IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 1445 (1.7.2008 alkaen)
Koko
344 jäsentä
Tyttöjä: 273 (80 %)
Poikia: 71 (20 %)
Keski-ikä
29,1 vuotta
Otos: 238 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,8 vuotta
Valvojat
maruli

Jäsenet (344)

SoyhixxkesshouRoguer_Alicerandom_Hedelmä_-deadkid-yömaaraGacktHamepoikadraamaqueenJoJoMominsderChuusuiJay`somgfile{Ruder}
« Uudemmat -

GJN(Onko tämä yleisön kalastelua?)Luonut: GJNLauantai 14.09.2013 02:38

Onko tämä manööveri yleisön kalastelua? Tottakai yrittävät pehmentää, että varmana vanhemmat skenessä olevat fanit tuntee artistin, mut nuoremmat ei varmaan ja sit se ei olisikaan nuoremmille niin iso juttu.......... Tietääkseni Gackt on aika lailla yks ensimmäisistä artisteista johon tässä skenessä törmää, joten haiskahtaa yleisön kerryttämisoperaatiolta.

Ja jos artikkelia ette jaksa käännellä, niin sen mukaan GACKT-sama on Yohion mentor ja Yohion kiertueen finaalin tähtivieras 5.10. Tukholmassa.

Are you gonna go?

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article17457633.ab

axutin0gackt !Luonut: axutin0Keskiviikko 21.11.2012 23:23

bansquu^^[Ei aihetta]Luonut: bansquu^^Maanantai 20.08.2012 01:29


löysin tän tänää ipodist pitkäst aikaa ja rakastuin uudellee ♥

GJN(-sigh-)Luonut: GJNMaanantai 07.05.2012 20:20

when was the last time I was this happy?

GJN(Until the Last Day)Luonut: GJNTiistai 10.04.2012 19:25

en kattonu tätä pv:tä ennen kun mun oma kopio tuli tänää postiluukusta, ja aika harvaseltaan gacktotla tulee tämmöstä, et koko hänen osuutensa on voitu kuvata yhellä otolla XD
tuskin kuitenkaa yhellä menny läpi
aika freeky video mut kivaa odottaa mihin toi animaatioprojekti etenee :3

GJN(YFC NEW RELEASE)Luonut: GJNSunnuntai 18.12.2011 11:31

main_banner2.png

Eipä tarvii muuta sanoa XD

confusiontrololololLuonut: confusionKeskiviikko 07.12.2011 21:31

If your child seems to be having sudden random seizures, before taking them to a doctor, make sure they are not just imitating Gackt’s dancing

gackt_awesome.gif

GJN(oO G what the--?)Luonut: GJNKeskiviikko 16.11.2011 15:28

Näin unta, että GACKT oli trampoliinipelle omalla keikallaan ja se teki volttitemppuja trampalla samalla ko se laulo..

GJN(kenen keikka?)Luonut: GJNTiistai 25.10.2011 19:07

Kirjotan tän unen nyt heti ennen ko unohan sen:

Olin VIP-jonossa matkalla tapaamaan jotakuta yhtyeen jäsenistä. Tavattava henkilö osottautui Reita-saniksi, joka sitten pyysi meitä kaikkia VIP:ejä piirtämään muotokuvan itsestään! Tehtiin työtä käskettyä, mutta vastoin omia taitojani, tein puolessa tunnissa täydellisen muotokuvan hänestä. Se oli hänestä hauskaa. Myöhemmin meidät saatettiin varsinaiseen keikkasaliin, jossa kohta esiintyisi pian (ainakin oletetusti) the GazettE.

Siinä venattiin muoviläpyskät kaulassa, kun muu yleisökin alkoi virtaamaan sisään; heitä ei kuitenkaan ollut kuin vain kourallinen.. Siitä huolimatta saimme taistella paikoistamme. Tässä kohtaa huomasin @PINEAPPLEHOLIC in olevan keikkaseurani.

Äkkiä huomasin, että 'sali' jossa keikka oli määrä olla, olikin ulkoilmasali. Ainakin yksi seinä oli täysin avoin, melkeinpä kuin kaadettu vain pois. Siitä seinästä ulos katsoessani näin, kuinka the GazettE saapuu paikalle kahdella, hevosten vetämällä kärrillä. Vieläpä kuvuttomilla! Ruki-sanilla ei ollut mitään hänelle tavallisesta poikkeavaa, mutta kaikki muut olivat pukeutuneet isoihin eläin kostyymeihin.. eihän heitä voinut edes tunnistaa niiden päiden takia. Lähdettiin seurani kanssa perään ja Rei melkein onnistuikin siinä, mutta sitten tyhjästä ilmestyi 'suojeleva' nainen, joka kertoi suoralla sitaatilla: "palatkaa saliin, olkaa hyvät. Artisti on jo paikalla ja siellä soi jo Calendula Requiem."
TÄH?

Keikka siis äkkiä muuttuikin kanonxkanon: in keikaksi.

Juostiin Rein kanssa sisään ja pääsimme jopa takaisin eturiviin paikoille, joista olimme lähteneetkin. Viisasteltiin siinä vielä, kuinka jotkut tollot yleisöstä peittivät portaikon kokonaan, jota ei saisi tehdä.
Siinä sitten odoteltiin taustamusan soidessa, kunnes kuulin yhden rönöttävän roudarin toteavan: "me tairetaan olla sitten valamiita GACKTiin."
MITÄÄH?

Oltiinko me juostu väärään saliin? Ei.. kyllä se oli sama sali.

Roudarin toteamisen jälkeen huomasin olevanikin kuvaamassa GACKTon photoshoottia ja hän oli hevosen selässä, samanlaisessa kostyymissä kuin Bunraku-elokuvassa; tummansininen hakamaa muistuttava asu. Sitten hän katsoi kohti kameraa tai minua ja päästi pienen hymynsä valloilleen. Saatiin hienoja kuvia, kun lens flaremainen aurinko heijastui syyspuiden takaa ja kehysti herran kasvoja. Se sai myös sen tummanruskean hevosen harjankin hohtamaan kuin kulta. Kaikki tuntui hidastetulta.

JA HERÄSIN!
TT__________TT what the fuuuuuu...

GJN(I feel good)Luonut: GJNTiistai 18.10.2011 00:50

r e i says:
*nii XD
*mut siis kanaa ei tarvi ostaa koska mä tuon sen |D

ラウラ says:
*okei <D
*onko suikaleita vai koipia jopa? XD

r e i says:
*suikaleita onneks XD

ラウラ says:
*good XD koipia ois vähä vaikeeta survoo tacoihin
*meinasin kirjottaa gacktoihin

r e i says:
*meinaatko XD
*XDDD TROLOLOL
« Uudemmat -