IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
10.8.2009
Tilastot
Käyntejä: 477
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
25,9 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,9 vuotta
Ylläpitäjä
Adarling

Jäsenet (2)

AdarlingSandyRocher
« Uudemmat - Vanhemmat »

AdarlingVauvakinoLuonut: AdarlingLauantai 17.10.2009 02:39

Helsingissä 22.10. VauvaKino-näytökset myös Kinopalatsissa, elokuvina 500 Days of Summer ja Kohti uutta .

AdarlingTuleva vauvakinoLuonut: AdarlingPerjantai 28.08.2009 23:58

Seuraavassa vauvakinossa on elokuvana The Ugly Truth. Helsingissä Tennispalatsi esittää myös toisen elokuvan: Cheri. Tässä molempien leffojen esittelyt:

The Ugly Truth

Sukupuolten välinen taisto käy kuumana Columbia Picturesin komediassa The Ugly Truth. Abby Richter (Katherine Heigl) on romantiikkarajoitteinen aamuohjelman tuottaja, jonka epätoivoinen "Sen Oikean" metsästys on jättänyt tylysti sinkuksi. Hän saa karun herätyksen todellisuuteen, kun hänen pomonsa heittää hänen aisaparikseen miehen nimeltä Mike Chadway (Gerard Butler). Tuo karski ja suorapuheinen mutta kieltämättä komea tv-kasvo lupaa kaivaa esiin kursailemattoman totuuden siitä, mikä saa miehet ja naiset syttymään.

Cheri

Romanttinen draama, joka sijoittuu Pariisiin 1920-luvulle. Tarina houkutuksesta, rakkaudesta, suhteista ja Pariisia häkellyttävästä riehakkaasta skandaalista.

Viekoittelevaa ja sensaatiomaista tarinaa tähdittää Michelle Pfeiffer pariisilaisena erittäin häikäisevänä kurtisaanina Léa de Lonvalina, joka ottaa puolta nuoremman naiivin miehenalun, Chérin (nouseva brittinäyttelijä Rubert Friend) budoaariinsa opettaakseen hänelle jutun tai kaksi naisista. Mutta kaikki muuttuu, kun osoittautuukin, että he ovat toisilleen täydelliset. Chéri ei halua aikuistua ja Léa de Lonval ei halua vanheta, ja yhdessä he uhmaavat seurapiirien kirjoittamattomia sääntöjä. Heidän suhteensa on aitoa nautintoa - he käyvät keskenään huoletonta hyötyvaihtokauppaa ja heittäytyvät herkulliseen vastakohtiensa kemiaan - kunnes tapahtuu jotain mikä tuhoaa kaiken heidän välillään; he rakastuvat toisiinsa. Vähitellen molemmat näkevät, että heidän epätavallinen suhteensa aiheuttaa raskaita seuraamuksia.

« Uudemmat - Vanhemmat »