IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
13.9.2009
Tilastot
Käyntejä: 370
« Uudemmat - Vanhemmat »

Shiroki[Ei aihetta]Luonut: ShirokiTiistai 01.06.2010 23:00

mä painoin tänää 39kg ja oon laihtunut yht. 16kg
eihän siin kestäny ku joku vuosi : DDDDDDDDDDDD
hitaasti mutta pysyvästi

Kuukkelisku..Luonut: KuukkeliskuSunnuntai 18.04.2010 13:25

Mun harja osaa tuhoo lisäkkeet ja mekotki.

Ehm, se erään päivän pääs takertuu siihe alushameesee, mikä on sellast ohut verkkoo ja sellane harja otti jäädäksee ja sitä ei muuten saanu irti ku kyyneleet silmis repäsemällä. SNIFFULI.

Pienet jäljet tuli. Onneks ne alushameet voi aina uusii.

ONNEKS MÄ EN OO KOSKAA MAKSANU SITÄ MEKKOO HAHAA.

[noor-a]Oon mä niin taitavaLuonut: [noor-a]Torstai 01.10.2009 02:24

Ajoinpas tänään gaattorilla! :'D Että on mulla siihen kortti, mut ei mulla mtn ajokokemusta ollu ennestään. Mutta ei se haittaa ja laitetaan vielä peräkärry huteralla kuormalla perään heti alkuun nii johan onnistuu! : DD Ihan hyvin se kuitenki meni, kyytiläistä pelotti, mut eipä tullu ruumiita.
Ja eilen oli ammattiosaamisen näytöt ja olinpas mä amattiosaava, tai siis en oikeestaan. :-D Tai no kyl ruokinnan ja lääkinnän osuudet meni ihan mallikkaasti, ratsastus meni ihan reisille koko homma ja ajo+valjastus oli semi taitavaa. Huomenna ja perjantaina vielä tentit tehtävänä. Onneks on pitkäviikonloppu tiedossa! :)) Saa olla viel maanantain ja tiistain vapaalla.

bellallahuohhhhhhhhhhhhhLuonut: bellallaKeskiviikko 16.09.2009 21:10

ei siinä sit kai mitään oon nyt saanu kaks puhelinta suojakoodiin mitä en enää muista , ensimmäinen meni samana päivänä ku sain sen puhelimen ja toinen meni viikonloppuna sit sain viime perjantaina sim korttini lukittua ............... ANTAKAA MULLE PUHELIMIA<3
« Uudemmat - Vanhemmat »