarassaan olevia nappuloita ja vaihtoi radiokanavaa. Sieltä kuului hautajaismusiikkia.
”Onko sinun pakko vihjailla tuolla musiikilla, että olen kuolemassa?” sanoin tuskaisena maassa maatessani. Sydämeni oli edelleen pysähtynyt.
”En minä siksi hautajaismusiikkia soita”, Edward sanoi suupieli pakkomielteisesti nykien. ”Tässä vain on niin hyvä rytmi. Jeah!” Hän alkoi eläytyneenä silmät kiinni jammailla surullisen kirkkokappaleen tahdissa.
”Uaa… Minä kuolen… Hyvästi, Edwart…” vaikersin kärsivänä.
”ANTEEKSI MITÄ?!” Edward huudahti ja lopetti jammailun. ”Mitä sinä sanoit?! Et saa sanoa noin, ei, älä sano tuollaista!”
”Olen pahoillani, rakas… Minun on sanottava totuus, eli siis että kuolen…” voihkin.
”En minä sitä tarkoittanut! Tarkoitin sitä miten sanoit nimeni. Sanoit Edwart! Tajuatko kuinka se loukkaa minua?!” Edward karjui järkyttyneenä ja laskeutui polvilleen viereeni. Hän tarttui minua hartioista, nosti minua vähän ja ravisteli minua raivokkaasti. ”SANO NIMENI UUDESTAAN, SENKIN IDIOOTTI!”
”Ed-Edward”, kuiskasin viimeisillä voimillani.
”Sano se kovempaa”, Edward sanoi ja näin kuinka hänen paskanruskeat silmänsä paloivat kiihkeinä ja salaperäisinä. Hänen hengityksensä tuoksui niin hyvältä, niin uskomattomalta, että melkein kuolin siihen paikkaan. Mikään ei voita Edwardin kokaiinilta löyhkäävää hengitystä.
”Edward”, henkäisin.
”Yeeeaah, baby”, Edward sanoi ja hieroi jääkylmiä genitaalialueitaan puolikuollutta ruumistani vasten. ”Yeah, say my name, bitch, say it… Aah…”
”Mitä täällä tapahtuu?!” kuului huuto jostain Edwardin takaa.
”O-ou, jäin kiikkiin”, Edward sanoi. ”Jacob tuli.”
”Mitä sinä teet Bellalle, senkin muna… verenimijä?!” Jacob huudahti käheällä intiaaniäänellään juostessaan meitä kohti. Hänellä oli yllään vain stringit, koska oli kuulemma vaikea kuljettaa vaatteita mukanaan, jos muuttui chihuahuamuotoon.
”Bella sai sydänkohtauksen, joten hieron genitaalialueitani häneen pelastaakseni hänet”, Edward sanoi vakavana.
”Aijaa”, Jacob sanoi ja nauroi haukahtelevaa nauruaan. ”Harmi. Tulin tänne jotta hän voisi viedä minut jokapäiväiselle aamulenkilleni.” Sitten hän ähkäisi ja muuttui chihuahuaksi. ”Vuh.”
Sitten hän asteli valtaisilla tassuillaan kasvojeni luo ja katsoi minua tutuilla, hellyttävillä silmillään.
”Voi Jake… Hyvästi. Olit paras ystäväni”, henkäisin ja kosketin hänen valtavia chihuahuan kasvojaan hellästi.
”Gräyh”, Jacob sanoi, seisoi hetken paikallaan ja siirtyi sitten nylkyttämään kasvojani.
Niin minä kuolin onnellisena sydänkohtaukseen Edwardin ja Jacobin hieroessa sukupuolielimiään minua vasten.

hypoksifiliaedwardhekuma.com (4)Luonut: hypoksifiliaPerjantai 20.02.2009 15:20

Orgiat Kullinien talossa

Olin jälleen Kullinien talossa. Siellä olivat parhaat ystäväni, viikottaiset hoitoni, melkein kaikki, joita raiska... rakastin. Katselin Kullinien täydellisiä, kauniita, upeita, marmorinvalkeita kasvoja ja tunsin taas raastavaa tuskaa, kun tiesin että vaaransin heidän kaikkien hengen. Vain minun vuokseni he olivat vaarassa! Vain sen takia, että olin jäänyt heroiinin kauppaamisesta kiinni, heidän huumebisneksensä oli viimein paljastunut Vompateille. Vompatit tulisivat jossain vaiheessa kostamaan Italiasta, kunhan lopettaisivat edes hetkeksi pizzan raatelun.
Tunsin niin suurta pelkoa heidän, en tietenkään itseni koska olen epäluonnollisen epäitsekäs, puolestaan, että minun oli taas pakko käpertyä palloksi lattialle ja nuuskia haaroväliäni.
"Bella? Mikä sinun on?!" Edward karjui. Tunsin hänen kylmän kätensä hartiallani. Kun käänsin hieman kärsivää päätäni, huomasin että hän kosketti minua peniksellään, ei kädellään.
"Ei mikään, rakas täydellinen mahtava henkeäsalpaavan uskomaton Edwardini", hengähdin ja unohdin taas miten hengitetään. Otin nopeasti Alzheimer-lääkkeeni ja ongelma korjaantui. "Minua vain pierettää."
"Anna tulla, rakkauteni", Edward huokaisi.
"Aletaan pelata räsypokkaa", kuului Alicen kimeä ehdotus. "Nämä järjestämäni orgiat ovat oivalliset pelihetkelle!"
"Minä ainakin olen jo alasti", Carlisle sanoi ja operoi lattialla pyllistelevää Esmeä. "Katsokaa mitä mä osaan!" huudahti Jasper, joka seisoi piirin keskellä.
"Ei, älä taas näytä helikopteria", Rosalie huudahti kovaäänisesti. Hän oli nostanut vaaleat, pitkät hiuksensa irokeesiksi ja pelkäsin hänen lyövän minua niillä.
"Ei, en minä helikopteria tarkoittanut", Jasper sanoi synkästi. "Tehän tiedätte, että minä osaan vaikuttaa ilmapiiriin ja ihmisten mielialoihin. Katsokaas tätä... Tai siis tuntekaa se!"
Silloin koko huoneen täytti valtava kiima. Tunsin taianomaista väreilyä alapäässäni ja näin Edwardinkin vaginan kostuvan.
Emmett nauroi jylisevää nauruaan, jota nauroi noin joka toinen sekunti. "Minulla on orgasmi 24/7, tässä ei ole mitään eroa normaaliin olotilaani", hän sanoi yhtäkkiä vakavana.
Edward läiski D-kupin rintojaan minun naamaani ja minä kärsin ja säälin itseäni.

hypoksifiliaedwardhekuma.com (3)Luonut: hypoksifiliaPerjantai 20.02.2009 15:19

Alice näkee karvaisia miehiä

Ajoin reistailevalla, huonokuntoisella, vanhalla, hitaalla ja muutenkin kauhean huonolla autonrämälläni kohti Kullinien taloa. Edward oli kutsunut minut heidän taloonsa, sillä Alice oli kuulemma jälleen nähnyt pelottavan näyn tulevaisuudesta. Olin hyvin hermostunut ja kärsin auton hitauden ja kaiken muunkin mahdollisen takia niin paljon, että melkein murhasin itseni matkan aikana.
Lopulta pysäytin autoni Kullinien talon pihaan. Samassa Edward ryntäsi talosta alastomana ja huudahti huojentuneena: "Rakas Bellani! Hienoa että tulit!"
Hän juoksi halaamaan minua, kun astuin ulos vanhasta ja kärsineestä ja kauheasta autostani. Kun hänen jääkylmä vartalonsa kosketti omaani, sanoin järkyttyneenä: "Edward. Sinun vaginasi näkyy. Ja tuntuu."
"Tiedän, rakas hupsu ihmistyttönen. Sinun ei tarvitse aina huomauttaa siitä", Edward sanoi enkelinäänellään. Hän hymyili vinoa hymyään, jonka vinous johtui siitä, että hän oli synnynnäisesti epämuodostunut. "Meidän vämppyyreiden elämä on niin hurjan rankkaa ja kauheaa, että joskus vagina vilahtaa."
Katsoin hänen kullanruskeita silmiään, joissa oli piilolinssit. Hetkeksi unohdin, miten hengitetään. Unohdukseni johtui alkavasta Alzheimerista ja ylipainon aiheuttamista hengitysvaikeuksistani. Painoinhan melkein 30 kiloa.
"Mutta Edward", tajusin yhtäkkiä ja aloin taas kitua sisimmässäni. "Nythän paistaa aurinko! Sinä et kimaltele!"
"Aijaa, ohops, sori", Edward sanoi ja painoi pakarassaan olevaan DISKOVALOT ON-OFF -nappia. Hän alkoi loistaa sateenkaaren väreissä ja hänen anuksestaan alkoi kuulua 80-luvun diskomusiikkia.
"Edward", henkäisin. "Oletko sinä homoseksuelli?"
"En", Edward sanoi ja sitten lensimme hänen helikopterillaan Kullinien talon sisään. Siellä minimaalinen emo-Alice istui lattialla nurkassa järkyttynyt ja kauhistunut ilme kasvoillaan. Siellä täällä lojui tyhjiä viinapulloja.
"Alice järjesti eilen riehakkaat juhlat pornoystäviensä kanssa", Edward selitti. "Hänhän rakastaa juhlien järjestämistä!"
"Vau", henkäisin. Olin sanaton vanhojen viinapullojen vaikuttavuuden ja hienouden edessä.
"Alice, kerro mitä näit", Edward sanoi vakavalla äänellään.
"Näin karvaisia miehiä raiskaamassa itseäni", Alice sanoi surullisena. "He tulevat huomenna. He tulevat huomenna peräreikääni."
"Mutta Alice!" naurahdin helpottuneena. Helpotus johtui sekä havainnostani että siitä, että olin vääntänyt keskustelun aikana kuumat helpotuspaskat pikkuhousuihini. "Sehän on sinun työtäsi! Ei siis hätää!"
"Ai niin, niinpäs onkin!" Alice sanoi innostuneena ja antoi sen kunniaksi minulle tuhat kaksisataa lahjaa ja järjesti suuret kekkerit, joissa kärsin aivan hirveästi ja joissa Emmett
« Uudemmat -