IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
13.8.2010
Tilastot
Käyntejä: 48
« Uudemmat - Vanhemmat »
Kiitos hei ihan helvetisti eilisestä! Oli mahtavaa! Pääsin tapaamaan uusia ihmisiä, jopa sellasia jotka tais tuntea mut vaikka mä en niitä ja kaikkia jänniä ~

Olin perjantaina mennyt Kanadan ja Belaruksen kanssa manganpiirtokurssilta Nuokulle, koska miun piti tulla edes siksi 1,5 tunniksi tet- asioita tekemään. No, oltiin saavuttu tuonne ja luulin että nämä seurasivat mua kiskalle, mutta he jäivätkin tv- huoneeseen piirtelemään johonkin nurkkaan. Kiskalla mua odottikin pienimuotoinen palaveri. Me pelasimme kuuden hengen poppoolla Party Aliasta, ja me päästiin Kanadan kanssa kakkosiksi, Janita ja hänen parina ollut ohjaaja voittivat ja sitten se yksi joukkue taas sitten hävisi.

Tämän jälkeen me menimme Janitalle ja säädimme kahteentoista saakka. Repeän tässä vaan, ko muistelen heräämisiäni. Ko heräsin, niin kahtoessani Kanadaan joka nukkui viereisellä patjalla, olin vaa 'Kato Englanti.. Eiku se onki Kanada..'. XD Mie ja Kanada oltiin herätty siinä seittemän jälkeen, ja suurin piirtein naksuteltiin sormiamme ja kaikkea jännää. Puoli ysiin mennessä myös Janita heräs ja noustiin siinä jossain kohtaa kokonaan.

Lähdimme yheltätoista Helsinkiä kohti. Mie ja Kanada oltiin takapenkillä, ja leikittiin suurin piirtein kokoajan Kumajiro Juniorilla. 8''D Hän sääti myös ahogeeninsä(miten se kirjotetaan) kanssa, ja revettiin ku oltiin siellä Helsingissä, ja radiosta tuli 'Fame' niminen kappale, ja viimeistään siinä vaiheessa ko tuli 'remember my name'. Ei meillä ollu ko vähän hauskaa.

Kun päästiin bussiin, me jäimme Belan talia liian aikasin pois. IHAN liian aikaisin. Seuraavat pari tuntia meni kävellessä ja etsiessä mm. Kamppia ja Rautatieasemaa. Mien nilkka petti yhessä vaiheessa, ja lensin naamalleni asvalttiin. XDD Polvistani lähti nahat, mutta suuria haavoja ei tullu, joten nou proplem. Oltiin yhteyksissä Enkkuun, joka oli Kampilla jne, ja yritettiin saada jotain selkoa yhdessä, että missä me olemme ja minne meidän pitäisi mennä. Yhen maissa oltiin päästy Hietaniemen torille, jossa seuraavat melkein tunti venattiin ihmisiä. Preussi oli kuulemma eksyttänyt toisten porukan, joten siinäkin meni ihan kivasti aikaa. Mutta siinä puoli kahen maissa löydettiin toisemme.

"Siis mitähähtäh? Oottekste nyt siellä Mäkkärin sisällä vai ulkona? Ai siinä ulkopuolella? Hmm.. MÄ NÄÄN NE!" ja viimeinen puhelu lopetettiin ja arvatkaa kuka ravasi heti liikennevaloihinja kirosi kun ne ei vaihtunu? 8DD Enkku kävi ostamassa Preussille pirtelön (ja varmaan ittelleenki), ja samalla miekin kävin. Tein Venäjälle kivan tempun sitten siinä Mäkkärin ulkopuolella. Se tais olla ennen ko käytiin siinä ostamassa ne pirtelöt. Sanoin sille jotain että "Hei ihminen! Nosta kädet tällain ylös!" ko näytin mallia. No, Venäjä kilttinä poikana nosti ne ja hyökkäsin kutittamaan sitä ~ Sain sen alistettua maahan, ko Preussi piteli sitä ettei se karkais ~ >ww< Pääsin vihdoin semettämään Venäjän! Tää olis ollu ikimuistoinen hetki kuvattavaksi XDD

No, mentiin sitten metrolla sinne jonnekin öö niin Kampille joo se oli. Tai jonnekkin sinne lähelle. Mulla on kato hyvä muisti, siihen ei saa luottaa. Mutta kuitenkin joo, se oli eka kerta ku olin junassa. 83
Pääsin näkemään siellä yläkerrassa ihania ihmisiä, sellasiakin joiden kaa sattumalta ruvettiin juttelemaan ja tekemään kaikkea jännää. XD Siellä oli mm. Kiina, toinen Venäjä (kutsutaan Pikku-Venäjäksi) ja sitten Saksa. Mie olin siinä yhessä vaiheessa menny angstaamaan siihen ikkunalaudalle, ja pääsin siinä vaiheessa juttelemaan Kiinan kanssa. Joku ihmeen tyyppi oli tuonu huulirasvanäytteitä, ja vaihettiin muutama sana siinä, ja meillä syntyi jopa keskustelua. Olin useemmankin kerran pölliny Saksan lipun ja Kanadan Kumajiroun.

Hyvä ko Kanada oli laittanu tän Pikku-Venäjän hakemaan sitä, se jahtasi mua ja meidän kommunikointi oli suurin piirtein tämmöstä:
"Kumajirou!" "En anna." "Kumajirou!" "En anna." 8''D No, mie olin päässyt makailemaan ihan lattiaakin vasten ja kaikkea, ja se vaan kiipeili mun päällä yrittäen saada sen nallen. Se jätti mut välillä rauhaan ja istuin siinä keskellä lattiaa tuijotellen ihmisiä, kun se tuli uudestaan. Jossain vaiheessa molemmat Kanadat (meidän Kanada ja Enkun/Ukrainan pikkuveli-Kanada) ja Ukraina oli tullu ottamaan sitä Kumajirouta multa, enkä ees muista milloin mie olin sen pois antanu. Olin tainnu sanoo sen jotenki 'Annan sen vaan Preussin kautta.' Ja aina kun heitin sen nallen lattialla istuvalle ja Venäjän kanssa seurustelevalle Preussille, se heitti sen jonnekkin ja yritin saada nimenomaan Preussin antamaan nallen takas Kanadalle. Mutta joku muu anto sen, tyhmää ._______.

Mie olin ryypänny vähän vajaan, ison Jaffan kokonaan ja Enkun mulle ostaman pienen Fantan, ja olin oikeasti sekoamispisteessä sen jälkeen, aina satunnaisesti. XD

Joskus n. kello 17 - 17:30 Ukraina uhkasi että se lähtisi jos ihmiset ei tulisi sen kaa ulos. No, mie kokoajan olin samaa mieltä. Joskus tuossa ennen viittäkin olin sanonu Ukrainalle:
"Hei tehään nyt oikeesti jotain rakentavaa!"
"Yhdyn Neuvostoliiton mielipiteeseen!" se vastasi ja oli sanonu varmaan jotain "Tehdään hei oikeesti jotain, Neukkari tylsistyy!"

Menimme sitten ulos siinä ennen kuutta, kun piti saada ihmiset raahautumaan ulos. Saimme Hetalia- porukkamme (joka oli hyvin laajentunut tuossa) lisäksi muitakin mukaamme, ja ulkona satoi satunnaisesti. Yritimme tehdä kaikkea, mutta se oli vähän sekavaa. No, yhet leikki sadetanssia 'sataa sataa ropisee, pili pili pom, pili pili pom' joka oli vaan ton pyörittämistä XD Sade loppui sitten, mutta se alkoi sitten taas uudestaan. Mutta ei se mitään. Me olimme mm. Rakastan sinua- leikkiä, ponileikkiä, rikkinäistä puhelinta ja jotain randomeja. En ees muista. Mie olin mukana toisessa sadetanssissa, jossa oli vielä enemmän ihmisiä mukana. 8''D

Tuli tosi haikee olo, ku joutu lähteä. D8 Mie, Kanadat, Belarus, Ukraina ja Venäjä lähdettiin samaa matkaa, ja se oli surullista katsoa kun ihmiset vilkutti perään.

Kivat, mie, Kanada ja Belarus jouduimme etsiä tosi kauan, että löydettiin bussimme, ainakin puoli tuntia myöhemmin, kun Ukraina, Pikku-Kanada ja Venäjä olivat lähteneet omalla bussillaan. Me olimme vasta joskus puoli yheltä toista niin täällä Orimattilassa, ja mie pääsin Kanadan kyydillä tänne ukille.

Kiitos hei kaikille, oli helvetin kivaa ~



Kiitos Kanada, Belarus, Ukraina, Venäjät, Saksa, Kiina, Preussi ja kaikki, randomitkin! XD
Niimpä niin. Katsoin väärää saraketta tietenkin, jonne olen tehnyt merkinnän klo 13 kohdalle, ja viereisessä sarakkeessa olikin tuo 14:30 merkattuna. Hyvä minä ~

Pitäisi tulostaa pari tekstiä, mutta sitten pitäisi raahautua yläkertaan ja kaikkea .. Missä hitossa mun hattu on. Nii ja sekin tietty on yläkerran naulakossa hemmetti ..
Hyvin menee, mulla on melkeen norsun muisti.

No, ainakin olen halikylttini tehnyt valmiiksi ja pakannut laukkuni melkiään kokonaan. Sieltä ny pari juttua ouuttuu vielä, mutta ei kauaa.

Mutta tämä örri katoaa koneelta, ja jos onni on kohdalla, eli on aikaa vielä kun olen Orimattilaan päässy, niin käväsen kirjaston koneella, mutta laiska kun olen niin varmaan sen jätän väliin. Eli ken tietää. Tulen sitten näillä näkymin kiusaamaan teitä sitten taas huomenillalla, kun huomenna on Mangapäivillä/Sarjakuvafestareilla Hetalia miitti. Heijppa möröt ~
« Uudemmat - Vanhemmat »