IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
13.3.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 161
Koko
13 jäsentä
Tyttöjä: 7 (54 %)
Poikia: 6 (46 %)
Keski-ikä
24,7 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,1 vuotta

Jäsenet (13)

-Cha-PappI-scuutPEIKONPOIKAhomojennijennnirawrrOPA_76ehkä-maikku-JT--ÄälioSEXBOY94JonssQii_
« Uudemmat - Vanhemmat »

mimpulainen359.Luonut: mimpulainenKeskiviikko 04.07.2012 17:56

Luinpahan tässä kirjan ja aloin itekki miettii että millä asioilla on merkitystä? Vai onko ees olemassa koko merkitystä.

Viis vuotta sit mietin tän kaiken iha erilaiseks. Itteni erilaiseks, en mä tienny että kaikki tulis muuttumaan näin radikaalisti. Nyt mun pitäs vaa tehdä ne kaikki väärät valinnat ja oppii niistä niin ehkä mä sit taas viiden vuoden päästä voin miettii että oon voittaja? JA että saan elää sitä elämää mistä oon toivonu.

On jotenki kummallista miettiä miten jotkut ihmiset on kytköksissä toisiinsa ja miten jotkut kytkökset vaan katkeaa. Miten mun kaks parastakaveria jotka ei melkee ikinä sillee oo hirveesti merkinny toisillee kovinkaa paljoo, tekee siteen toistensa välille, niinku loppuelämäks? Tää hämmentää mua iha sikana.

Ja että pitäsköhän munki alkaa kasaamaan semmosta "merkityksen kasaa", johon länttään ihmisten sormia, koirien päitä ja lasten ruumiita arkkuineen, että mä tajuisin mitä MUN pään sisällä tarkottaa merkitys? JA että mitä helvettiä pitäs tehdä vai olla tekemättä.

okmo. mä sekoon.
« Uudemmat - Vanhemmat »