IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
1.5.2012
Tilastot
Käyntejä: 1 271
Koko
34 jäsentä
Tyttöjä: 31 (92 %)
Poikia: 3 (8 %)
Keski-ikä
23,4 vuotta
Otos: 22 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,2 vuotta

Jäsenet (34)

FURRYEbubble-wrapitkupisarascarecrow__srs51535kitiuuMilfordLäheltähoitajaappelsiinimaoKATSUUSaowbairzfynnaemolumiukkoWatsi`balGloom
« Uudemmat - Vanhemmat »

SarutoJimmy on kuuminLuonut: SarutoLauantai 10.11.2012 00:17

JAAHAS ai et oli ne sit viä nimmareit jakanu ää miksi lähdimmekin niin pian sieltä kotiin happivajeuksissamme (tai no mie olin ihan jopa hengis jotenkuten mut HassujalkakoiraPasi oli aivan tilsitty :( )

MUTTA SIIS AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MSI ahhhhh miksen ole rikas oisin lähteny Venäjälle ja ny oisin uudestaa heidän keikalla ÄÄ.

Mut voi orgasmien pauhu sentään ne veti vanhoja biisejä (vähän peloitti et soittaat vaa useja jotka on saissea) mut aaaa alko Shhut me upilla, ja tuli sielt Bring the pain, Never wanted to dance, Issues, Stupid MF, Faggot, Straight to video ja siis no kaikki miun suosikit (paitsi Tight ja Make me cum)

JA VOIDAANKO NYT VAAN PUHUA SIITÄ MITEN SEKSIÄ KAHELLA JALALLA JIMMY ON EI VITTU SE KARISMAN TAI MINKÄLIE MÄÄRÄ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa

Mut yleisö oli kyllä aiiiivan hullua. Se tunku oli jotain aivan sairasta. Hujuj. Mut toisaalt jos ei ois ollu tunkua ois saatu happea eikä ois lähetty oluselle eikä sit ois tultu takas siihe sivumpaa mihin Steve Righ? heitti pullonkorkin (koska plektrojen kiinni saanti on liian mainstreamii) Jotai kuviiki koitin ottaa mut arvatkaa onnistuko?

Mut joo kyllä siis aivan mahtava keikka, nyt vaan kuulostaa kauhean lässyiltä kaikki biisit, mikä on kyl livevetojen jälkeen aivan yleistä.

Nyt moon sit täs, toisaalt harmittaa, mut toisaalt no money no funny ja jööps. Oon kyl ihan hyötyeläin just tääl, oon tänään ja mahd.huomennaki kuskina ja Demonivahtinaki pitää olla.
Silti kyl omatunto kalvaa, ku ois tosiaa ollu Absun snyttärit mut minkäpä vittu teet. Ää. Teen korvaukses omasta korvaamattomasta läsnäolostani hirmu hienon kortin siis.

Tässä tämän merkinnän lyhennetty versio jos joku haluaa:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ja voi jee ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄäääääääääääääääääääähhkhhkhk!

dearmaisie[Ei aihetta]Luonut: dearmaisieKeskiviikko 07.11.2012 15:07

+ kelatkaas sitä läppää, et herään aamulla... ja mulla on tosi söpö flunssa päällä.

hei oikeesti? en oo IKINÄ kipeenä. ja nty sit ku oon oottanu noita MILJOONA VUOTTA SUOMEEN ni sit tuun kipeeks.

ihan sama, meen keikalle vaikka pää kainalossa ja raajat irti leikattuna.
« Uudemmat - Vanhemmat »