IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
14.11.2013
Tilastot
Käyntejä: 466
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 2 (67 %)
Poikia: 1 (33 %)
Keski-ikä
23,3 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,3 vuotta
Ylläpitäjä
mmikk

Jäsenet (3)

mmikkLeeeenu

Kuvaus

Uutta HipHop/Rap/Pop musiikkia Suomen kansalle!

Demo ulkona http://www.youtube.com/watch?v=I9bJI2O75lg
Tykkää facebook sivusta! https://www.facebook.com/migiskopone?ref=hl

Historia:
Migis&Kopone tuuttasi käyntiin keväällä 2013, kun asuttiin saman katon alla kämppiksinä puolisen vuotta Helsingin Pitäjänmäessä. Ville ilmoitti muuttavansa Jyväskylään töiden perässä, jolloin syntyi idea tehdä räppibiisi, johon murjastaisiin kaikki kaveriporukan yhteiset "inside" -vitsit. Mikko rupesi suunnittelemaan taustaa. Kun ensimmäiset bassokuviot oli kehitelty, kuulosti biisi omiin korviimme jo sen verran hyvältä, ettei homma jäänytkään pelkäksi vitsiksi. Sanat syntyi ensimmäiseen biisiin suht hatusta vetäen. Kertosäkeen melodia ja sanat syntyi, kun tausta pyöri ja Mikko lauleskeli sen päälle. Yhtäkkiä laulu loppui ja molemmat havahtuivat: "Se on siinä! Noin se menee!".
Biisi tehtiin loppuun ja mukaan porukkaan liittyi Topias äänityslaitteineen ja editointitaitoineen. Päästiin studioon ja äänitettiin 3 biisiä. Villelle se oli ensimmäinen kerta ikinä studiossa. Mikolla oli jo studiotaustaa bändiensä kanssa, mutta oli hänellekin ensimmäinen kerta käyttäen studiossa ainoastaan ääntään.
Julkaistiin ensimmäinen biisi, Mökkilaiffii. Ihmiset näyttivät pitävän siitä ja päätimme jatkaa tekemällä facebook sivut ja lisää biisejä.

Joulun alla saimme kysyntää keikalle Keravalle Talven Taikamaa -joulumarkkinoille. Mukaan porukkaan liittyi taustalaulajat Netta ja Leevi, sekä taustatanssijat Aden ja Fabian. Tämän jälkeen pääsimme Savoy-teatterille 17.12 esiintymään hyväntekeväisyyskonserttiin suurten muusikoiden joukkoon. Saimme paljon kehuja monelta eri taholta.

Saa nähdä, mitä vuosi 2014 tuo tullessaan.

https://www.facebook.com/migiskopone

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.