IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
11.3.2010
Tilastot
Käyntejä: 1174
Koko
93 jäsentä
Tyttöjä: 52 (56 %)
Poikia: 41 (44 %)
Keski-ikä
27,0 vuotta
Otos: 54 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,4 vuotta

Jäsenet (93)

GefiSambbaaJe-mis-ku^PoFFu^ÄrPee187^Tomezki_tiääjjunoHerra-Xmmico^JoLe-MMKHeat-n2oLau||Toums
« Uudemmat - Vanhemmat »

MAAHINE[Ei aihetta]Luonut: MAAHINEMaanantai 01.11.2010 01:45

VÄSYTTÄÄÄ
mut ei saa nukkua ei :(((

vois kai tehä läksyi + muit koulujuttuja! ja kohta kattoon leffaa<3
Pakko tuoda oma mielipide julki,koska nyt on sen verran vihanenki fiilis tän asian tiimoilta.Katoin just tänä iltana vihdoinkin Reindeer Spottiningin,joka oli musta helvetin hieno ja koskettava leffa.


Niin kuin kaikki varmaa jo tietää,leffan päähenkilö Jani Raappana on kuollut: (( ja asia koskettaa mua ihan kauheena!!Luin just tänä iltana asiaa tästä jutusta viha nousi mun sisällä,jotkut kyseiset ihmiset heitti kommenttia tyylii "Huh onneks kuoli." "Hyvä vaa et tollanen narkki kuoli,ei liikuta yhtään" "No onpahan yksi huoli nyt vähemmän" Ja olin nii vihanen,että joo kyllä mulla tuli itku!! Haistakoot oikeesti VITTUPASKA!! Noi ihmiset,jokka puhuu noin!!

Koska,oikeesti Jani oli jonkun lapsi,jonkun veli,jonkun kummipoika,jonkin ystävä.Se,että ihminen on narkkari,ei vähennä ihmisen arvoa paskaakaan!!Samanlainen sen ihmisen arvo on ku meidän muidenkin,jokka ei olla koukussa.Pitäskö ihmisen arvo laskea vain sen takia,että on sattunu elämässä tekemään vääriä valintoja??!!
Ihminen,joka aattelee noin saa musta mennää itseensä ja se joka iloitsee toisen kuolemasta on aika tunnevammanen oltava silloin.
Ja mun mielestä se millasen kasvatuksen on saanut...ei vaikuta siihen mitenkään tuleeko sun lapsesta ongelma nuori vai ei.Koska valinnat tehdään ITSE ja voi vaikka jonkun porvaristo perheen lapsi ihan hyvin olla narkkari.
Jani ei ollu paha tai heikko ihminen,se oikeesti tahto varmasti irti huumeista ja pääsikin niistä sitten lopulta kenties.Se oli nii vahva,että pysty olee jonku aikaa ilman,se varmana tajus itekki,miten pahassa jamassa se on.Se oli nuori,jolla oli unelmia,ihan normaaleja, vaimo ja 2 lasta ja pieni talo ja pelto sinne taakse,ei se poika mistää rikkauksista unelmoinu!!

Oikeesti ei Jani kuolemaa ansainnut,se ois ansainnu nii paljo pitemmän elämän. . .mulle ainakin elokuvan välityksellä välitty siitä tosi eläväinen kuva ja sympaattinen kuva..se oli sulonen nuori poika,joka oli elämässään vaan vähän hukassa,jota yhteiskunta ei auttanut.
Itkinkin leffassa,koska se oikeesti avas mun silmät sille,miks oon aina halunnu päihdetyöhön,miks mulla on halu oikeesti auttaa;;_______;;
Ja ne ihmiset,jokka sanoo,että tekevät kaikkensa,että hänen lapsensa ei tälläista karua huumemaailmaa näe,että mielummin antaa lapsensa elää siinä pumpulissa kultalusikka suussa.No en ainakaan itse tajua,tuota käsitettä alkunsaakkaan,koska totuus on se maailmaa ei voi suojata lapselta loputtomiin!!Mielestäni olisi parempi,että lapsi oppisi tietämään "kolikon toisenkin puolen",koska silloin syntyisi empatian kyky,kenties synteyisi halua auttaakin ja ennenkaikkea tietäisi millaista ei tahdo oman elämänsä olevan milloinkaan.

Tällä kaikella tahon sanoa sen,että vaikka en Jania henkilökohtaisesti tuntenukkaa ni ymmärrän,että huumeista irti pääseminen ja niiden aloittaminen ei oo nii mustavalkosta mitä jotkut luulee.
Narkkarit varmasti itsekkin tahtoisi oikeasti lopettaa,päästä siitä paskasta,tyhjästä elämästään pois,saada sen kierteen loppumaan...mutta oikeesti se ei oo niin yksinkertaista.
Oikeesti ihminen on silti ihminen,tekee se mitä tahansa!!
Kannattaa oikeesti katsoa Reindeer Spotting se on oikeesti niin vaikuttava ja koskettava ja kysymyksiä herättävä leffa!!Ihan mahtava!!<33 Mielestäni myös se pitäs näyttää opetusvideona kouluissa ja ikäraja laskee K15 ((:

"Huumeet aineet piikit ja napit/
Hyvänolon tunne ja pää sekasin/
Mut ei se kestä kauaa, matkalla hautaan/
Se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa/

Nistit ja narkkarit kuunnelkaa tätä/
Hyvinvointisuomen ansiosta nuoriso on mätä/
Ainoo ilo sniffaaminen sekä rännitys/
Parhaiten nauraa jolla on vahvin lääkitys/"

..............................................................
"Huumeet kuskin lisäks ainoo luotettava ystävä/
Kuskilla on notkut auto lähtee käsistä/
Kaks nistii listan jatkeeks poissa ei kukaan ees välitä/"
-Mc Mane-Vahvin Lääkitys-


Ja tahon vielä sanoa,että:
R.I.P. Jani Raappana
Toivon nii,että sulla on nyt hyvä olla;;____;;Ja kiitos,olen nyt puhunut ((: Ja tarkotuksenani oli siis edelleen vaan tuoda oma mielipide julki,eikä siis loukata ketään!!

liquoröööLuonut: liquorMaanantai 20.09.2010 09:39

En vaa ite meinannut neulakammoisena pystyä kattomaan niitä piikittämiskohtia. :D

SnarttuRIPLuonut: SnarttuKeskiviikko 08.09.2010 23:23

JANI RAAPPANA

SONDU=) wuhuuLuonut: SONDULauantai 08.05.2010 04:59

Oltiin tossa äskön katsomassa Reindeerspotting, oli ihan jepa !

NikkiSixx[Ei aihetta]Luonut: NikkiSixxTorstai 15.04.2010 02:08

« Uudemmat - Vanhemmat »