IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
11.10.2010
Tilastot
Käyntejä: 214
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
16,2 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 16,2 vuotta
« Uudemmat - Vanhemmat »

JalleLive>wwww<Luonut: JalleLiveTorstai 06.01.2011 13:06

Oli muksaa miitissä, kiitos kaikille osaanottajille ~
Miellä ei ollut kameraa mukana, joten en voinut kuvaillakaan immeisiä XDD Säästyitte siis paparazzoiniltani ~
Mutta joitakin kävin läpsimässä perseelle, oli tylsää >DD

Onnistuin jäämään yksin kamppiin, ensinnäkin kun mie ja Janna olimme menneet kahdestaan käymään Manga Cafella, ja kun lähdimme pois sieltä ja olimme Kampissa, olivat toiset lähteneet taasen Manga Cafelle. Jäätiin Jannan kanssa venailemaan Kamppiin, ja Preussi ja hänen kaverinsa olivat saapuneet, ja kun Janna lähti Manga Cafelle toisia noutamaan ja Preussi ja hänen kaverinsa joutuivat lähteä, niin jäin yksin.

Istuskelin blipon ulkopuolella ja lähdin Jannan soittaessa suunnistamaan Manga Cafelle, kun porukka ei tahtonut lähteä sieltä. Olin semmoset 30-45 minuuttia harhaillut ulkona, ja todennut eksyneeni B)) Osasin kiertää Kampin väärältä puolelta hienosti ja kun löysin takaisin sinne, niin Janna sitten opasti miut oikeata reittiä pitkin päämääräämme XDD

Mutta pian miitti sitten loppuilikin, ja mie ja Sonja hypättiin junaan joka lähti 18:19. 40 minuutin ajomatkan jälkeen Sonja jäi pysäkillään pois, ja Riihimäen kohdalla juna sitten seisoi jostain ihmeen syystä n. vartin kunnes se pääsi taas liikkeelle. Ja päätin käyttää sitten ajan hyödyksi, ja lukea kemian uusinta kokeeseen~ Osasin käyttää siis 1 h 15 min hyödyksi, ja sain luettua alueen läpi, ja siinä rauhallisuudessa opinkin jotain, EDISTYSTÄ. 8DD

Mutta kivaa oli, uudestaan joskus ~ >www<

Jalle aka fem!Neuvostoliitto kiittää ja kumartaa ^ww^

JalleLivehahaaLuonut: JalleLiveMaanantai 03.01.2011 16:48

kaks yötä enää hesan miittiin ~
yks päivä välissä ennen miittiä, cool.

JalleLive~~Luonut: JalleLiveSunnuntai 02.01.2011 17:05

aaaaaa~ enää kaksi kokonaista päivää ja kolme yötä hesan miittiin~
*kikseissä*

en malta odottaa *ww*

JalleLivehah.Luonut: JalleLiveLauantai 01.01.2011 14:39

nyt ei huvita enää yhtää mikää..

oli sit uus vuos vaihtunu ja kokoajan kuvittelen että tää vuos menee perseelleen, kun viime vuonna tapahtu kaikkee jännää.. mutta jos pitää mielialan korkeella ja uskoo että kaikkea siistiä tapahtuu tänäkin vuonna, niin ainakin itse fiilistelee sen niin.

jaa-a.

datasin yöllä kymmentä yli saakka kahentoista, ja sain konekiellon tälle päivälle. so what, noi yhet on jossai olassa, joten tulin sit dataamaan jokski aikaa.

keskiviikkona miitti. kolme päivää, neljä yötä. ja joudun varmaan olla yksin ensimmäiset kakskytä minaa, kun janita ei varmaan pääse siihen miittiin ja jannakin tulee myöhässä.. en tiä sit mitä sillä välillä teen, kun en osaa liikkua helsingissä, pelottavan suuri kaupunki.. joo, oon asunu olassa suurimman osan elämästäni ja tän lahenkin tunnen ihan hyvin, ja pidän tätä isona pleissinä, joten arvatkaa kuka osaa eksyä helsinkiin hyvin todennäköisesti?

mikäs siinä. ei oo mun murhe jos eksytän itteni heti ku oon päässy junasta ulos, eikä mulla oo seuraa? kun tuskin kukaan mua ees kaipaa..

JalleLive...Luonut: JalleLiveKeskiviikko 29.12.2010 10:05

miullon jotenkin tylsää.. väsyttää.. haikea olo suorastaan..

luin tuossa rekolassa olleiden fiiliksiä ja ärsyttää edelleenkin kun en päässyt sinne..

mutta ensi viikolla miitti helsingissä ~ toivottavasti sinne tulee edes joitakin örvelöitä rekolan miitistä, mutta on siellä nytkin jo ihan kivasti väkeä, yhteisöön siis liittyneitä.

Talvinen Hetaliamiitti 2010 Helsinki

oh, siellä on jo kolmetoista immeistä ~ kaksitoista lisäkseni ~

mie olisin mennyt ensi viikon tiistaina kirjastoon, mutta koska tällä viikolla parturi oli vielä lomalla, niin äiti yrittää varata ajan ensi maanantaina sinne, ja pyysin että yrittäisi saada tiistaille, jotta väri olisi jo keskiviikkona miittiin mennessä.

miitti alkailee 11-12 maissa ja loppuu neljän-kuuden välillä. toivottavasti saan olla siellä koko tuon ajan. kyyti mahdollisesti zanilta, kuka tietää.

sain eilen tietää, että mie ja eräs toinen henkilö täältä galleriasta (voin paljastaa että kaverilistalla ja tuossa miittiyhteisössä jäsenenä) haetaan samaan jatkopaikkaan (tai no, hänellä yksi vaihtoehto minne hakee), vaatetusompelijaksi valmistuttavalle.

ja yksi luokaltanikin hakee sinne, mutta en tiedä mille alalle.

oho.. kohta on perjantai.. uusivuosi.. miun pitää tehä uudenvuoden kortti, tai no, se on luonnosvaiheessa, mutta kesken silti. koska unohdin lähettää joulukortin, niin tulee sitten tälle yhelle uudenvuoden kortti. oli ehdottanut samaa miulle, tekee nääs samoin.

miun piti sanoa vielä jotain mutta unohdin.. eikun, enhän. eikun, unohdin. öö.. en mie tiihä.

« Uudemmat - Vanhemmat »