IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
19.4.2011
Tilastot
Käyntejä: 424
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
14,0 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 14,0 vuotta

Jäsenet (1)

LoveFinland

Kuvaus

Kahden vuoden tauon jälkeen Nelosen jymymenestys Talent Suomi palaa ruutuun! Talent Suomi -esikarsintakiertue reissaa toukokuussa pitkin Suomea pohjoisesta etelään ja idästä länteen, tarkoituksenaan löytää maassamme piileviä kykyjä. Näistä parhaat kutsutaan kesän jälkeen tuomareiden eteen. Silloin on aika vakuuttaa ja valloittaa Talentin kolme tiukkaa tuomaria. Paras esiintyjä palkitaan syksyllä Talent Suomen -voittajan tittelillä sekä 30 000 eurolla.

Ohjelman huimasta suosiosta kertoo se, että Talentia on etsitty ympäri maailman jo lähes kolmessakymmenessä maassa, ja kilpailun myötä maailman laajuiseen kuuluisuuteen ovat nousseet mm. brittikilpailijat Paul Potts ja Susan Boyle. Suomessakin karsintoihin on osallistunut satoja ihmisiä, eikä taidonnäytteillä ole ollut rajoja. Vuonna 2009 Suomen Talent -voiton vei valloittava Motoriikka-Miikka.

Suomessa aletaan etsiä Talentia nyt kolmatta kertaa. Kilpailijat saavat osallistua kisaan millä tahansa taidolla. Syksyn aikana tullaan näkemään värikkäitä esityksiä aina taikureista tanssijoihin. Lopullisen voittajan valitsevat katsojat.

Uusimmat blogimerkinnät

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.