IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
23.7.2010
Tilastot
Käyntejä: 49
« Uudemmat - Vanhemmat »

DaealisJudgement Time!Luonut: DaealisSunnuntai 05.05.2013 00:29

Tauon jälkeen oli virkistävää katsella uudelleen Dredd. Harmaata betonibunkkeria, yrmeitä tuomareja ja yltiöväkivaltaista veripalttua tyylikkäästi hidastettuna. Kaikkea mitä 80- ja 90-luvun toimintatähtösten kultakaudella nuoruutensa viettänyt elokuvanatustelija kaipaa.

Ainoa fiba oli tällä kertaa ensimmäinen katselukerta suomenkielisen tekstityksen kanssa. Elokuva kun ei teattereissa saanut tekstitystä lainkaan, kun huonon menestyksen pelottamat maahantuojat kuvittelivat suomalaisen elokuvakansan olevan yhtä sivistymätöntä kuin ameriikkojen elokuvissa kävijät. Ensi-ilta tapahtui jenkeissä suurten nimien varjossa pienemmissä saleissa. Sankari on lähestulkoon unohdetulla aikakaudella toteutetusta sarjakuvasta peräisin. Menestys kaltattiin ennen kuin sille edes annettiin mahdollisuus.

Nyt kuitenkin bluray-levitykseen on saatu suomessakin tekstitykset ja huomaan näiden suomennosten olleen kesätyöläisen ensimmäinen projekti. Vaikka tekstitykset eivät hirveän iteratiivinen prosessi olekaan, kuitenkin teatterilevityksistä yleisesti karsitaan suurimmat virheet pois levypainatuksiin mennessä.

Ei tällä levyllä. Suoraan kiekolle tullessaan tekstit olivat niin kauheaa luettavaa, että ne jätti ihan mielellään huomiotta elokuvan aikana. Varsinkin kun sen oli jo teattereissakin nähnyt kolmesti ennen tätä.

Ehkä täytyy katsella Syltyn vanhempi camp-klassikko Judge Dredd huomenna tähän päälle, lievittämään tuskaa.
Huomasin juuri, että uusi Tuomari Dredd on varsin kelvollinen toimintapläjäys. Antaisin ehkä sen neljä tähtöstä viidestä, jos eivät olisi niin vitun viidakossa taas. Brutaalia Grumpy cat-toimintaa joka viihdytti ainakin allelaskijaansa. >:C

Samalla tuli katseltua Revenant -niminen tuotos, joka sekään ei ollut kovinkaan paha katselmus modernisoituun zombie-elämään. Tälle toki en pystyisi pitkäpiimäisyyden takia antamaan kuin sen kolme tähteä, jotka nekin rumia ja virossa paikattuja tissiensä kohdalta. Täytteet kuntoon pojat, jos meinaatte tehdä elostelukuvaa! Muhkurat toimii vain tiettyyn pisteeseen asti.

Lopuksi haluaisin kiittää yllätyksetöntä elämääni joka puukottaa naamaani päivittäin ja vie loputkin halut tutkia sitä ulostetta, mitä te mitättömät laskette tietoisuuteeni. KÄÄNTYKÄÄ JA NÄHKÄÄ TOTUUTENI! Se on ainoa tie hiivasieneen ja muihin mukaviin kutiseviin asioihin.
« Uudemmat - Vanhemmat »