IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 1851 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 3
Koko
133 jäsentä
Tyttöjä: 116 (88 %)
Poikia: 17 (12 %)
Keski-ikä
30,7 vuotta
Otos: 91 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,2 vuotta
Ylläpitäjä
Artesanity

Jäsenet (133)

leenahh`salmiakki^^trisspikkukeijunanie^ken_^^Wampircia^JariWolfPikachuNiaF-3000BabyLoversähis^Jassu-78^Society`sWhorebiaa]]VipAngel
« Uudemmat - Vanhemmat »

piisami_[Ei aihetta]Luonut: piisami_Perjantai 22.02.2013 23:32

Kaipaaaan jutttuuuu seuraaaa ::D

ErQNiistä bileistäLuonut: ErQTiistai 15.02.2011 00:49

Tuntien (okei, puolen tunnin) neuvottelujen jälkeen olen löytänyt viimein näille odotetuille bileille paikan :) Eli ne siis järjestyvät.

Tarkemmin en sano kuin että kämppä sijaitsee Kuopiossa, lähellä keskustaa, olisiko vajaa kilometri rautatieasemalta. Päivämäärä siis perjantaina 25.2.

- Mikäli jompikumpi bileiden järjestäjistä tuntee sinut, annamme sinulle puhelimitse tai muutoin ohjeet miten tulla paikan päälle.´
- Jos emme ole sinua livenä tavanneet, tapaamme sinut ensin jossain muualla josta johdattalemme sinut bileisiin, mikäli nyt olet suhteellisen selväjärkinen etkä esmes joku kolmijalkainen sirkuselefantti tai jo valmiiksi kaatokännissä.

Osoitteen pidämme salaisena ettei sinne ilmesty turhaan ei-toivottuja kuokkavieraita jotka pistävät paikat paskaksi. Äläkä kuvitellakaan tuovas sinne porukkaa josta et ole ilmoittanut valmiiksi.

Tunnelma tulee todennäköisesti olemaan kohtuu tiivis. ;P

Sen lisäksi on kohtuu selvää toivottavasti jokaiselle että kyseessä ei ole räkäkännäysbileet. Toki jos koet tarvitsevasi pientä rohkaisuryyppyä niin sitä emme pistä pahaksemme, mutta jos olet aivan umpitunnellissa --> rappuun tai hankeen. Sama juttu riidanhaastajien yms kanssa. Ja believe me, jos nämä pakkaset jatkuvat sille viikonlopulle niin ei tule olemaan kovin antoisa kokemus.

Asunnossa elää kaneja ja kissoja joten allergikon kannattaa varautua.

SEN LISÄKSI ET SAA PUHUA, ET KUUNNELLA MUSIIKKIA, ET LIIKKUA YMS. ETTEI NAAPURIT KUULE.
okei ei sentään

Ruoka- ja juomatarjonta tulee todennäköisesti olemaan kohtuu onnetonta (heh rehti arvio ;D) joten tuo myös itekin jotain sinne. U know, nyyttärihenkisyys.

Tällä hetkellä illan aikana siellä tulee olemaan ehkä 30, ehkä jopa 40 henkeä, joista noin 10 poikia ja loput tyttöjä. Aika iso osa, ehkä noin 10, tulevat todennäköisimmin vain pistäytymään illan aikana.

Bileet alkanevat siinä joskus klo 17 aikoihin ja päättyvät sitte kun alkaa kyllästyttämään. Yöpymismahdollisuudet on aika olemattomat, tyydy joko lattiaan tai ryömi omaan kotiis :D Julmaa.

Ohjelmaan kuuluu jotain ihQua peliä keksitään niitä vaikka sitten paikan päällä .. :P

Jos on jotain kysyttävää niin tähän kiittoos ^^
PS PÄÄSYMAKSU ON 40 €.
okei ei sentään...
vai pitäskö heha

ErQB-partyLuonut: ErQTorstai 27.01.2011 21:30

Kännissä ideoimani neronleimaus toteutuu vihdoin! Ollaan kaverin kaa suunnittelemassa lähiaikoina tapahtuvaks jonkinasteisia bi-bileitä ;D

Nimi varmaan kertoo tarpeheksi mikä on bailujen kohderyhmä :D Tällä hetkellä olemme järjestämässä niitä perjantaille, joko 11. tai 25. päivä helmikuuta. Jos tää järjestyy niin pippalot olis siis kaverin kämpällä Kuopion keskustassa.

Eli jos oot Kuopiosta tai läheltä niin ilmoittaudu! Randomitkin siis iha tervetulleita :D
ja vinkatkaa bi-kavereillenne näistä siis tietty ;)

Ilmoittautuminen mulle että saadaan tietää kiinnostaako tää nyt ketään edes :DD

EDIT; elikä kyseessä onkin sateenkaaaribileet, tai oikeastaan siis kaikki on tervetulleita mutta sillä ehdolla että kestää mahd saamansa huomion siltäkin sukupuolelta joka ei kiinnosta ;D

AuDi_GiRl_90this is soooooou messed up!!Luonut: AuDi_GiRl_90Keskiviikko 07.10.2009 04:49

You Scored as BisexualLesbian
70%

Bisexual
70%

Gay
50%

Straight
45%

SkinnymanHaluan naisen.Luonut: SkinnymanTiistai 04.08.2009 04:51

Vituttaa äijät ja sillee.
« Uudemmat - Vanhemmat »