IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
10.10.2009
Tilastot
Käyntejä: 292
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Valvojat
-Tuukka

Jäsenet (1)

-Tuukka

Kuvaus

Angsti


Angsti (saksaksi: angst - pelko) on yleinen teinisairaus. Siihen liittyy usein vihaa vanhempia, sisaruksia, eläimiä, ystäviä tai opettajaa kohtaan. Myöskään normaalin hulluuden mahdollinen myötävaikutus ei ole poissuljettu.

Angstaaminen

Oikeaoppinen angstaaminen (Eng. Social Out-of-order Disorder, Lat. Anxtius Itkuripulus Maxima) tapahtuu pimeähkössä tilassa jossa on nurkka. Täällä angstaaja näyttää mahdollisimman surkealta. Surullinen musiikki, jossa on sydäntärepivät lyriikat tukee kokonaisuutta.

Kun angstataan huolella, on ulkonäöllä erityisen paljon väliä. Mahdollisimman suuri määrä mustaa vaatetusta ja kajaalia tekee angstista suloisen ankeaa. Angstatessa kannattaa olla myös mahdollisimman puhumaton.

Angstin edetessä ruvetaan viiltelemään. Tämän pitää olla huolella ja tarkkaavaisuudella tehty ja ammattimainen viiltely on kaunista katseltavaa.

* 1. Puhdas lusikka, tai kananmunan kuori (ja väität kavereillesi, joita tosiangstaajalla ei ole, että teit sen ruostuneella kertakäyttölusikan varrella)
* 2. Sijoitus. Tosi angsti viiltää aina kyynärpäästä noin 10 cm kämmentä kohti. Näin verta ei tule, mutta kun viiltoja tahallaan näyttää, näyttää se siltä että elämä todellakaan ei suju.
* 3. Paikka on melko tärkeä kokonaisuuden kannalta. Lukittava huone ja ontto ovi, jonka läpi tekoitkusi kuuluu, on täydellinen.

MUISTA olla peittelevinäsi viiltoja, mutta vilauta niitä aina silloin tällöin.
Angstin alalajit

* Teiniangsti: Näyteltyä ja liioteltua angstia joka esiintyy ylesimmin 11-13-vuotiailla tytöillä, esim: "Voi vittu, siis mutsi käräytti ryyppäämisestä, vittu kun oon niin ANGST" Chateissä tälläisille kannattaakin sanoa joko "Hanki elämä" tai "Kaulimella ranteet auki".
* Huomiohakuinen angsti: Halutaan hellyyttä ja huomiota. Tälläinen ihminen kertoo kavereilleen kuinka surkeasti kotona (muka) menee, ja näyttelee kaikille viiltoja ranteessaan.
* Ns. oikea angsti: Raivoaa silloin kuin oikeasti vituttaa. Huutelee perään: "Älkää vittu ärsyttäkö, saatana muutenkin angstittaa!"
* Piiloangst: Henkilö on hyvällä tuulella mutta kun sanot yhdenkin väärän sanan niin angsti nousee esille ja veri ruiskuaa ranteista.
* Emoangsti: On emojen keskuudessa suosittua. Kaikki on aina perseestä, ihan vaan siksi, koska oma lempibändi ei heitäkään keikkaa juuri Suomessa, ja se unelmien ihastus paljastui heteroksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.