IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
14.4.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 288
Koko
16 jäsentä
Tyttöjä: 5 (32 %)
Poikia: 11 (68 %)
Keski-ikä
21,5 vuotta
Otos: 13 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,4 vuotta
Ylläpitäjä
Ukkeli_
Valvojat
fleimm, Ukkeli_, TheRumpali

Jäsenet (16)

_jannnaValjefleimmderBy^TheRumpaliTsurukohwlinip_pe-kunUkkeli_PoPeyee_NiksuSkinkkiTePu^Aeoling
« Uudemmat - Vanhemmat »
Eli ollaan KOrisevalla viini-iltaa pitämässä ja hullu humala kun Teemu tuputttaa alkoholia. Ja nyt se alko kuristamaan mua ja nyt se kai halaa ja laulaa mun korvaan, yök :DDD pususs ;:### T:kodriseva eli kirjotettiin tää kaksin vähän kivaa oikasti :D:D:D Hahahahahahaha, nyt lähetään pitsalle eli jos tuutte aukomaan päätänne niin vittu me pidetään toistemme puolia! OIkeasti aika ässä hehehe :DDDD NYT SYÖDÄÄN KEKSIÄ!

(korvasin tolla viestillä alkuperäsen, jossa luki jotain tyyliin että äänitykset siirtyy koska Jarkolla keuhkokuume ja Taneli sairaalassa...)

Ukkeli_"Reenitauko" ohitte!Luonut: Ukkeli_Maanantai 21.09.2009 20:01

ahh, pitkästä aikaa jätkien kanssa reenikämpin likaisiin uumeniin harjoittamaan naapureita piinaavaa musisointia. =) muistakee että syyslomalla pitäis sitten demotella kaksi viisua lisää, ja alkaa tuo keikkasettikin olemaan kohta esiintymiskelpoisessa kunnossa! ;)
Eka lomapäivä meni kivasti.. Heräsin kymmeneltä, otin yhet ihan helvetin upeat sanat jotka Ville oli tehnyt ja aloin sit tekeen biisiä siihen ympärille... Koko päivähän siinä meni, mutta tulos oli yllättävän hyvää =) Kesällä pitäis tulla Kryos Paideialla vähän parempi laatusempaa äänitystä, kuin tuo Out of the Blue, joten katotaan josko tää uus menobiisi (jolla on kestoa VAIN 2min50sek) päätyis purkitettavaks ;) Spoilataanpa: biisin nimi "The Yell of Summers Blend" ;D
Kryos Paideian ensimmäisen demobiisin, Out of the bluen äänitykset alkoi tänään... Tuottajana ja yleisenä äänityksen johtajana toimii Valtteri Ahonen, tuttavallisemmin Valje. Kymmeneltä laahustin "äänitysstudiolle" kitaran ja multiefektin kera, 6.5h meni ja kitarat saatiin pääosin purkkiin :) Nyt pitäisi olla perkele sentään tarkkaa ja kuunneltavaa... Vittu.

Toinen äänityspäivä odottaa vielä: silloin edessä rumpujen, basson ja kitaroiden hiontaa sekä kaikkien lauluosuuksien tekeminen. Saa nähdä mitä siitäkin sitten tulee... Toivotaan että jotakin hyvää.

Out of the Blue ilmestynee valmistuttuaan (kun supertuottajamme on sen saanut sitten vielä äänitysten jälkeen miksattua jne :)) koko kansan kuunneltavaksi ja tuomittavaksi =) Joten imaskaa paskaa, sen verran tykki biisi tulossa ettei mitään rajaa ;)
« Uudemmat - Vanhemmat »