IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
12.4.2022
Tilastot
Käyntejä: 41
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Ylläpitäjä
MarthaImelda

Jäsenet (1)

MarthaImelda

Kuvaus

Toca Life Worldissä on useita turvaominaisuuksia lasten yksityisyyden suojaamiseksi. Ei selaimia, sovelluksen sisäisiä ostoksia, mainoksia tai linkkejä. Voit myös ottaa lapsilukon käyttöön estääksesi lapsiasi kuuntelemasta taustamusiikkia pelaamisen aikana. Pelejä voi ladata ilmaiseksi App Storesta, Google Playsta tai Amazon Appstoresta. Ne pitävät lapsesi turvassa ja auttavat heitä kehittämään luovuuttaan. Tässä artikkelissa oleva Toca Life World Apk -katsaus tarjoaa lisätietoja.

Toca Life Worldin päähenkilö on Rita. Sinihiuksinen tyttö nimeltä Rita on tämän pelin päähenkilö. Hän on innokas lelueläinten keräilijä ja hänen intohimonsa kasveja ja luontoa kohtaan on tarttuvaa. Hän opettaa lapsilleen eläinten käyttäytymistä ja ruokaa ja on täydellinen kumppani hänen Toca Life World -seikkailuissaan. Hän antaa myös ystävilleen itsenäisyyden tunteen. Jos saat vihreän helmen, olet matkalla Tocan elämän ihmeelliseen maailmaan.

Toca Life World sisältää myös monia herkkuja. Lelut ja lemmikkieläimet voivat likaantua, mutta voit puhdistaa ne puhdistusaineilla ja upottaa ne veteen. Voit sitten pukea ne päähineillä. Laiskaushologrammi voidaan avata painamalla hyllyjen takana olevia painikkeita. Voit jopa huolehtia lemmikkisi ulosteista kakkapussilla. Toinen pelin ominaisuus on, että voit aktivoida aurinkopainikkeen, joka sijaitsee suuren punaisen talon vieressä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.