IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
14.4.2010
Tilastot
Käyntejä: 2 431
Koko
25 jäsentä
Tyttöjä: 24 (96 %)
Poikia: 1 (4 %)
Keski-ikä
21,9 vuotta
Otos: 21 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,9 vuotta
Ylläpitäjä
JrockSuomi

Jäsenet (25)

GreenDayJindalraeJrockSuomiRosyGirly_RevnaSaironRuksuItsNotMeKammlehRED0iida_annikaaylienREIKUmannixchristal88LANTTUTOHTORI
« Uudemmat - Vanhemmat »
...Suvi oli pelottavan oikeassa.

Teru näyttää oikeesti sammakolta.

Ja nyt sit hajosin, kun tuli Jannen viisaat sanat mieleen: "Se oli pelottava se ukko, joka oli siin meiän eessä. Ku se hymyili, nii se näytti ihan sammakolta!"
Eli lähdettiin ajaa Helsinkiin 11 maissa ja oltiin odottamassa ryntäystä hiukan ennen puolta kolmea. Aika kului tosi nopeesti, ryntäys oli ihan hirveä ja kiitän onneani ettei mitään sattunut ja et pysyttiin Hennan kaa yhdessä koko se aika.

Jonon selviämiseen meni sellaset puoli tuntia, ja huomattiin et meidän edellä jonossa oli vain sellaiset 30 ihmistä. Päästin sisään siinä toisessa ryhmässä.

Aluks olin kolmannessa rivissä, mut pääsin siitä tosi nopeesti ensimmäiseen riviin, suoraan Kamijon eteen ;----;;;

Keikka oli mahtava ja mulle tuli jumalattomat kylmät väreet siitä kun ne tuli lavalle. Se oli jotain niin upeaa.

Kamijo piti mua kädestä ja katsoi silmiin kun se lauloi Princessiä ja sit kun aloin itkee, se otti mua uudestaan kädestä ja lauloi kohdan

You will trust me.
So please stay in my eyes


Ja sen jälkeen se teki kädellään sellasen eleen mitä en osaa selittää.

Red carped dayssa aattelin leputtaa mun oikeaa kättä hetken kun se oli niin puutunut, mut sit Kamijo huus "hands up" ja tarttu mua ranteesta ja nosti mun käden ilman XD

Lähetin Yukille lentosuudelman ja huomas, virnisti ja lähetti lentosuudelman takas. ;--; Lopuks kättelin Terua ja hipaisin Hizakin mekon helmaa.

Teru oli niin suloinen kun se vaan hymyili ja oli tosi iloinen kätellessään yleisöö. Hizaki oli yhtä kaunis - ehkä jopa kauniimpikin kuin kuvissa. Yuki oli hot ja se oli niin upea. Kamijosta ei sit puhutakkaan, se otti sen lavan haltuunsa niin täydellisesti ja aaaaaaaaagh. Se puhui parempaa englantia kuin mä oletin ja mua hymyilytti se kuinka se näytti niin tyytyväiseltä itseensä kun ihmiset ymmärsi mitä se sanoi. Ja se "oh my god" - se nauratti XD
Masashi pärjäs mun mielestä tosi hyvin!

Niitten lavaesiintyminen oli upeaa, se oli jotenkin niin suunniteltua ja voin sanoo et nostan heille hattua.

Keikan jälkeen näytin siltä kun olisin käynyt suihkussa, ostin myyntipöydältä kiertuepaidan, kassin ja julisteen.

Tänäaamuna koko keikka tuntui ihan unelta.
...haluun takas.

Kiitos, Versailles.

rullaaTerun blogistaLuonut: rullaaKeskiviikko 30.06.2010 18:07

また来るぜフィンランド!ファンのみんなまた会おう!!

"Mata aeru ze FINRANDO! FAN no minnasan mata aou!!"

elikä nähdään joskus uudelleen, suomi! samoin kaikki fanit!

rullaaASDASFGADFAFDLuonut: rullaaKeskiviikko 30.06.2010 04:04

niin. ♥ versut tänää.

heräilin aamul joskus 9 jälkee kait? nousin ylös ja zombeilin, sit vilkasin lämpömittarii.... hmm sisälämpötila 26, ulkolämpötila 52 ... HETKIMITÄKÄ? >:o ja ei suinkaa ollu paistanu aurinko mittariin. ♥

sit haahuilin (ja jumitin Infinitee kauhee kriminaali oon >:ooo) ja laittelin vaatteet ja hiukset ja meikit ja loput pakkaukset ja kyselin vähä ihmisilt kutka on tulos minne ja millo ... sovittii sit et elsun kaa mennää yhtämatkaa JA SIT OLIN VALMIS PUOLTOIS TUNTII ENNEN LÄHTÖÖ ASDIHJAOH missä meni pielee? D:

no mentii keskustaa ja sitte alettii ettii ihmisiä. XD Teru ja ne oli purikuras ni stalkeerattii Kiku, Ryuu ja Kaoru ja niitte porukka. :---D

sit teru ja nääki tuli ja ja ja sitte vääntäydyttii steissil et kerättäs mukaa Annika, Enni, Miia ja sit Petra&Sussu. NO annika ja korsolaiset löytäyty äkkii meidän luo ja sitte oliki hieman säätöö näiden kahen muun kaa. XDDD no mitäs pienist! sit vähä puol 5 jälkee mentii till tavastia!! oltii siin sillee iha rynnäkköjoukon reunalla. no kyyläiltii siin aikamme, sit tuli ryntäys ja mä pääsin siihe iha keltaisen jäänsärkijän oven vieree OHOHOHOHOHOHOHO >:----D seinään lisäks eli oli vitu hyvä paikka.

sit tietty alko perus sumpliminen. XD totesin et ihmiset oli ku sillit suolassa ja lähin sitte huutelee sinne taakkepäin että peruuttakaa. tätä kestiki siinä jonku aikaa kun ihmiset jälleen nerokkaasti olivat tunkeneet sinne eteen ja ah ♥ mut kuitenki jonoon järjestyminen sit onnistu lopulta, bueno nacho.

hengailtii jonos kaveriporukalla ja käytii mäkist hakee ruokaa ja tällee. sit joskus ... oisko 20 vail 8 alko ihmiset nousta seisoo ja järjestäytyy aineki siin mein edes siihe sellaseen kunnolliseen seisoma-eikä-random-leiriytymis-löhöily-muodostelmaan.

meil oli niitä jätesäkkei mitä mulla oli ollu mukana, ni kävin sen pääosan siit jonosta läpi ja keräilin roskia sinne. se tuli sitte niin täyteen, et ei menny Kampin eessä olevaan roskikseen D: piti jättää se siihen taakse. toivon mukaan se sitte löytäytyy sinne minne kuuluu... hmm

no päästiin sisälle ja hetki mietittii siin myyntipöydil. päädyin ite ostaa t-paidan sekä kangaskassin (JÄLKIMMÄISIÄ EI VOI IKINÄ OLLA LIIKAA!! >:----D) ja vippaa kolmelle muulleki kassirahat. XD mitäs pienist! niil oli nimittäi sit lompakois narikas rahaa jne.

no sitte suunnattii saliin ja oltiin toki ihan hiljaisia ja rauhallisia eikä huudeltu mitään asiatonta hrm o/ siitä ei enempää.

no keikka alko, JA VOI VITTU.
SIELTÄ TULI TAKAA JOTAIN HELVETIN RYSSÄMUOREJA JOTKA TUNKI JA PUHKU SINNE MELKEE ETEEN JA LIISKAS MEIDÄT MATKALLA. muutenki oli pitkästä aikaa, varmaa eka keikka sitte tyylii despa 09 ku oli noin KAUHEE TUNKU. ( ah pikkukeikat. ♥ arvostan tällähetkellä erittäin paljon abingdon boys schoolia, exist tracea, dautoa ja marieta. ♥♥♥♥)

joo keikkafiilis vähän hävis kuin tuhka tuuleen. mut olin siin 3. rivissä about ja oli erinomainen näkyvyys Kamijon kasvoiltalörtsähtämispisteessä olev(an näköis)iin meikkeihin. ♥ ah, auvoa.

ne venäläishuorat vielä veti Ninnua turpaan, siltä tuli nenästä verta. kaunista. haarukat ne sentään jätti kotomaahan, tai siihen jumalattomaan matkalaukkuun mitä ne siellä roudas. =A=

kohta sitte alettii siel eessä olla aika lahnoja, koska srsly, Versaillesin musa on VITUN kickass ja Kamijolla ihana ääni ja tumtum mut ei ne oo vaan sellasii keikkafiilistelybiisei D: EI SIEL JAKSA HEILUU NIIN PALJOO! varsinkaa jonku marien jälkee, lol. XD mut joskus näin. lähettii sitte taakse ja tultii myöhemmin sinne ovien lähelle sitte seuraa loppukeikka.

lopult etsiydyttiin ulos ja näin ja kaikki bueno. TERU SAI TERUN PLEKUN. XDDD ENNI MYÖS. ♥ mut aww kaimat. XDDDD

joo, kaiken kaikkiaan keikka oli hyvä, mut odotin tavallaan parempaa. toisaalta musta tuntu jo aikasemmin päivällä, et odotin lähinnä sitä ihmisten tapaamista. XD mut toi paita on nätti, ja kangaskassi vaikutti kans kivalta h0h0. olisin keikan jälkee ostanu vielä photosetin, mutta ne oli myyty loppuun. D: koska julistetta mä en halunnu, ku seinille kuitenkaa mahu yhtään mitään. XDDD


KIITOS SUURESTI SILTI KAIKESTA PASKASTA HUOLIMATTA VERSAILLESILLE. ♥ (lähinnä mikään paska ei ollut niistä lähtöisinkää. XD)

JA DIASJDIOAJDOAIDJA. ♥♥♥

ANNIKA
ELISA
TERU
NINNU
ANNIKA!!
ENNI
MIIA
KAORU
RYUU
KIKU
ESSI
SAARA
ERIKA
PETRA
SUSSU
JA SINÄ YKSI RANDOM JONKA NIMEN UNOHIN OTTAA SELVILLE.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

SaironVersailles ♥Luonut: SaironKeskiviikko 30.06.2010 03:33

Olen sanaton. Yksinkertaisesti sanaton.
Kamijo ♥
Hizaki ♥
Teru ♥
Yuki ♥
4. rivi lavasta katsottuna ♥
zombie ♥♥
Shout and bites ♥
Ascendead Master ♥♥
Revenant Choir ♥

Se oli kaksi tuntia taivasta.

[Jos bongasitte harmaassa paidassa + liivissä, pikkuhattu päässään ja pitsihanskat kädessään panikoivan miltei mustahiuksisen pikkuotuksen niin hej vain teillekin o/]
Versailles @ Tavastia, Helsinki 29.6.2010


Liittykääpäs ihmiset tuonne, niin saatte kaiken virallisen ja varmasti paikkaansa pitävän infon keikasta heti!
Visual kei -tyylisuuntaa edustava japanilaisbändi Versailles saapuu Suomeen kesäkuussa. Melodista metallia soittava yhtye esiintyy Helsingin Tavastialla tiistaina 29. kesäkuuta.
Konsertin liput myynnissä Tiketissä.





© Versailles


http://www.tiketti.fi
http://www.livenation.fi/artist/versailles-tickets
http://versailles.syncl.jp/
« Uudemmat - Vanhemmat »