IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
9.8.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 198
Koko
22 jäsentä
Tyttöjä: 14 (64 %)
Poikia: 8 (36 %)
Keski-ikä
22,8 vuotta
Otos: 20 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,5 vuotta

Jäsenet (22)

Kozmo^ticcijulianJannyhelzku_89^^^jorpe^^kippaTepiKaap0-\\tomi\\Suojelusenkeli-ansku-91emmibemmiRida_EMpLUPrOtectTeSt
« Uudemmat - Vanhemmat »

Tiidsss`Amis!Luonut: Tiidsss`Tiistai 11.10.2011 23:31

Nyt on opiskelut sit alkanu amiksessa ja ihan kivalta tuo ala tuntuu, on ylläpitosiivousta ja ateria/kahvituspalveluja, joka on tavallaan köksää ja siellä tehdään erilaisia ruokia ja suurin osa meidän tekemistä ruuista lähtee myyntiin meidän koulun ravintolaan (:

Kavereita oon saanut luokalta, kaikki on hyviä tyyppejä ja mukavia ja tuun kaikkien kanssa toimeen ja kukaan ei enää kiusaa, niinkun ylä-asteella :( Ja yks tyttö pääsi ylä-asteelta mun luokalta tonne amiksee minne pääsin ja sinnekin samalle luokalle kun mä ja en yhtää siitä tykänny, mut nyt se on taas iha ok.

Mut kenen kanssa tuun parhaiten toimeen ja oon saanu siitä jo hyvän kaverin, niin on Caroliina ja on tosi hauska, mut osaa välillä olla rasittavakin, kun puhuu hirveesti.. :D

Mut sen sanon, et amiksessa on kiva olla :))

Tiidsss`14Luonut: Tiidsss`Maanantai 15.08.2011 23:38

Nonii, on viikko käyty Tampereen Palvelualan ammattiopistoa ja ihan kivalta opiskelupaikalta tuntuu et tuun viihtyyn siel varmasti ! (:
Ihan mukava luokka on, meitä varmaa vähiten näistä uusista opiskelijoista, mut ei se mtn, parempi vaan, ettei oo montaa..
Opettajat on iha jees ja luokkakaverit iha jees, on kyllä kavereitakin tullu jo. :D

Tänää aloitettiin uus viikko ja tänää kokkailtiin jo ohukaisia ja oli upeet asut meillä päällä :DD Oikee kurakurahousut, päähine, essu, kengät ja t-paita! Oltiin niin huvittavan näköisiä että!

Mutta hyvä puoli koulus on kans se, et lukujärjestys vaihtuu joka viikon jälkee (: Välillä on pitkii päivii ja välillä taas tosi lyhyitä..

Uskon et siel tulee olee mahtavaa opiskella!!
« Uudemmat - Vanhemmat »