IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
10.2.2010
Tilastot
Käyntejä: 2 725
Koko
144 jäsentä
Tyttöjä: 55 (39 %)
Poikia: 89 (61 %)
Keski-ikä
30,2 vuotta
Otos: 89 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,9 vuotta
Ylläpitäjä
Weera-Yhtye

Jäsenet (144)

Elluu---Gylliggi-UrsulaArizona81helmablairLeijuvaFlatusnuttezn1k{}mustikka25_koskela_jasu69iimiisaiiBanQsyväporaajaAlex-sPelisilmäArska1982
POHJOISKARJALAISTEN ARTISTIEN SYKSYN LEVYALE
Pahoitellaan mahdollista ristiinpostitusta

Syksyn kunniaksi täräytettiin päälle raju levykamppis. Klikkaa itsellesi sopivat tuotteet ja teokset. Huom. Kaikki Ilman posti- ja pakkausmaksuja!
Katso täältä ja tilaile => http://www.provisual.fi/ale/
HYTINÄ-LEVYJEN RAJU SYYSTARJOUS!
www.provisual.fi
Hytinä-Levyjen raju syysale

levy kaupoissa!!
Eilen oltiin mun synttärilahjakeikalla katsomassa Amy Macdonaldin keikkaa. Keikka oli ihan mielettömän hyvä ja Amy todella luonnollinen esiintyjä, kerta kaikkiaan aivan ihastuttava. Vitsailtiin siinä sitten ystävieni kanssa, että illalla sitten ravintolassa törmätään Amyyn ja menen niin puihin että Ane joutuu tulkkaamaan mua. No oikeesti näinhän siinä sitten kävikin, että tavattiin livenä ja tyttö oli niin ihastuttava ja ystävällinen että meninkin ihan puihin. Saatiin sitten viettää iltaa Amyn soittajien kanssa ja koko sakki oli kyllä super kivaa.

Yleensä kun oon fanittanu jotain laulajaa niin livekohtaaminen on ollut niin suuri pettymys ettei fanittamisesta enää tulekkaan mitään. Toisin oli Amyn kanssa, mä rakastuin siihen nyt vaan enemmän! Ah sen musiikki on NIIN hyvää :) Olisikohan tässä tarpeeksi hehkuttamista, mutta olen niin onnellinen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<3: Weera
Weera mukana Radio Suomipopin festareilla. Ohjelmistossa mukana yllätyksiä!

Showtime klo 14.45- 15.30

Voit myös kuunnella Radio suomipopilta keikan:
...http://www.radiosuomipop.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=10&Itemid=13

Weera on suomenkielistä pop-rockia soittava yhtye. Weera perustettiin vuonna 2008, kun laulaja Elina Suonmaa alkoi kasata bändiä ympärilleen. Joensuun seudulta löytyivät Lade Laakkonen (basso), Tuomas Ryhänen (kitara), Aino Heikura (Koskettimet) ja Tuomas Martikainen (rummut). Elokuusta 2008 asti työstetty debyyttialbumi ilmestyy monen mutkan jälkeen keväällä 2010 Hytinä-levyjen kautta.

levy kaupoissa!!
Starttailtiin bändin kanssa perjantaina Joensuusta ja suunnattiin kohti Viitasaaren Hotelli Pihkuria. Sielä sitten kasailtiin Pa ja pojat meni saunomaan, tytöt päikkäreille. Viitasaarella oli jalkapallo turnaus ja pelaajia ympäri suomen, joten komeita urheilijoita oli keikalla reippailemassa! Suosittelen kyllä hotelli Pihkuria majoitukseen, ihana rannalla sijaitsee rantasaunat ja kaikki.

Aamulla sitten kamat kasaan ja Viitasaaren kirppikselle. Kirpparoinnin jälkeen siirrettiin klaani Pyhäjärvelle ja asetuttiin taloksi mökkiin. Mökissä oli tiivis ja erittäin hauskuuttava tunnelma kuudella hengellä. Pitihän se sieläkin ihan uimassa pistäytyä, nyt kun kerran on vihdoin KESÄ!

Pyhajärvella oli Emonlahti BeachFutis turnaus ja jälleen aivan mahtava meno. Porukkaa taisi illan aikana kertyä päälle 400 henkeä. Käytiin katsomassa Iina Kangasharjun esiintyminen ja kyllä siinä väkisinkin silmäkulmat kostuivat. Minä ja viidakkopoika biisi oli varsinkin aivan mieletön <3 Ja Iinan koko olemus käsittämättömän valloittava. Ihana tyttö!

Me vedettiin kovalla asenteella ja metelillä keikkamme ennen suurlähettiläitä ja fiilisteltiin sitten vielä "myydään Volvoa" ja muita hittejä kesäyössä. Onneksi kitaristimme oli jo valmiiksi telonut kätensä ennen lähtöä, joten vältyttiin haavereilta tällä reissulla!

Ihanat fanit ja mahtavat tapahtumat <3

Weera kiittää !!!!!


Smile!

Weera-YhtyeVihdoin kesä <3Luonut: Weera-YhtyePerjantai 02.07.2010 01:00

Heippistä oon tosi iloinen! Sain tänään uudet tehokkaat astma lääkkeet ja lupaan vedellä niitä nyt siihen tahtiin että saadaan tämänkin tytön henki kiertämään ihan kunnolla! Sitten pääsee taas laulussa harppauksen ylöspäin! Ihan riemu mieli on, koska oltiin äsken treenikämpällä kenraaleissa ja edessä on eka keikkaviikonloppu jolloin on kahtena peräkkäisenä päivänä keikat. Suunnataan keskisuomeen Viitasaarelle Perjantaina Pihkuriin ja siitä sitten viereiseen paikkakuntaan Pyhäjärvelle liikunta tapahtumaan illanviettoon.

Pe:
http://www.pihkuri.fi/main.site?action=siteupdate%2Fview&id=2

La:
http://www.pyhajarvi.fi/event_calendar/result.asp?menu_id=17152&selected_language=1&event_id=11547&firstload

Ja siistii oman keikan jälkeen voi vielä fiilistellä Suurlähettiläitä! Mua jänskättää :0)

Mutta lähden nyt lataamaan akkuja huomenna on edessä ei niin kiva Pa:n pakkaus ja kokoaminen :/ Auts.. Mutta mitäpä sitä ei keikkansa eteen tekisi <3

Nähdään ihanat <3 Nyt on vihdoin KESÄ!

<3: Weera
Perjantaina WEERA Viitasaarella PIHKURISSA JEE! Ja Lauantaina jatketaan Pyhäjärvellä Campin alueella! Sielä mukana myös muita ihania artisteja! Nähdään ♥

levy kaupoissa!!
Nyt olikin sitten reippaat paripäivää matkustus Helsinkiin tehtiin Radio voimalle Lahdessa haastis jonka voit kuunnella täältä:

http://www.radiovoima.fi/?category=2242

Ja sitten tänään oltiin mukana Summeri-ohjelmassa! Saatiin vielä aivan super mahtava sää <3 Hei ihan huippuu!
Eilen kävin kuuntelemassa Jukkapojan keikkaa ja sielä oli kunnon rento meininki..

Weeran Summerin keikkaa voit seurata täältä 3 viikon ajan:

http://summeri.squarespace.com/

Ihan mahtavaa Juhannusta <3

*hali*

Weera-YhtyeMatkalla Helsinkiin!Luonut: Weera-YhtyeTiistai 22.06.2010 13:27

Matkaa Lahteen ja huomenna saatta kuulla Radio voimasta mitä sielä puuhattiin =) Torstaina ohjelmassa sitten Summeri ohjelma klo 11.00!
http://open.spotify.com/album/18h49NJw3cg7hwqPIjcfTv

Jee Nyt pääsee kuuntelemaan Spotifysta weeran albumia! Ei kun vaan nautiskelemaan!

Mä pääsin irtautumaan pienimuotoiselle lomalle! Joten palaan taas maanantaina ahertamaan ;) Ystävien parissa oleskelua nyt kesän riennoissa, jippii! Ja taas latautuu voimat arjen puurtamiseen..
Joensuulainen Weera-yhtye sai alkunsa pari vuotta sitten, kun vokalisti Elina Suonmaa päätti perustaa bändin. Keväällä 2010 yhtye on saanut muotonsa ja esikoisalbumi esittelee meille uuden poprock-yhtyeen, joka on enemmän kuin valmis kisaamaan kotimaisen kevyen rockin markkinoista.

Weeran musiikissa on paljon samaa henkeä kuin monissa muissakin suomeksi esiintyvissä yhtyeissä/artisteissa, joiden tuotanto viistää läheltä iskelmää. Kitarassa on säröä juuri sopivasti mutta ei liikaa, rummut ja basso möyryävät nöyrinä kuvioitaan alla ja koskettimia käytetään lähinnä äänitapettina taustalla. Lyriikoissa käydään läpi niitä tuttuja aiheita, eli henkisiä ongelmia, kasvukipuja ja särkyneitä sydämiä. Onneksi tunteiden luotailussa ei sentään sorruta liialliseen synkkyyteen ja vokalistina vasta kehittyvä Suonmaa saa puristettua itsestään irti hetkittäin jopa vahvaa tulkintaa.

Albumin yhdestätoista raidasta on vaivatonta lohkoa sinkkuja, sillä Ivalo-yhtyeen ja Jari Uutelan säveltämät kappaleet ovat simppelin koukukkaita. Etenkin avauksena kuultava Sanattomat katseet, välittömästi tarttuva Kylmät kädet sekä miettiväisempi Avaimia jäävät nopeasti soimaan päähän. Kiekon selkein kompastuskivi on teemojen ja käytettyjen ratkaisujen toisto, mikä tuo ilkeää tuttuuden tunnetta muutamaan raitaan.

Lähde:
http://www.noise.fi/levyarvostelut/?id=11889

levy kaupoissa!!