IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 1278 (1.7.2008 alkaen)
Koko
34 jäsentä
Tyttöjä: 13 (39 %)
Poikia: 21 (61 %)
Keski-ikä
31,6 vuotta
Otos: 23 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,2 vuotta

Jäsenet (34)

harppiikJurgen-LiliathSpeedyLumonBecky`QuilanAvainJIHADBudohemuRoihuFargoejmaOskar666UnmovedEyhtäkuinmc2
« Uudemmat - Vanhemmat »

KayinAteistit!Luonut: KayinTiistai 18.12.2012 13:55

Pistäkää itsenne tuonne ja laittakaa jakoon: http://www.atheistcensus.com/

KayinSpirituality of an atheist.Luonut: KayinKeskiviikko 30.11.2011 10:17

Couldn't say it better:

DefoniGod givenLuonut: DefoniTorstai 24.03.2011 17:24

Sängystä ylös 12.07.

Kuppi mustaa teetä ja aamutupakka.

Satakunnan Kansan lukeminen.

Masennus ja ahdistus "Älä alistu!" -kampanjan ponsoroimana. Tästä hommasta on ensimmäisen kerran uutisoitu jo pari päivää sitten, mutta multa on mennyt täysin ohi. Tämän nuorten mediakampanjan ideana on, että yksilön homoseksuaalisuus johtuu yleisestä painostuksesta. Jumalaan uskomalla, rukoilemalla ja Raamattuun perehtymällä pääset irtautumaan väärästä kuvasta, jonka olet itsestäsi luonut, ja löytämään Jumalan sinulle antaman identiteetin, joka perustuu aina Raamattuun.

Kampanjan nettisivulla sanotaan näin:

"Ryhmäpaine, valtamedia, yhteiskunta. Ajattele näin, käyttäydy näin, ole tätä. Kolme asiaa, jotka haluavat kertoa sinulle, millainen sinun pitäisi olla. ---

Älä alistu! -kampanjassa lähdemme siitä, ettei ajan henkeen pidä mukautua. Haluamme kannustaa ja rohkaista juuri sinua etsimään kestäviä ratkaisuja elämäsi suuriin kysymyksiin yleisen mielipiteen sijaan Raamatusta."

Eikö tämä vähän kumoa itse itsensä? Sanotaan, ettei pide "alistua" yleiseen mielipiteeseen, ja että pitää vastustaa "ajan hengen" paineita, mutta samalla nämä uskovaiset puskevat läpi omaa yleistä mielipidettään, joka on tiivistettynä: "Et sä oikeasti rakasta tuota ihmistä, joka on samaa sukupuolta sun kanssasi. Sun tunteet on vain osa muotivillitystä, sosiaalisten paineiden aiheuttamaa. Rukoillaan vähän, niin Jumala tekee susta heteron".

Ja sitten on tämä "Anni". 20-vuotias Anni joka kertoo videolla tarinansa näillä samaisilla nettisivuilla, ja joka vaikuttaa tyhmältä kuin saapas. Annin nerokkain lausahdus on: "Jos joku murhaaja pystyy tekemään parannuksen, miksei joku homokin."

Tuollainen kommentti aiheuttaa mussa niin tyrmistyneen reaktion, että mun on vaikea edes pukea tuntemaani järkytystä sanoiksi. Tämä lahopää oikeasti vertaa homoseksuaaleja murhaajiin? Että seksin harrastaminen samaa sukupuolta olevan aikuisen ihmisen kanssa, ihmisen, joka on täysissä järjissään ja kykenevä tekemään omat intellektuellit päätöksensä, tämä on verrattavissa siihen, että riistät joltakulta hengen?

Eniten mua häiritsee se, että tässä kampanjassa on mukana suomalaisia nuoria. 15-vuotiaaksi asti mä luulin, että kaikki samaan sukupolveen itseni kanssa kuuluvat ovat vapaamielisiä, fiksuja ihmisiä, ilman ennakkoluuloja ja rasistisia mielipiteitä ja pakollista kuulumista kirkkoon, koska aika jolla me ollaan kasvettu ei ole antanut aihetta luoda negatiivisia ajatuksia normaaleista asioista. Sanakirjoissa ei ole enää määritettä: "Neekeri: Leveä näneinen, musta ihoinen, paksuhuulinen. Iloinen veikko, jolla on aina hymy huulessa. Nauttii kookospähkinöistä ja rumpujen soitosta." (Meillä on kotona sivistyssanakirja, josta oikeasti löytyy tuollainen kuvaus). Eikä homoseksuaalista kanssakäymistä ole enää pidetty laittomana, rangaistavana tekona.

Tuolloin 15-vuotiaana mun kuvani ihmisistä muuttui täysin, kun olin samalla leirillä pojan kanssa, joka oli 100% uusnatsi, ja kovaan ääneen toitotti kuinka "neekerit" ja "hintit" pitäisi kaikki tappaa tai edes ajaa pois Suomesta. Tuolloin järkytyin sen ajatusmaailmasta suunnattomasti, mutta myöhemmin tajusin, että sen mielipiteet oli mitä oli koska sen isä oli hoitanut poikansa kasvatuspuolen, ja tämä mies on totaalinen sekopää, jonka mielestä ainoat ihmiset joilla on oikeus elää ovat heteroseksuaalit arjalaiset.

Mun on nykyään vaikea pitää 15-vuotiasta poikaa syyntakeellisena suhtautumisestaan toisiin ihmisiin, jos koko sen sen astisen elämän ajan omat vanhemmat ovat iskostaneet lapsensa päähän omia, vääristyneitä arvojaan.

Yleensä se on vanhemmat, jotka lapsensa pilaavat. Jos susta tuntuu, että ne eivät ole onnistuneet vittuilemaan sun pääsi kanssa tarpeeksi, niin aina voit osallistua näihin aivopesu-istuntoihin joissa opetetaan, että ainoa oikea totuus löytyy 2000-vuotta vanhasta kirjasta, jossa sanotaan äyriäisten syömisen olevan synti.

Loppupäivän soundtrackina toimii Nina Inch Nailsin Year Zero -albumi, koska Trent Reznor osaa tehdä inhostaan ihmiskuntaa kohtaan hyviä kappaleita.
Wait, step into the light
How can this be right?
I'm afraid we're going to ask you to leave
This you cannot win
With the color of your skin
You won't be getting into the Promised Land
This is just another case
You people still don't know your place
Step aside, out the way, wipe that look off your face
'Cause we are the divine
Separated from the swine
Come on, sing along, everybody now
God given
Nine Inch Nails - God Given
« Uudemmat - Vanhemmat »