IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
15.12.2011
Tilastot
Käyntejä: 430
Koko
15 jäsentä
Tyttöjä: 14 (94 %)
Poikia: 1 (6 %)
Keski-ikä
22,6 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,0 vuotta
Ylläpitäjä
Regrel

Jäsenet (15)

woodiRegrelMattySparkleRinappelsiinimaoexolumiV33R4RANDOMAPPLEnaatsuMutsuGloomredumuSaabuanu-possu
« Uudemmat - Vanhemmat »

naatsubling blingLuonut: naatsuPerjantai 07.12.2012 22:27jonku homon korui vaa

naatsu!!Luonut: naatsuTorstai 22.11.2012 17:39

no niih elikkäs yamu vihdoin valmis ja vieläpä ajoissa

on mul se koriki mut unohin ottaa mukaa kuvaan..gaalassa nähään!

RegrelCossijännääLuonut: RegrelPerjantai 16.11.2012 20:00Noniin, sorruin ryhmäpaineen alla ja väkäisen Kouen Renin (Magi) Frostbiteen ihan vaan koska aöfksdgksöhj Renit kaikki niin ihania ja aivan liian vähän huomiota ja hellyyttä ja rakkautta saavat nuo! Ottakaa tuossa pimeänä yönä aloittamani vyönsolki, työnimeltään "kehitysvammainen tiikeri".

Koulussa on niin pirun kova tahti näin lukukauden lopun lähestyessä, joten viime viikko mennyt lähinnä viimeisiä koulutehtäviä vääntäessä. Vielä jos tietokannat ja ohjelmoinnin saisi kunnialla suoritettua niin voisi lähtä hyvillä mielin lomanviettoon (ja töihin). Ehkä vähäsen naksuttaa vain kun viimeisellä kouluviikolla olisi kaiketi vielä tenttejä ja itsellänihän siis on töitä 17-22 tai 17-00 vaihtelevasti.

Mutta niin! Tänään oli vapaapäivä joten sain tiistaina etrasta ronttaamani 2mx1m kokoisen muovilevyn työstöön (en muuten ihan heti halua tehdä tuota reissua uudelleen, ainakaan ainoana kantajana) ja tein Kouenille samantien panssareiden pohjat. Otan kuvaa kunhan ne edistyvät vähän enemmän, tuollaisenaan melko karun näköisiä.Arvatkaa ihan lämpimiksenne, kuinka jännittävää oli raahata tuollaista bussissa. Onneksi oli hiljaista ja matka etrasta himaan vain 10min bussimatka, näitä teollisuusalueen vieressä asumisen hyötyjä.

woodiDESUCON!! My body is ready!Luonut: woodiPerjantai 08.06.2012 03:53

Siis niin minähän en mennyt lopulta sinne Turun kokeisiin. Ajattelin, että se imisi minusta kaikki mehut ja sitten olisin Desussa ja Rovaniemen pääsykokeissa ihan poikki. Ja minä oikeasti haluan sinne rovaniemelle, tai kyllä haluan turkuunkin, mutta rovaniemelle enemmän. Joo oon huono ihminen en mennyt sinne yhyy byyh nyyh. MUTTA

SEN KUNNIAKSI SAINKIN KAIKKI KOLME ASUA VALMIIKSI.
Fuck yeah!
Ritsu ja Mizuno nyt olivatkin jo valmiina viikko sitten, mutta Judal olikin semmoinen homo että sitä pitikin vääntää vääntää vähän enemmän. Mizuno ja Ritsu tulevat paricossiin/ryhmään ja Judal ei niin ei se nyt olisi ollut mikään maailmaa kaatava asia, jos se olisi kesken jäänyt, mutta ompahan valmis! Ja pääsen Sibbetalolle hyppimään haaremihousuissa ja ilman kenkiä tai sukkia~ 8DD

Tässä parit hassut paskat kuvat digikameralla ja ajastimella otettuna. Syystä X en myöskään jaksanut laittaa meikkiä, pinnejä, piilolinssejä tai sukkahousuja kuviin, mutta whateva!

Huomenna perjantaina hypin siis Judalina. Sauva puuttuu koska raha, leikitään että se on tuolla housuissa tjt. Hyviä piilareita en myöskään saanut hankittua raha-syistä, joten peruspunaisilla mennään.

"Hei! Olen Judal 13 wee :B "
Ja FUCK YEAH sain tuon peruukin tehtyä. Paitsi ettei se ole kaikkein kaunein ja silein ja nätein ja pisin ikinä, nyyh

Lauantaina on KIRABOSHI eli Star Driver päivä ja olen Mizunona. Tämä olikin ensimmäisenä valmis ja olen tosi tyytyväinen siihen. Hameesta voisin urputtaa ja valittaa, mutta en oikeasti jaksa ja tyydyn olemaan hyvin tyytyväinen :D

"Herpa derpa kenties eri aikaan päivästä otettu nämä kuvat verrattuna Judaliin? 8D "
Tähänkin olisin halunnut hankkia sinisemmät piilarit, mutta minkäs teet kun no money. Ehkä joskus myöhemmin.

Sunnuntaina tulee K-on ryhmä ja minut värvättiin Ritsuksi koska hurp durp kukas muukaan voisin olla?? 8D

"No voih, puuttuuko asustani kenties jotain?"
Rusetti ja napit ovat eri osoitteessa tällä hetkellä, mutta ne saadaan huomenna. Ritsuun hankin vahvuuksilla olevat ruskeat piilarit ja ne ovat todella mukavat silmissä. Tässä kuvassa peruukki on kyllä ihan räjähtänyt, mutta coniaamuna sitäkin saa sitten laitella. Uguu!
Otan mukaan myös rockband pelissä mukana tulevat rumpukapulat, joilla sitten voin hakata ihmisiä, hahaha!

Huomenna kahdeksalta lähtö Oulusta henkilöautolla, mihin ahtautuu viisi cossaajaa. Saa nähdä miten käy! Osalla on kuitenkin vielä asut kesken niin niitä varmaan maalataan ja neulotaan vielä matkalla.
Itselläni on vielä noin tyhmästi, että kaikkien kolmen peruukit on tommoisia... hankalia :,D Ritsun tungin kylmästi vaan laukkuun, Judal meni himopitkään pussiin ja Mizuno jäi peruukkipäähän. Onneksi muuten asut menevät suht pieneen tilaan

Niin, minun pitäisi varmaan alkaa nukkumaan kun aamulla on niin aikainen herätys, mutta mitäs suotta kiirehtimään, kun ei nukuta :,D

Anteeksi ylipitkä sepistys, mutta teki mieli kirjoittaa :,D
DESU DESU DESU 8DDD

woodiTeemassamme cosplay ragetLuonut: woodiLauantai 28.04.2012 23:23

Niin. Tänään aloitin Judalin peruukin. Työstin sitä noin neljä tuntia... ja mitä sain aikaan?
En paljon mitään. Sain peräti jaoteltua mitkä kuidut laitan lettiin ja mitkä en. Muttakun se peruukki on nilkkoihin asti pitkä ja sotkussa IHAN KOKO AJAN. Tai jos saa yhden kohdan selväksi niin jossain on toinen pahempi. Ja kun se on niin pitkä niin ei millän saa kedettyä kammalla/tikulla koko matkaa kerralla vaan koko homma menee ihan tökkien. Rrrrrrrage


Nii-i, mitäs siinä virnuilet?

Selvityssuihketta vaan kaikkialle, se sentään helpottaa vähän asiaa. Loppupuolella aloin rageta jo niin paljon, että suutinkin vahingossa kääntyi ja ruiskaisin ainetta naamalleni. Nyt silmälasitkin haisevat niiskuneidille. Ah ja voih!

Niin... pitkät peruukit...
Tulen niin tuulettamaan kun(/jos?) saan tämän valmiiksi. En päässyt edes vielä lisäilemään mustia styroxipallojani, gyynel. Sentään jotakin odotan tältä.

SaabuCosplay 2012Luonut: SaabuPerjantai 27.01.2012 00:32

Alun perin olin itselleni suunnitellut tehtäviksi puvuiksi Karneval sarjan Tsukumoa ja Dogs sarjan Nilliä, tosin tsukumo saa jäädä taka-alalle mutta Nillin teen koska sen on jo lähes valmis..
Tosin uusia henkilöitä joita haluaisin cossata on onneksi, toistaiseksi, vain muutama:

Guilty Crown
Inori (ei välttämättä kuvan puku)


Magi Labyrinth of Magic
Ja'Far

Aladdin

(varmaan tulee lisää hahmoja liian koukuttava sarja)

Mr Applicant
Toky TowyEn pasljasta että ketä mihin tapahtumaan sillä osa on vielä hyyyyvin epävarmaa. Tässä tämän kertainen pikainen ja myöhäinen katsaus.. jota varmaan tullaan muuttamaan kymmeniä kertoja ^^"

ps. Himottaisi myös tehdä yksi Assassini~
« Uudemmat - Vanhemmat »