IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
3.3.2010
Tilastot
Käyntejä: 83
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)
Keski-ikä
19,6 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 19,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 20,2 vuotta
Valvojat
ppet-e

Jäsenet (2)

ennimanppet-e
« Uudemmat - Vanhemmat »
Nojoo, eihän mun kannattas olla nukkumassa, että pääsisin ylös huomenna töihin (josta muuten tulee kiire päivä, ku sataa :P) mutta päätimpähän ilostuttaa teitä muutamalla tapahtumalla.

Jotkut jo kuulikin että käytiin Hannan kaa Hesassa tossa viimeviikon keskiviikkona. Oli tosi kivaa, jäi ihanat muistot :3

Muutama köh, mielenkiintonen kommetti tuli. Olihan kuitenkin cossissa (mikä Naruto massa??) joten oli siinä mielessä odotettavaa, mutta silti.
En ihan odottanut että pummi tulee ensin kehumaan mun peruukkia joka on piikeillä ja kyselee siinä miten oon saanu sen sellaseksi yms yms. yritin päästä siitä vähän niinkuin pois koska olimme keskellä Kamppia ja halusin istumaan. Sitten kun olin jo käytännössä kävelemässä jo poispäin, miekkonen semitartuu kädestä (enosaaselittääkunnolla, se ei siis kunnolla tartu) ja sanoo että oon hyvän näkönen. Oli vähän WTF fiilis kun Narutohan on kuitenkin mies. Ota si selvää ;D

Junassa kun kävin ravintolavaunassa ostamassa ruokaa, niin ensin kaikki kääntyy kattoon mua, hiljenee ja jatkaa jutustelua. Ei siinä mitään, mutta se nauratti kun kuulin jonkun sanovan, "se on ihan varmasti nainen"

Cossista saa revittyä hauskaa paljon.

No sitten oltiin bussissa ihan randomisti Hannan kanssa (miksi kaikki on tapahtunu sen kanssa??) ja puhuttiin ernuilusta ihan .yleensä aika kovaan ääneen. Sitten yhdellä pysäkillä jäi muutama teini pois. Sanotaanko että niiden ilmeet oli aika lailla O.o ja -.-

Hienosti aiheesta toiseen hypäten, haluaako joku ostaa mulle muutamalla sadalla kankaita, muutamat kengät, pariköhsataaköh peruukkia, laukun pari ja takin? Tililläni kun on bulimia.

Tulevat lukujärjestykseni ovat a) paskoja b) (&/#/&(" c)liian pitkiä. Toisaalta haluan takas kouluun, mutta toisaalta sitten haluun olla vielä vähän aikaa tuolla stockalla....
Kouluun liittyen; pakkoruotsi voidaan poistaa kahden viikon sisällä. Kiitos. Samoin kaikki koulujen lomien pituudet kaksinkertaistetaan ja joka toinen perjantai vapaaksi.

Mulla on hiusongelma. Kasvattaittaisko, värjäiskö, vetäiskö kaljuksi? Jotain pitäs tehdä, nää ei vaan näytä hyvältä. Välillä että elän vaalea moppi päässä ja joku räjäyttää sen joka kerta kun käyn suihkussa.Ja niin harvoina päivinä kun hiukset menettelee, niin joko naama tai body tai vaatteet kusee. On se vaikeeta.

Tuokaa joku suklaata.
« Uudemmat - Vanhemmat »