IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
30.5.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 440
Koko
23 jäsentä
Tyttöjä: 11 (48 %)
Poikia: 12 (52 %)
Keski-ikä
29,9 vuotta
Otos: 14 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,5 vuotta

Jäsenet (23)

[[LiidahWahoJensuMoi^^Stay`bailamoshenkkkka-[sipu|i]Mar]o^^-Kisse-Morticia85]Heeidi[--salla--EjaM-asdfSorsa^_oqpo
« Uudemmat -
tieski jo noi juonipaljastukset etukätee et eero & juulia ja salla delaa yms.

VANHA kari oli vaihtunu kentaurii <nam> !

PEE ÄS. tanjalki oli hiukset iha kondikses räjähykse jälkee <virne><virne> :DDD::DD:DD:dd

mun elämä saa täytettä ja keskiviikkona se saa tarkoituksen kun BB alkaa *wwwwwwwww*
Jakso alkaa sireenien äänellä ja tuli loimuaa kahvila Kentaurin raunioissa. Häävieraita makaa kaikkialla. Poliisi ja pelastuslaitos saapuvat kiireesti räjähdyspaikalle. Palomiehet etsivät kiireesti elossa olevia. Savu nousee. -Salla, rakas, kuuletko sinä minua, Ismo huutaa raunioissa. Salla makaa lattialla. Kuolleena. UUTISLÄHETYS kertoo myös tapahtuneesta. - Kahvila Kentaurissa on tapahtunut räjähdys. Kahvilassa oli useita juhlavieraita. Paikalla on useita hälytysajoneuvoja. Katu on katkaistu liikenteeltä. Paulan kohtalo jää ohjelmassa edelleen vaille vastauksia. Lasta odottava nainen makaa jakson ajan arkun sisällä ja yrittää päästä ulos. - Mä lupaan, että mä en suutu, jos sä päästät mut täältä pois. Senkin hullu, hän huutaa tietämättä, että hänet haudannut Eero makaa sairaalassa. Paulan ex-mies Lasse Sievinen tivaa Eerolta, mihin Paulan on viety. - Se ei saa kuolla. Se oli juuri kertomassa mulle, missä Paula on, Lasse vaatii. Se ei auta, sillä jakson loppupuolella Eero menettää henkensä. JAKSOSSA annetaan ymmärtää, että peräti kolme sarjan avainhahmoa kuolee onnettomuudessa. Tanja Jääskeläisen elämää koetellaan, sillä hänen tyttärensä Juulia kuolee. Suurin osa roolihahmoista selviää onnettomuudesta pienin naarmuin. Niina Kanerva saa tosin vakavia sisäelinvaurioita ja joutuu leikkaukseen. Yllätyskäänne on myös se, että Niina Kanervan miesystävä Sebastian paljastuu hänen velipuolekseen. - Mä olen kaksikymmentä vuotta luullut, että sä olet kuollut. Mä jouduin sanomaan meidän pojille, että heidän isänsä kuoli onnettomuudessa, mutta sähän oletkin elossa. Sä petit perheesi, pyssyä pidellyt Helena Kuula vaikeroi Igorille, joka paljastuu hänen ex-aviomiehekseen. Mies on lavastanut oman kuolemansa.
OOTTEKO MUUTEN KOSKAAN HARRASTANEET VoODOOTA ? SILLÄ TEHDÄÄN RUSKEAN REIÄN RITAREISTA SeLVÄÄ.

VITTU SÄ OOT PErSEESTÄ TOTTA MOOSES SENTÄÄ MUT SANNA JA EMMI EI OLE JA SANNA LAULAA MUN KAa JA SE ON HASSUU VAIK NAURATTI

JA NOI EI NYT KYL MENE NUKKUU MUT NE HALUU JA MÄ EN HALUU JA ME LETITETTII SMALL PAULIN LERSSIN TAPANE JA HYPITTII SEN PÄÄL JA TEHTII SIL MUNAALÄVISTYS SAATANA.

JA KUKAAN T*ÄÄÄLLÄ EI OLE YHTÄÄN KAUHEE. OLEMME TÄYDELLISIÄ MUTTA SIINÄ SE ! VITTU SIINÄ SE SAATAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MEIL ON SITÄ PAITSI MUMA SUUS JA OLLAA VITU ROUHEI JA ROTUNAISII JA LUKSUSMUIJII VITTU. TOISIN KO ERÄÄT SAATANAN SANKARIT TÄÄLLÄ NÄIN. OLE HYVÄ*Ä JA TUKEHDU LEGOIHIS VITTIU JA KATKASE PÄÄS JOOKO MOI


HYVÄÄ ILLAN JATKOA JATKETAAn HUOMENNA ERILAiSISSA MERKEISSÄ JOS MÄ VAIK OLISIN RAUHTONNU

ps. OLET TÄYDELLINEN(MUT SIIN SE)

pps. LUE TÄÄ JA VEDÄ ALAHUULI OORVIEN YLI JA NIELASE MUT ÄLÄ tUKEHDU.

ppps. TAI TUKEHDU vAAN

rotunaiset kiittää muttei ketään kumarra

PlagueRatYhyyLuonut: PlagueRatTorstai 04.06.2009 02:50

Kuolen jos Ismo tai seksi-Seppo kuolee:´´´´(

Enkelitomu[Ei aihetta]Luonut: EnkelitomuKeskiviikko 03.06.2009 21:25

HYI HIRVIÄ TUO SALKKAREITTE PÄÄTÖSJAKSO MIE MELEKKEE ITKEN KOHTA KYLLÄ!!!!!1111
ahhahaha

jenski^^:oLuonut: jenski^^Tiistai 02.06.2009 16:43

khyl oli jännät salkkarit <tuuletus>
ei vittu oli huono idea kattoo toi päätösjakson loppu tähä aikaa :D:D vähäks hc, kunno actionii! syksyl terminaattori-seppo nousee raunioista ja sit alkaa sota.

RierTÄNÄÄ JUODAA!Luonut: RierMaanantai 01.06.2009 16:43

&lt;tuuletus&gt; My Sweet 16.

ps. TÄN PÄIVÄN SALKKARIT ON IHA KAUHEET. o.O
Ismo on paras ikävä tulee. &lt;itku&gt;
« Uudemmat -