IRC-Galleria

Weera-Yhtye

Weera-Yhtye

kaiken pitää olla kevyttä ja laittii

Voi veljet oli siisti keikkaviikonloppu!Maanantai 05.07.2010 00:17

Starttailtiin bändin kanssa perjantaina Joensuusta ja suunnattiin kohti Viitasaaren Hotelli Pihkuria. Sielä sitten kasailtiin Pa ja pojat meni saunomaan, tytöt päikkäreille. Viitasaarella oli jalkapallo turnaus ja pelaajia ympäri suomen, joten komeita urheilijoita oli keikalla reippailemassa! Suosittelen kyllä hotelli Pihkuria majoitukseen, ihana rannalla sijaitsee rantasaunat ja kaikki.

Aamulla sitten kamat kasaan ja Viitasaaren kirppikselle. Kirpparoinnin jälkeen siirrettiin klaani Pyhäjärvelle ja asetuttiin taloksi mökkiin. Mökissä oli tiivis ja erittäin hauskuuttava tunnelma kuudella hengellä. Pitihän se sieläkin ihan uimassa pistäytyä, nyt kun kerran on vihdoin KESÄ!

Pyhajärvella oli Emonlahti BeachFutis turnaus ja jälleen aivan mahtava meno. Porukkaa taisi illan aikana kertyä päälle 400 henkeä. Käytiin katsomassa Iina Kangasharjun esiintyminen ja kyllä siinä väkisinkin silmäkulmat kostuivat. Minä ja viidakkopoika biisi oli varsinkin aivan mieletön <3 Ja Iinan koko olemus käsittämättömän valloittava. Ihana tyttö!

Me vedettiin kovalla asenteella ja metelillä keikkamme ennen suurlähettiläitä ja fiilisteltiin sitten vielä "myydään Volvoa" ja muita hittejä kesäyössä. Onneksi kitaristimme oli jo valmiiksi telonut kätensä ennen lähtöä, joten vältyttiin haavereilta tällä reissulla!

Ihanat fanit ja mahtavat tapahtumat <3

Weera kiittää !!!!!


Smile!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.