IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
7.5.2010
Tilastot
Käyntejä: 616
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 3
Keski-ikä
21,7 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,7 vuotta
Ylläpitäjä
Digitalscratch

Jäsenet (3)

HaileyDigitalscratchJuffu

Kuvaus

AWESOME da ze~!

Amerikka ja Korea yhdistävät voimansa ja järjestävät siistin pienen miitin Suomen Lontoossa eli Turussa. Päivämäärä on sunnuntai 30.5. ja tapahtuma alkaa yhdeltä (13:00) Mikaelinpuistossa, josta mahdollisesti saatamme vaeltaa esimerkiksi läheiselle Heselle ostamaan lisää sapuskaa tai sateen yllättäessä lähteä valloittamaan Hansaa.

Cosplay tässä miitissä on vapaamuotoista eikä pakollista. Eli cossasit tai et, ja mihin Hetalia-aiheiseen pukuun sitten pukeudutkin, olet ehdottoman tervetullut!

Miitissä herkutellaan nyyttäriperiaatteella, mikä siis tarkoittaa sitä että jokainen tuo mukanaan jotakin syötävää (mielellään muillekin kuin itselleen) sekä omat juotavat. Plussaa on, jos tuomasi ruoka sopii cossiisi! (paitsi jos cossaat Arthuria *inhonvärinää*)

Jos olet tulossa, tai edes harkitset tulevasi, pistä vapaamuotoista sähköpostia osoitteeseen kaaosteoria@luukku.com. Korea ja minä pidetään kirjaa tulijoista, jotta tiedämme paljonko ruokaa pitää tehdä ja montaako ihmistä pitää viihdyttää. Jos haluat, voit myös ilmoittaa, missä cossissa olet tulossa!

AWESOME Amerikka kiittää ja kumartaa, ja uhkaa lähettää ylijääneet skonssit niille jotka eivät tule! >:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.