IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
3.7.2009
Tilastot
Käyntejä: 526
Koko
5 jäsentä
Poikia: 5 (100 %)
Keski-ikä
16,4 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Poikien keski-ikä: 16,4 vuotta
Ylläpitäjä
karvaaja
Valvojat
Spinghar, -EREJ-, AnnalaNuke, -Blackout-

Jäsenet (5)

Spinghar-Blackout-karvaaja-EREJ-AnnalaNuke
« Uudemmat - Vanhemmat »
Siis.... Tänään annalan koululla minä, Jere ja Pate.. Jerellä on korttipakka jonka se antaa Patelle. Pate katsoo korttipakkaa ja pelästyy kun näkee patavitosen pilkahtavan korttien takaa.
No Pate saa jostakin viisaan ajatuksen ja päättää tunkea korttipakan sukkaani, josta sen otan melkeinpä heti pois ja annan pakan jälleen Patelle. Pate ottaa korttipakan ja siirtää sen suoraan Jerelle.
No pate ja minä sitten siinä puhumme hetken jotakin kunnes Jere kysyy että missä on patavitonen!!! Luulemme Paten kanssa että hän pelleilee, mutta tosissaan Jere on. Käymme pakan moneen otteeseen lävitse ja kyllä, patavitonen on AINOA kortti joka on hukassa! Ja muistakaa että kyseinen kortti oli näkyvissä juuri hetki sitten. Etsimme korttia reilusti yli tunnin ja korttia ei löydy joten siellä jossakin se tälläkin hetkellä on seikkailemassa.

MUTTA MIKSI, KAIKISTA MAHDOLLISISTA KORTEISTA, JUURI PATAVITONEN!!??????

Tämä ei siis ole ensimmäinen kerta kun patavitonen hyppii silmillemme, mutta pahin kylläkin. Seuratkaa itse patavitosta. Se on järkyttävä kortti :D:D (Ja minä itsehän patavitosen kirouksen panin liikkeelle useampi kuukausi sitten ;D)

Pakka oli siiis Jeren ^^b-dogg^^

PS. Seppo on nykyään Teemu.
« Uudemmat - Vanhemmat »