IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
20.2.2011
Tilastot
Käyntejä: 225
« Uudemmat - Vanhemmat »

NemilyHarjakainen firman piikkiin!Luonut: NemilyMaanantai 21.02.2011 01:18

Löysin sitten sanatki tähän ton linkin kautta =D


http://www.youtube.com/watch?v=PgxGpjkzYck&feature=related

Harjakainen kaiken korjaa! Harjakainen tietenkin! Harjakainen kaiken korjaa! Harjakainen tietenkin! Päivät hän puurtaa ja valvoo yöt, hoituu myös tiskit ja käsityöt! Kerttua vaan kun kannustaa, helposti kaiken tehdyksi saa!
Harjakainen kaiken korjaa! Harjakainen tietenkin! Harjakainen kaiken korjaa! Harjakainen tietenkin!

Timo taas hoitaa miesten työt, höylä siis laulaa kaiket yöt! Tärpätit tinnerit Arska saa, laitettiin visa vinkumaan. Harjakainen katteet korjaa! Harjakainen kuititkin! Harjakainen firman piikkiin! Harjakainen tietenkin!

Urakan jälkeen jaksaa vaan, kotona lattiat laatoittaa. Silloin rupee Kerttu poraamaan, yhdessä näin siis puuhaillaan. LAULAKAA PAREMMI! Harjakainen katteet korjaa! Harjakainen kuititkin! Harjakainen firman piikkiin! Harjakainen tietenkin!

Tunnelma on ku vapaamuurareitten kokouksessa. Kuorona minul on näit pikkuinsinööreitä mitä ei pidä sekoittaa noihin pikkupioneereihin, ne on sitä Kennostoliiton porukkaa ninnannunna. Koreokrafia on Pjuuströmmin Markon.

Harjakainen firman piikkiin! Harjakainen tietenkin! Harjakainen friman piikkiin! Harjakainen tietenkin! Harjakainen!

Ja kaikki laulaa siellä kotona lapsetkin laulatte sohvalla. Tää on niinkun lapset laulaa lapsille show.

Harjakainen firman piikkiin! Harjakainen tietenkin!

NemilyHARJAKAINEN TIETENKIN!! =DDDLuonut: NemilySunnuntai 20.02.2011 03:06



Harjakainen kaiken korjaa harjakainen tietenkin....!! Päivät hän puurtaa ja valvoo yöt.. hoituu myös tiskit ja käsityöt kerttua vaan kun kannustaa helposti kaiken tehdyksi saa Harjakainen kaiken korjaa! Harjakainen tietenkin... Timo taas hoitaa miesten työt! höylä siis laulaa kaiket yöt!!! urakan jälkeen jaksaa vaan! Kotona lattiat laatoittaa... silloin rupee kerttu poraamaan yhdessä näin siis puuhaillaan xDD
« Uudemmat - Vanhemmat »