IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
2.3.2009
Tilastot
Käyntejä: 888
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 2 (67 %)
Poikia: 1 (33 %)
Keski-ikä
19,2 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 19,2 vuotta
Valvojat
`Nenne

Jäsenet (3)

piider^^`NenneHenne-
« Uudemmat - Vanhemmat »

mirukutiioh pliizLuonut: mirukutiiMaanantai 25.04.2011 17:29

loorawr[Ei aihetta]Luonut: loorawrKeskiviikko 22.04.2009 14:46

ihana päivä oli eilen, ah.
mun varpi oli heikko ja siellä taitaapi hiusmurtuma olla, voi raukkaa. hienoja värejä tosin, tollane sinisen ja lilan kirjava toi pikkuvarvas. ei siinä, ihan kaunis se on, mut pirun kipee.

kävelen tällä hetkellä siis kuin pingviini. :) eikä siinä vielä, lähin käymää varustelekassa eilen ja paniikissa pyörin pitkin konalaa. jäin yhen liian aikasin ja kiersin sit sellasen törkeen matkan, vaikkei tosiaankaa olis tarvinnu. löysin kuitenki sen ja sain mitä tahoin.

piti olla sellanen päivä et ku koulusta pääsen, meen suoraan mummolle ja nukkumaa, mut ei. pääsin kotiutumaan siinä 22:30 ja sitte vielä vääntää papereita ees taas ja sitte nukkumaan, ah sitä riemua.

kävin sitte aamulla terkkarillaki, noi yhet käski, vaik tiesin ihan hyvin et mikä vaivaa ja miten sitä hoidetaan. mun diagnoosi: mahdollinen hiusmurtuma, mustelma ja venähdys
terkkarin diagnoosi kivuliaan varpaan venyttelyn jälkeen: mahdollinen hiusmurtuma, mustelma ja venähdys. oi, yllätyin kovin. oikeesti, se vääns varvasta, ja kysy että sattuuko. sanoin että sattuu, paljon.
ku se alko siihe väsää jotai laastarin tapasta ni se vääns kahta kovemmi sitä varvasta eikä pystyny pitää enää turpaa kiinni vaa huusin semi kovaa "ai saatana". "mitä, sattuuks siihe oikeesti noin paljo?"

...

en oo koskaa pitäny terkkareista, porukka varmaa tietää miks.
mut ei se mitää, se on sen työtä. rispektit sille.
« Uudemmat - Vanhemmat »