IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
Mielenosoitus Helsingissä.
Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
27.3.2014
Tilastot
Käyntejä: 174
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 3 (60 %)
Poikia: 2 (40 %)
Keski-ikä
25,0 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,8 vuotta
Ylläpitäjä
Kazai

Jäsenet (5)

Kazaihede_neitoarnopoiKAHunksTeemunjauringos

Kuvaus

23.5.2014 17:00 - 22:10
NYT SAA RIITTÄÄ! 23.5.2014
---> https://www.facebook.com/events/273870389457556/
Tulemme järjestämään näitä, kunnes kansan toiveita ja tahtoa tullaan kuulemaan!

Helsingissä järjestetään rauhanomainen mielenosoitus perjantaina 23.5.2014, jonka tarkoituksena on tuoda julki kansan tyytymättömyys maan nykyiseen poliittiseen tilaan ja siihen suuntaan, johon se on menossa. Mielenosoituksen taustalla on turhautuminen vaihtoehdottomuuden politiikkaan, joka on johtanut siihen, että hyvinvointivaltiostamme on tullut jotain aivan muuta kuin hyvinvoiva valtio.

Mielenosoittajat haluavat kertoa päättäjille, että asioihin on tultava muutos. Talous on laitettava palvelemaan hyvinvointivaltiota. Leikkaamispolitiikka rapauttaa hyvinvointivaltiota ja palvelee ainoastaan markkinoita. Rahallisen hyödyn tavoittelun ja ihmisten hyvinvoinnin vaalimisen välille on löydettävä tasapaino. Tällä hetkellä vaaka on keikahtanut vahvasti rahallisen hyödyn tavoittelun puoleen.

Mielenosoituksella halutaan tukea lapsiperheitä, koululaisia, opiskelijoita, köyhiä, työttömiä, pätkätyöläisiä, vammaisia, eläkeläisiä ja jokaista muutakin suomalaista ja heidän arkeaan.

Mielenosoitus alkaa kello 14.00, koska eduskunnalla on tänä ajankohtana sisällä täysistunto, joka on alkanut 13:00, mutta ei ne sieltä tunnissa ulos tule. Tällä tavalla saamme heidät varmasti kuulemaan mielipiteemme niiden kiviseinien sisälle! Tapahtuman päätös ajankohdaksi on mietitty kello 20.00. Ohjelma on vielä aivan auki, joten jos sinulla on ideoita tai haluat itse tulla esiintymään ota yhteyttä ylläpitäjiin!

Mielenosoitus on poliittisesti sitoutumaton ja toiveena olisikin, että puoluetunnukset ja liput jätettäisiin kotiin.

Tapahtuman viralliset järjestäjät ovat samat kuin edellisenkin NYT SAA RIITTÄÄ! Suurmielenosoituksen.

Muistakaa hyvät ihmiset, että me järjestäjät ja taustatiimi emme tee tätä mielenosoitusta vaan te/me, Suomen kansa yhdessä. Nyt ja tulevaisuudessa! Asioihin on saatava muutos, ennenkuin on liian myöhäistä ja vain sinulla on mahdollisuus vaikuttaa! Sinä, joka voit tehdä jotain tämän tapahtuman parantamiseksi, tee se! Kerro tästä vieressä istuvalle mummolle bussissa, kaupungilla, tutuillenne, töissä, ja kotona, jotta saamme kaikki nykypolitiikkaan kyllästyneet kertomaan mielipiteensä, että NYT SAA RIITTÄÄ! Sinun mielipiteelläsi on merkitystä!

Nähdään Helsingissä siskot ja veljet! Video mielenosoituksesta :) --> https://www.youtube.com/watch?v=Jec28sYr7xU

Linkit:

Keskustelua pyritään ohjaamaan erilliseen ryhmään, jottei tapahtuma huku ihmisten erilaisiin mielipiteisiin ja uutisiin!
Tässä linkki keskusteluryhmään: https://www.facebook.com/groups/nyt.saa.riittaa/

https://www.facebook.com/events/273870389457556/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.