IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
20.10.2009
Tilastot
Käyntejä: 232
« Uudemmat - Vanhemmat »

dearmaisie[Ei aihetta]Luonut: dearmaisieTiistai 17.04.2012 18:14

itsehän en ole koskaan vittuuntunut.

mitä vittua tällanen on, eiks nykyajan teinejä kouluteta kotona ollenkaan? siis nimenomaan kouluteta niin kun koiria koulutetaan, kasvattaminen ei riitä noille teinieläimille.

itsehän olin tuossa juuri ostamassa kerrangia. katselin sitä hyllyssä, paikalle purjehtii kaksi teinityttöä sotkusissa nutturoissaan ja perse topin alta vilkkuen. ne juttelee sii jotai jostain ilkeestä emosta, et se emo kuuntelee just MCR:ää. itehän kuuntelin puolikkaalla skullcandylla MCR:ää samaan aikaan. sit ne rupee sii haukkumaan kaikkia ja ku tajuu et itsehän selaan kerrangia ja oon avannu just sen aukeeman jolla on se war on emo-juttu, niin sit nää rupee mussuttaa et "joo tollasia emoja ne kaikki on" ja katto mua molemmat. teki mieli repiä niiltä hiukset päästä ja pestä tyttösillä vessa. tyydyin toteamaan että tytöt vois tunkea emonsa perseeseensä ku se pyllyki on valmiiksi niin söpösti esillä. oli neideillä kiire kiskoa toppeja alaspäin.

itsehän olen niin emo et ei mitään rajaa mun sinivihreissä hiuksissa, pinkissä hello kitty-repussa ja ballerinoissa. emo, kyllä. jos tuo tekee musta emon, ni sitte vittu minähän olen iloisesti emo (mitä sä et voi olla, mut toisaalta, nykyaikana voi mitä vaan - sillon ku mä olin nuori, emot pukeutu mustaan ja käytti max punasia farkkuja). että niin saatana. oisin luullu et pääsen näistä emovittuiluista eroon siinä vaiheessa ku värjäsi hiukset värilliseksi, mut ei mitään, ei nää selkeesti tajua mitään.

mutta niin. minä voin olla emohomohuoralesbomitätahansa, mua ei oikeasti jaksa kiinnostaa. niin kauan kun oon onnellinen siitä, mitä oon, ei pitäis muillakaan olla mussuttamista mun ulkonäöstä, seksuaalisuudesta tai "huoraamisesta".

onneksi itkettää vain vähän.
« Uudemmat - Vanhemmat »