IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
29.3.2010
Tilastot
Käyntejä: 356
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
21,8 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 21,8 vuotta

Jäsenet (1)

Nemotuss
« Uudemmat - Vanhemmat »

hiipiaIs it over, Caim?Luonut: hiipiaPerjantai 15.10.2010 02:21

..Pelasin vahingossa Drakengardin loppuun. ;_; Ihana peli on ihana. ♥


Yhyy tykkään tästä pelistä ihan hirveästiiii~ ;_; Ja pelkään et tää perkele menee loppumaan, kun ei oo mitään hajua et kuinka pitkä tän niinku pitäis olla ja mitä vielä pitäis ehtiä tapahtumaan ja. Ja en ala, jos en saa niitä neljää henkilöä kerralla partyyn. Tyhmä peli homostelee ja leikkii miun tunteilla. >8(
Olis hirveet hingut päästä cossaamaan tätä jo lähiaikoina (koska jos kukaan ei heittele kapuloita rattaisiin, meillä ois kiva porukka koossa jo. Kun tässä ei ees oo kovin paljoa mainittavia hahmoja ja...) mut ei täs nyt vaan auta muu kuin kärvistellä ensi vuoteen. Jee miekkoja ja ihan homona suojia ja kilpiä ja kaikkea muuta yhtä kivaa..! En tuu koskaan saamaan mitään valmiiksi, mut ainahan voin yrittää.

Pelikello näyttää jo yli 27 tuntia ja sain tän pelin kuusi päivää sitten... 8< En mie normaalisti pelaa näin hurjana, pitää aina kituuttaa ja venyttää niin pitkään kuin mahdollista mutku tässä ei oikein voi muuta kuin pieksää eteenpäin. Tietenki vois harkita vähän fiksumpaa lähestymistapaa, sellasta "okei teen yhden mission 8>" mutku eeei se vaan toimi niin.

hiipia...Luonut: hiipiaPerjantai 30.04.2010 02:38

DaKyu
sie muuten otat miuta kiinni aika moisella vauhilla Hips :'''D
teetkö sie muuta ku pelaat? :'D
Juho~
hipsin tuntien se ei tee

hiipia"I want you to love me."Luonut: hiipiaTorstai 29.04.2010 02:40


Okei, tää peli saattoi vaikka viedä mennessään... '8D Auran syytä taas kaikki, se ihkutteli tätä aikansa ja tieni vei Youtubeen ja sieltä huutonettiin ja ei maksanut kuin kahdeksan euroa..! Tänään kotiutui (olin vissiin tilannut vahingossa Pielaveden osoitteella ja isi sit toi sen mukanaan, ahahahahaa...) ja tässä illalla olen tehnyt hyvin läheistä tuttavuutta. Verta ja suolenpätkiä roiskuu ja supernätit hahmot kirmaavat viholliselta viholliselle. Liian nätit, haluan cossata... ;_;

Tää sopii miun olotilaan oikein hyvin, kun saa vaan hakata viholliset pikkelsiksi eikä hirveesti haittaa jos huitaisee omiakin siinä välissä ("Hey! What are you doing?!") ja nautin siitä ylemmyydentunteesta, jonka saan kun lentelen lohikäärmeellä ja tapan kaiken mikä liikkuu. Ja tää on just sopivasti tällaista melko perusfantasiaa, tätä oonkin kaivannut.

Tykkääänn. ;<;
« Uudemmat - Vanhemmat »