IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
8.6.2010
Tilastot
Käyntejä: 5 278
Koko
173 jäsentä
Tyttöjä: 136 (79 %)
Poikia: 37 (21 %)
Keski-ikä
28,3 vuotta
Otos: 103 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,7 vuotta
Ylläpitäjä
Japsu
Valvojat
Lmmz, CodeZ-, Dashi

Jäsenet (173)

KiosakishiLArge-AThymegirlNekoNeko-chan|Kameli_Raider|DaxxieCodeZ-onensaneRevnaVioletNekoJuffuAseleaPauliChanSHOUTiiaNeeChan96neo-giri
« Uudemmat -

MatsurikrhmLuonut: MatsuriPerjantai 09.09.2011 18:32


Nyt mä voin sit hävetä koko loppu elämäni ,__;... (numero 92)
((on ihan ok näyttää läskille))

ItsNotMeTuli, oli, meni. VIUH!Luonut: ItsNotMeTorstai 08.09.2011 12:04

Juu, voisinpa tähän nyt kirjoitella kun olokin on permpi. Sunnuntaina kotiin conista palatessa huomasin että kurkkua sattui hieman ja maanantaina sitten oli jo kuumetta ja flunssa pääällä. Flunssassa sitä edelleen ollaan että yay. Tuntuu että moni sai Tampereelta matkaansa flunssan conin jälkeen o:


Mutta juuh. Hiukan tuo Tracon jännitti, eka traconi kun oli. En tiennyt yhtään millaista siellä olisi ja ohjelmalehtisen mukaan ohjelmaa olisi kauheasti, kiinnostavimmat tietenkin joko päällekkäin tai sitten peräkanaa eri puolilla Tampere taloa. Loppujen lopuksi menin vain muutamaan ohjelmaan sillä myyntipöydät, taidekuja ja tuttavavien tapaaminen veikin enemmän aikaa kun luulin.

Lauantaina aika tuntui menevän nopeasti, heräsimme aikaisin aamulla muutaman tunnin yöunen jälkeen valmistautumaan coniin. Väsymystä oli ilmassa hiukan, jotkut meistä olivat saaneet nukutuksi enemmän ja joku oli valvonut koko yön, unta saamatta. Luonnollisesti, kun pääsimme cossiemme kanssa coni paikalle, siellä oli jonoa. Minä ja kaverini Kuro päätimme mennä Tullintorille hakemaan muutaman kylmän starbucksin kahvin jotta virkistyisimme. Päästyämme takaisin huomasimme että jonoa ei ollutkaan niin paljoa kuin luulimme ja pääsimme heti sisään lämpimään Tampere Talolle. Hyökkäsimme heti taidekujalle ja sieltä sitten alaspäin tutkimaan mitä kivaa löytyisi. Lauantain lopuksi päädyimme kuvauspalvelun eteen ja totesimme että voisimme mennä ottamaan kuvan. Itseäni jännitti todella paljon sillä suhteeni kameraan on </3, mutta Kuvauspalvelun kuvaaja oli aivan ihana ja ohjasi poseeraamaan. Kiitos hänelle :) Odottelen innolla kuvien ilmestymistä anikiin :) :)

Sunnuntai meni melkeinpä yhtä nopeasti. Olimme jo eilen käyneet katsomassa cosplay kisoja ja sunnuntaina menimme katsomaan myös. Mahtavia esityksiä! Vielä sen verran lauantaista; pukukisassa oli aivan mahtavia pukuja mutta ihmettelen, kuinka yksi kunniamaininnan saaneista valittiin vain sen perusteella että oli tehnyt itse käsin puvun? Eikö kukaan muu muka ollut itse pukuaan tehnyt? Kisassa oli monia joilla oli jopa käsin maalattuja yksityiskohtia puvussaan! Toivottavasti ensivuoden tuomarit ovat parempia, ei millään pahalla.

Mutta juu, kivaa oli. Kiitokset kaikille ihanille ihmisille. Kiitokset kaikille mahtaville cossaajille joista saimme ottaa kuvan, kiitokset kuvauspalvelun ihanalle kuvaajalle, kiitokset BakaRenolle että saimme yöpyä hänen luonaan, kiitokset kaikille jotka tulivat halaamaan (vaikka en kyllä mitään hali lappua kantanut, enkä tule ikinä kantamaankaan), kiitokselle sille yhdelle Reno cossaajalle joka hoki jotain epämääräistä laulua joka on soinnut päässä sunnuntaista lähtien ja lopuksi kiitokset kaikille joiden nimeä/ joita en maininnut tässä. Ensi vuonna uudestaan~!!

~ C.C / Cherry kiittää, kumartaa ja aivastaa~

*menee takaisin nukkumaan ja potemaan flunssaan*

Sudden-DeathNo huh huh!Luonut: Sudden-DeathTorstai 08.09.2011 00:12

Sinne on mennyt Tracon VI.

Olisin varmaan aikaisemminkin kirjoittanut tämän blogimerkinnän jos en olisi sairastunut heti perään... En kyllä ihan tajua miksi edes tulin kipeäksi kun ei siinä asussa ainakaan kylmä tullut!

Mut kumminkin Traconiin. Eka päivä kyllä alkoi aikas pahalla jännityksellä kun jouduin menee kaveria vastaan yksin keskustan läpi Millennium Earl asussani. Jotenkin oli sellainen olo, että "Anteeksi.. Älkää pliis tuijottako.. En mä oon näin fat-ass kumminkaa.."
Mutta bussiasemalla joku random nainen halusi ottaa kuvan ja vanhan pariskunta kysyi, että onko jokin sirkus kaupungissa.
Alkaessani kumminkin selittää jälkimmäisille, että on sellainen japanin harrastajien tapahtuma nii pappa sanoi ihan "Ai sellaista animee ja sillai?" Silmäni kyllä lievästi sanottuna meinasi pompapata päästäni koska se on ensimmäinen kerta kun joku tuota ikäluokkaa tietäisi tai edes välittäisi tietää asioista.
Jännitys kyllä helpotti aikalailla coni paikalle päästyäni. Paljon tapahtui ja todella moni kehui cossiani ja halusi kuvata.

Positiivinen vastaanotto oli oikeasti yllättävää. Millennium Earl oli kumminkin ensimmäinen Cosplayni IKINÄ niin uskoin että ehkä kourallinen ottaa kuvan, koska cossin taso ei vastaisi heidän standarteja..
Sain aikamoisen yllätyksen kun ensimmäisten tuntien aikana jotain 20 ihmistä oli jo kuvannut ja pääti jo silloin lopettaa laskemisen xD
]Kävin jopa yhdessä vaiheessa vaihtamassa muutamaksi tunniksi kevyempään WannaBe geishan asuun. Pystyin jopa keskittymään omaan kuvausjahtiini! Eikä kavereiden tarvinnut toimia elävinä naulakkoina x'D

Kävin kumminkin vaihtamassa takaisin Earliksi.

Kokeilin ensimmäistä kertaa ParaPara peliäkin ja voin sanoa ettei se ollut lainkaan helppoa siinä Earl asussa!
Peli kun tuppas ottamaan reaktiota mahtavasta ahterista x''''D
Sunnuntaina oli Cosplay-deitti. Jännitti kyllä ihan hirveesti, mutta oloani rauhoitti kun kertasin vastauksia ja tieto, että "Onneksi ei tartte vetää lonkalta.. Sillo varman kuukahtaisin lavalle.."

Noh... Ne jotka Cosplay-deitin kävi katsomassa tietävät miten kävi..
Kierrokseni kysyjä teki täydellisen feidauksen.. Mielessäni pyöri vain "Voi *PIIIP* Mä kyllä niin *piip* katotaan vaan niin mä *piip* kuukahdan lavalle ja teen itsestäni *piip* *Piip-pi-pi-piii*"
Niillä eväillä vaan mentii ja jäi paha maku suuhun kun muut kierrokset olivat kumminkin loistavia.
]Onneksi sain edes muutaman kerran irroitettua naurua yleisöstä~
Itse olen kumminkin aina nauttinut Cosplay-deitistä <3 Se on ollut vakituinen ohjelmisto ainakin parisen vuotte ja tulee olemaan jatkossakin aina kun se järkätään.


Sunnuntaina minua kuvattiin entistä enemmän. Kai johtuu siitä että olin enemmän maski naamallakin.
Cosplay-deitin aikana oppi nimittäin olemaankin siinä pitkiäkin aikavälejä ja Earlin tyylillä on kiva kävellä.
Jopa lauma randomeja JAPANILAISIA turisteja otti miun kanssa ryhmä kuvan! Ensin he otti vaa yksittäistä, mutta kun aloin poseeraamaan he yhtäkkiä piirittivät minua ja olin *Mitä, mitä, mitä ny tapahtuu!??*
Mutta kun älysin idean olin enemmän kuin iloinen naamiosta koska kasvoni olivat vääntyneet niin suureen hymyyn kuin olla ja voi. Egokin meni hatun läpi nii että suhahti!
Lopuksi kävin seuralaisteni kanssa katsomassa cosplay esityskisan ja paljon tuli naurettua!

Aina se harmittaa kun coni loppuu.
Aina tuntuu yhtä masentavalta palata "oikeeseen maailmaan" jossa odotetaan niin paljon. Eikä ymmärretä.
"Etkö viitsisi olla normaalimpi?"
"Hyi vittu, ookko joku ErNu?"
"Miten sä kehtaat pukeutua noin?"
Jne.. jne.. jne..
Coneissa taas sua ymmärretään, tuetaan ja kannustetaan erillaisuutta. Ihan kuin kaikki sillä olevat ihmiset sanoisivat äänettä:
"Et sä oo outo tai friikki. Oot yksi meistä. Sulla ON paikka tässä maailmassa, sut hyväksytään täällä. Ollaan yhtä ja me seistään sun takana."
Heh.. Kuinka syvällistä, mutta sellainen olo minulle vaan tulee.

Eihän se kumminkaan väärin oo?



Millennium Earl (aka. Sudden-Death) kiittää ja kuittaa <3

DepisunhihihihiLuonut: DepisuTiistai 06.09.2011 00:58

Joo tracon on ohi, ja tuntuu että siitä ois jo viikko, vaikka vasta eileen sieltä tultiin yötä myöten kotia : D mahtavaa oli, kiitos kaikille!! varsinkin vänkäreille ja järjestäjille ja kaikille :3 cossikilpailustakin selvittiin ehjin nahoin, ja jopa kunniamainninan sain :3 Uusia tuttavuuksia tuli, ja vanhojakin tavattiin x3 seuraavaksi vuorossa desuconin frostbite ja/tai tampere kuplii : D
*Mangaa tuli ostettua (death notee, junjoa ja yks muu yaoi-kirja)
*ja kuvia otettua sellaset n. 560 kpl:ta : D tosin, se en ollut minä jotka ne kuvat otti (sattuneesta syystä en voinut käyttää alphonse cossissa käsiäni)
*myös yhden one piece koululaukun ostin <3_<3
*pockyja tottakai
*ja rasiallinen colloneita
Seuraava hankinta seuraavasta conista on varmaan death note laukku tai jokin muu vastaava, ja/tai jos löytyy niin roronoa zoro pehmo/avaimenperä/ jokin muu zoron sisältämä asia :D


ja tässä on kuva cosplaypukukisan osallistujista, minä itse siellä keskellä alina :3

Ps. pari miinusta conissa oli se että:
*hukkasin mun lompakon ;__;''
*lauantai meni takahuoneessa kisan vuoksi :D
*HUKKASIN MUN IKI-IHANAN KISSAPEHMOLELUN JOKA OLI ALPHONSEN OLKAPÄÄLLÄ LAUANTAIN!!! ;_____________;
Tästä en etukäteen liikaa huudellut, koska spoilaaminen on tylsää, mutta öinen päähänpistoni "hei, voisinpa osallistua cosplay-deitin shounen-ai -kierrokselle kysyjäksi" osoittautui varsin hyväksi valinnaksi, koska mulla oli ihan mielettömän hauskaa deitissä, ja niiden kysymysten kehitteleminen oli viihdyttävää myös. Vaikutti siltä, että yleisökin viihtyi, mulla ainakin fiilis oli katossa jo L:n tunnarin soidessa :)
Koska lavalla luonnollisesti piti olla IC, en voinut liikaa naureskella, mutta onneksi yleisön sekaan päädyttyäni pääsin katsomaan kierroksia, joihin en itse osallistunut, ja sain itsekseni kikattaa nurkassa. Voi sinä Millenium Earl, olit ihana :D Ja Melloni tietysti myös.

Koska oon vaahdonnut jo Anikissa (nimimerkil Mytho) ja deviantARTis (nimimerkil bangbi), pidän tän vähän lyhyempänä.
Joka tapauksessa, mielettömän hyvä coni, jäi todella positiivinen fiilis. Joskin vähän haikea siitä johtuen, etten tiedä cossaanko enää L:ää, tai jos cossaankin, niin sitä saakin odottaa kauan.

Kiitokset kaikille jotka tunnistitte ja tulitte moikkaamaan / seuraksi pidemmäksikin aikaa, oli hauskaa! Taidekujan tytöt myös, teidän seuras oli mahtavaa, lievitti mun ikäkriisii kun luultiin paljon nuoremmaksi kuin mitä olenkaan :D
Kuvaajille ja halaajillekin kuuluu kiitokset, toivottavasti kuvista tuli hyviä eikä mulla ole sepalus auki ihan kaikissa...

Paras coni ikinä, nyt väsyttää, lihaksia särkee ja on nälkä. Saisinpa sen hääkakun.
oli ihan jepaa~ harmi vaan, ettei päästy käymään kaikissa ohjelmissa, joissa olis ehkä halunnu käydä, mutkun jotkut jutut meni päällekkäin... Mutta saatiinpahan miyun kaa Takahashin nimmari. \:D/

Mutta karaoke - I'm disappointed. :I

1) Biisejä oli lähinnä vaan animeista, ja jotkut oli vaan opening-kokoa.
2) Biisilistaa ei oltu tulostettu, vaan listaa piti käydä katsomassa ovensuulta
3) Oli vain yksi mikki ja sekin toimi vaihtelevasti (joko liian kovalla, liian hiljaisella tai ei toiminut ollenkaan.)
4) Karaoken säännöt olisi kans ollu kiva tietää (eli saako vetää kaksi opening-pituista biisiä / yhden kokonaisen biisin, vai mitä?)

Lisäksi valittaisin kivasti vielä Takahashin nimmariin oikeuttavan lippujenjaon järjestelystä~

1) Ohjelmalehtisessä kerrottiin vain karkeasti, että lippuja jaetaan toisessa kerroksessa olevan pöydän luona.
2) .. josta seurasi feikkijonojen ja epätietoisuuden synty
3 .. josta edelleen seurasi se, että kun pöytä viimein ilmestyi, etuilu ja tuuppiminen oli tavallista, joten JV:eillä oli melkoinen työ järjestyksen saamisessa

*valivalivali* joo, I know. :'d mutta haluun vaan antaa rakentavaa palautetta hei!

Mutta: olipahan kiva törmätä joihinkin kavereihin / vanhoihin tuttaviin siellä. :3 mutta missä kaikki oikeen oli, vai oltiinko me liian kauan tokassa kerroksessa? o.o

enigeis, jotkut vanhat luokkakaverit jopa tunsi mut vielä. 8'> paitsi joskus (= monesti) saan hävetä, kun en aina ite tunnista muita, vaikka ne näyttäis tunnistavan mut. -_-" sori, oon hidas.

Niin, ja meksikolaisen ranskikset oli hyvii, mutta en vaan osaa syyä hamppareita enää. D: mäkit/heset on tuhonnu mun makuaistin tai jotain.

Ja anetelle ja saaralle kiitokset hotelliseurasta ja siitä, että me ny vallattiin se iso sänky... gomen. 8'D

mirukutiiomomomomoomomooo ;__;Luonut: mirukutiiSunnuntai 04.09.2011 22:38

Traconissa oli ihan hitsin huisia, haluun takassssssssssss

conin jälkeinen masennus iskee hyi...............

LeprapotilasKELLÄÄN KUVIA?Luonut: LeprapotilasSunnuntai 04.09.2011 21:59

Hiukan tälläinen jälkikäteen tuleva homma, mutta onko kellään minkään asteisia kuvia Traconin lauantain Danielista ( Amnesia the Dark Descent ) tai sunnuntain Deadmau5ista? Jos on niin kommenttia alle tms, arvostaisin tosi paljon c:

yukoasd-+Luonut: yukoasd-Sunnuntai 04.09.2011 02:06

OLIN TÄNÄÄN JUMALAN KANSSA SAMASSA HUONEESSA.

TAKAHASHI ♥♥♥

;___________;

SipuliLintu:/ lllllllalalalalaLuonut: SipuliLintuLauantai 03.09.2011 02:13

Huomenna sittenkin mekossa jonka ostin Desusta... Sunnuntaina vasta Anubiksena :D huhhahhei ja rommia pullo xd mua ei olla nähty tosella moneen vuoteen mekossa joten joillekkin eka kerta ja ehkä jopa järkytys nähdä mut mekos XD
« Uudemmat -