IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muoti ja bileet
Perustettu
14.6.2009
Tilastot
Käyntejä: 466
« Uudemmat - Vanhemmat »

FichThe Jätkäleiri IILuonut: FichTiistai 27.04.2010 00:16

Pvm: 28/06 - 02/07/2010
Paikka: Kesälahti

Nyt. Olkaa hyvät ja ilmoittakaa oletteko tulossa Jätkäleirille.

Ainoa ongelmahan asiassa on se, että 03-04/07 on Tracon, eli Jätkäleiriviikko loppuisi Traconiin. Kesälahdelta on viiden tunnin junamatka kahdella vaihdolla Tampereelle.
Tämä tarkoittaa sitä, että jos ihmiset eivät ole valmiita maksamaan ~kolmeakymmentä euroa (opiskelija) matkasta Traconiin, pitää mennä autoilla. Ja jos ei saada vähintään kahta ihmistä autojen kanssa paikalle, tämä ei onnistu.

Casual!Hetalialla mennään jälleen, virallisiakin pukuja saa raahata mukaan jos niitä haluaa kuvata mökkimaisemissa. Yksi hahmo per nenä.

Nyt, haluan nimet kaikilta jotka olisivat valmiita tulemaan. Korkeintaan 10 ihmistä saadaan majoitettua (minä plus yhdeksän, siis), ei pelkästään tilanpuutteen vaan myös mahdollisten automatkojen takia, eli ensiksi ilmoittautuneet pääsevät.

Antaa tulla nimiä ja hahmoja.

Ficci - Japani
Riko - ??
Zuve - Hong Kong
nundehh - Preussi
Condraama - Kanada / Korea ?
Lotwen - Unkari

ps. Jätkäleiri on -talia-porukalle rajattu, tänä vuonna.

FichJätkäleiriLuonut: FichPerjantai 26.06.2009 23:00

Jätkäleiri 22.-26.06.2009, mukana Japani (meiti), Doitsu / Kreikka (Muro), Venäjä / Itävalta (Nunnu), Preussi / Italia (Spinzaku) ja Kiina (Myde).
Oli yksinkertaisesti ihanaa. <3

Chibejä seittemän sivuu~
Disney~
Itteään köyrivä Italia~
PÄÄRYNÄMEHU~
Egyptin prinssin uudelleendubbaus~ (Kyl me dubattiin paremmin. "Mooses, me voidaan vielä yrittää!" "Ramses tää ei vaan voi toimia, sulla on poika!")
Käärmekeppi~
Preussi kedolla~
Lol <3

Mää oon nii vitun väsyny etten oikeesti jaksa nyt kirjottaa mitään kehittävää XD

Ens vuonna uudestaan, homot~?

FichDa kick-ass bileet.Luonut: FichSunnuntai 14.06.2009 05:01

THE JÄTKÄLEIRI.

Pvm: 22.-26.06.2009
Paikka: Kesälahti
Idea: Cosplayn merkeissä mennään yksi työviikko, kokataan itse ruuat ja hoidetaan talous. Casualeissa häröillään yleisimmin, mutta ottakaa ihan official puvut mukaan jos haluatte. Hetalia-keskeinen tästä tuli~
Osanottajat: Evodesu (Japani), Spinzaku (Preussi), Nunnu (Venäjä), Muro (Saksa), Renodesu (Suomi). Huomatkaa siis että mukaan tulevat vain kutsutut - tämä ei ole yleinen tilaisuus.

Paikasta:
Majoittaudutaan mökkitonttien isoimpaan mökkirakennukseen, kaksikerroksiseen hirsimökkiin. Telkkari on, pleikan aion raahata, VHS:t pitäisi olla, mankka voidaan ryöstää. Vedet kulkevat mökissä, samoin sähköt toimivat, mutta sisävessoja ja -suihkuja ei ole. (ALKEELLISTA MENOA PUSKASSA HEI.)
Kesälahti on puskassa. Kirkonkylä on kahdentoista kilometrin päässä, ja lomakylälle pyöräilee sellaiset mitä kymmenen-viisitoista minuuttia. Eli älkää olettako että päästään heti paikalla kauppaan kun safka loppuu. 8'D
Tulo käy parhaiten ainakin Lahdesta (Nunnu) ja Helsingistä (Muro ja Spinzaku) junalla. Pääsette suoraan sieltä paikan päälle. Sitten jos pitää tulla suoraan Joensuuhun, niin sieltä junalla Kesälahdelle.

Ottakaa huomioon:
Me maksamme tulomatkat, kaikki maksavat paluumatkansa itse.
Olkaa hyvä ja ilmoittakaa allergioista saman tien. Plus, jos on koira-allergia tai -pelko, ilmoita hetipaikallanytSE OLI KÄSKY, SOTILAS.

Ottakaa mukaan:
- Rahaa (lol)
- Puhelin (lollol)
- Peruukit (jos aiotte rahdata useamman kuin yhden cossin)
- Puvut (-''-)
- Vaatteet joissa kelpaa casualoida hahmoa
- Bindit
- Uimavaatteet
- Yöpuku
- Kieroutunutta fanservice-kamaa, jos niikseen tulee (*köh*)
- Levyjä, leffoja, PS2 pelejä
- Lakanat
- Hammasharja etc
- Mitä nyt näette tarpeelliseksi

...kysykää jos on kysyttävää.

ARJALAISTA KURIA.
Tervetuloa keskitysleirille - vai kolhoosiin?
« Uudemmat - Vanhemmat »