IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
25.5.2009
Tilastot
Käyntejä: 692
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 8
Keski-ikä
18,5 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 18,5 vuotta
Ylläpitäjä
rramonaa-

Jäsenet (8)

crybaberramonaa-MilkaM-jonna_Neejahnettarosa
« Uudemmat - Vanhemmat »

ppppau-.-!Luonut: ppppauKeskiviikko 11.11.2009 20:20

vitu ryöttäne teuraslehmä, pysy siel mis ootki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mmarir[Ei aihetta]Luonut: mmarirSunnuntai 06.09.2009 02:23

mmari sanoo (23:22):
aika mulqq jos multa kysytä
ä
Larsa sanoo (23:22):
no kaikkia on iha kusipäitä jos sulta kysytää : DDDD
1. Listaa asioita 10 eri ihmisille
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

1.Oot maailan rakkain ihminen mulle (; rakastan sua niin jumalattomasti! sulle voi aina kertoo kaiken sillee ettei kukaa muu tuu ikin kuulemaa niistä. vaiks välil riidellää ni äkkii sovitaa. sun kanssa oon kokenu paljon enkä tuu ikin unohtaa sua! toivon ettei mikää voi tul mee ystävyyde välii! muhun voit aina luottaa ja mulle voit aina kertoo kaiken! olis nii paljo kaikkee mitä susta vois tähä pistää mut sä tiedät jo kaiken ku oon kertonu ne sulle jo nii useesti ((; <3 oot aina auttanu mua jos mul on ollu joku ongelma ja lohduttanu ja teit musta ihmisen näkösen. kiitos siitä . oon sulle niin paljon velkaa kaikesta. KULTA RAKASTAN SUA <3 kukaan ei oikeesti voita sua.

2. KOITA NYT JO SAATANA USKOO ET VIHAAN SUA . EN HALUU OL SUN KAA MISÄÄ TEKEMISIS. JA LAKKAA ESITTÄMÄST SELLAST MITÄ SÄ ET OIKEESTI OO! OOT NIIN VITUN JÄLKEEJÄÄNY PASKA SAATANA! JÄTÄ MUT RAUHAAN! EN OO KIINNOSTUNU SUSTA! ÄLÄ JAKSA OLLA NIIN EPÄTOIVONEN. KUI TARVII JATKAA SITÄ VONKAAMISTA VAIKS OON SANONU SULLE NIIN MONTA KERTAA ET MUA EI KIINNOSTA JA ET OON JATKANU ETEENPÄI. MUA EI PAHEMMI KIINNOSTA MEEN MENNEISYYS

3. rakastan suaki tosi paljo. kumpa voitas viettää aikaa vähä enemmä.

4. sun kanssa oon täs lähiaikoin viettäny paljo aikaa ja kiva ku ollaa tutustuttu näi hyvin (: suhunki pystyn luottaa aikas paljon (:

5. emmä oikee tiä mitä susta vois sanoo. oot välil kiva ja sit taas ihan sairaan tyhmä. välillä tuntuu siltä et tekis mieli hakata sun päätä tiiliseinää mut on sun kans välil hauskaaki.

6. haluisin tutustuu suhun paremmin. tunnut tosi kivalt. voitas vaiks nähä joku päivä niinku sä sitä toivoitki (;

7. kui sun tarvii olla niin kaksnaamanen ? kui tarvii esittää jotai parastaki ystävää vaiks et sitä oo oikeesti ? ei sua kummiskaa kiinnosta ni kui tarvii kysel kaikkee ? suhun ei voi kyl luottaa yhtää. saatat ehkä esittää pari päivää jotai parastaki ystävää ja sit kummiski puhut muille paskaa. emmä vaa älyy. luulet varmaa et sul on iha hitosti kavereit mut voin kyl iha sanoo ettei sul oo niit oikeit ystävii paljoakaan !

8. mul on ikävä sua . nähtii viimeks konfirmaatios eikä ol paljoo sen jälkee puhuttu. mul on sulle niin paljo kerrottavaa ! olisin toivonu et oltas nähty vähä enemmä kesälomal, niinku vähä sovittii

9. luulin et sä olisit ollu mulle se oikee . mut sit ku paljastit oikeen luontees ni se oli sitten siinä. tavallaa oon iha ilone ettei ol enää väleis. oon oikeestaan tosi helpottunu et tää kaikki on ohi. sä vaan et tajuu. luuleks et toi sun taktiikkas onnistuu ? en vaa älyy et kui tarvii valehdel et rakastaa ? mut joo se oot sää ja sä oot mennyttä. ja hyvä niin ((:

10. haluisin et oltas väleis. mut aina ku nään sun naamas ni mun tekee mieli vaa pyyhkii perseeni siihe sun virneesee. sua tarvis kattel viä vuosi. joo siis oot sä ihan kiva ja tälleee mut en vaa ikin pysty unohtaa niit su sanojas mitä sanoit ! vaiks sul onki vähä outoi juttui välil ni edes puhevälit olis kivat (:
« Uudemmat - Vanhemmat »