IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Autot ja muut kulkuneuvot
Perustettu
6.3.2009
Tilastot
Käyntejä: 735
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 1 (34 %)
Poikia: 2 (66 %)
Keski-ikä
17,9 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 17,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 18,1 vuotta
Valvojat
^^oskari^^, _minnaa, Juhis\\

Jäsenet (3)

_minnaa^^oskari^^Juhis\\
« Uudemmat - Vanhemmat »
Joo elikkäs Minna tulllee meille tännnää. :)
Päästään ajeleen Paavoilla,saa nähä montako poliisia bongataan kylällä.
Sen näkee sitte. :)

_minnaa(:Luonut: _minnaaMaanantai 06.07.2009 14:09

Ah, ihana vapaapäivä.
Jonku ajan päästä kylälle ajelemmaa, ku sussultaki loppu sissääajo, ni pääsee kummatki ny tykittämää täysillä. Äitihä tuo meinas, että polliisit pia vie mun ja sussun peeveet, vaan kukapa "vakiomopoihin" koskis. Ei polliisit ainakkaa. Asiassa o vaa sellane onkelma, ku ei sigma toimi, nii ei oo päässy kokkeilee paljo kulukee. 18km meni 20min, että kai se sen yli 45 menee :D
Kunha sen uuvven sigman saa, ni kai sitä sitte vois testata paljo se menee, jos polliisit ei kerkiä eka.
Joo, näytti tossa äskö, että mun pv menis 290km/h, että ei kyllä toimi iha niinku pitäs tai sitten näin unta. Sain kyllä päivän naurut.

_minnaaPaenavvaa asiaa.Luonut: _minnaaSunnuntai 31.05.2009 13:16

oon tullu siihe tulokseen muutaman tunnin mietinnän jälkeen, että ton mun pvn sais joku käyvvä polokemassa suoho. minen jaksa oottaa, että saan sen sieltä korjauspaskahommasta, ku se voi kestää nii saataran kauvvan. Ja varmasti kestääki. Kesä tullee eikä pääse pilistämmää nii pistääpi pikkuse vituttammaa välillä. Ja kuitenkaa se ei sittenkää toimi ja sitte viiletettää uuvemman kerran korjaukseen, jossa taas pittää purkkaa ja ostaa uusia osia ja näin ja näin. Siltikkää minen sen vertaa pehemene, että jonku muun ostasin, ku kootteri on muuten vaa täys paska ja enturolla en yletä ajammaan ees korkkareilla. Ei auta ku aina tapella tollaasen pikkupaskan kans, joka toimmii aina sillo, ku ite haluaa. Eli ei koskkaa. Toivottaan ny, että jos se sieltä korjauksesta tullee, nii se toimis. Sittehä siihe oliski kaikki osat uusittu. Saapa nähä mikä osa pettää seuraavaksi ja millo.
Jännittävä ootella ja kahtua.
Joo Minnan kans innostuttiin ajamaan pv:llä ympäri Saviselkää.

« Uudemmat - Vanhemmat »