IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
27.5.2009
Tilastot
Käyntejä: 30
« Uudemmat - Vanhemmat »

DaealisMaailmanloppu on lähellä!Luonut: DaealisMaanantai 14.03.2011 12:54

Japanissa on hieman tärissyt ja maailmanlopun ennustajat ovat saaneet niin paljon vettä myllyyn, että päätin hieman tutkia aihetta itsekin. Voin varmistaa maailmanlopun olevan hyvin lähellä. Eilen koin useita enteitä ja varmistuin maailmanlopun olevan nyt suorastaan välitön, ellei ole jo alkanut. Eilinen oli 14.3.2011. Numeron 1 432 011 alkutekijät ovat 3, 7, 19, 37 ja 97.

Suurin alkutekijä 97: Suolaisesta vedestä maapallolla 97% on valtamerissä. Ilmestyskirjan kolmannessatoista luvussa peto nousee merestä.

Seuraava alkutekijä on 37. Keisari Nero syntyi vuonna 37 ja on yksi vanhimmista nimistä, jotka yhdistettiin antikristus-symboliikkaan ja pedon lukuun 666.

19 on Kaliumin järjestysluku alkuainetaulukossa. Kalium tulee latinankielisestä sanasta Alkali, joka taas on johdettu arabian sanasta "al-qalyah", eli "kasvin tuhka". Saatanan tavoitteina on hukuttaa maailma sotaan ja liekkeihin, jolloin kaikki kasvit olisivat tuhkaa.

Alkutekijä 7: Katastrofiteorian mukaan on olemassa vain seitsemän perustyyppiä, joiden johdannaisia kaikki maailman mullistukset ovat. Seitsemäs päivä on raamatun mukaan pyhitetty lepopäiväksi(jumala lepäsi luotuaan maan). Tämä on kaksiosainen varoitus. Toisaalta se kehottaa meitä olemaan valppaita jatkuvasti, sillä mikäli emme pysy valveilla, saatana voi yllättää meidät. Toisaalta se tuo myös varoitus sunnuntaista, jolloin yleisesti ihmiset ovat kotonaan nukkumassa, sen sijaan että olisivat kirkossa jumalanpalveluksessa kuten herran pelossa elänyt vanhempi kansa.

Viimeinen tekijä, 3: Maapallo on oman tähtijärjestelmämme kolmas planeetta. Tämä kertoo tuhon kohteen. Mikäli ihmiskunta haluaa selviytyä, meidän täytyy paeta tältä tuomitulta kolmannelta planeetalta.

Sattumaako? Tuskin. Katukaa syntejänne, uhratkaa vuohenne ja rukoilkaa armoa lentävältä spagettihirviöltä, sillä maailma tuhoutuu hyvin pian.
« Uudemmat - Vanhemmat »