IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 2 565 (1.7.2008 alkaen)
Koko
145 jäsentä
Tyttöjä: 141 (98 %)
Poikia: 4 (2 %)
Keski-ikä
37,5 vuotta
Otos: 113 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,5 vuotta

Jäsenet (145)

ThymePopeannilinnea^Adrenaline^fanttinenlolazap83piHka-su-vipcatja^myy85vimi^migzu_mammy-mohisPrincessroosa-saa-na-

XsandeXKestoiluaLuonut: XsandeXMaanantai 16.11.2009 20:45

Ajattelin koittaa seuraavalla lapsella, osittain. Siksi nyt kyselenkin, et jos teillä jollain olisi myynnissä kestovaippoja vastasyntyneelle, ni ostan mielelläni!! Kelpaa ihan millaiset vain, ois hyväki et saisin kokeilla vähän erilaisia! :)
Fanttisella tällä viikolla kaikki tilaukset kulkee ilman toimituskuluja ja sen lisäksi vielä päivittäin vaihtuvia tarjouksia <vink>

Tervetuloa vierailemaan verkkokauppaani www.fanttinen.fi

aneveMyyn kestoja :)Luonut: aneveMaanantai 31.08.2009 23:55

fanttinenVaipat on niiiiin kivojaLuonut: fanttinenKeskiviikko 17.06.2009 18:31

Olipas kiva taas hakea aamulla postista pari pakettia vaippoja. Äsken päivittelin kaikki sivuille &lt;hymy&gt;

Safari Pul- AIO sai mun aika kestovastaisenkin kaverin osatamaan yhden puistossa &lt;virne&gt;&lt;virne&gt;&lt;virne&gt;

Käykääs vaklaamassa!!! http://www.fanttinen.fi/
Käykääs kiinnostuneet katsomassa mitä uutuuksia hain eilen &lt;vink&gt;
www.fanttinen.fi
www.fanttinen.fi

Vinkki mm. uudet perhostaittoimut, pikkumussut, beebot, mannamaan harkkarit, bodyn jatkopalat ym.

POSTIKULUTON PÄIVÄ 30.4 KLO 24 ASTI
Mä olen kaapelitehtaan pannuhallissa myymässä vaippoja ja siellä on isot kestovaippahulinat! Vaippojen lisäksi siellä on ihania lastenvaatteita, kantoreppuja ym.

Jos ei vaipat ole ajankohtaisia merikaapelihallissa on ihana kierrätystehdas tapahtuma.

Suosittelen lämpimästi molempia!
Käykäähän kurkkimassa mitä kaikkee &lt;vink&gt;

www.fanttinen.fi
Olipas ilonnen yllätys! Se tietää uusia kestoja =) Vaiks tänään tilasin jo neljä uutta Fuzzia =)
Minulle oli tullut sellainen muoviin pakattu häläpälä-läpyskä Pampersilta. Kiiltävää, paksua paperia (joka palaa tosi huonosti, grrr...) ja yksittäispakattu vaippanäyte riemunkirjavaa housuvaippaa. Oli muuten tosi vittumainen pukea pyllypesun jälkeen hieman kostealle vauvalle. Lisäksi oli vielä mukana joku muovihärpäke josta en tiennyt mikä se on. Sellainen vihreä rinkula, ranne"koru"? Vai häh?

Heti pakettia avaamattakin voi lukea tärkeän eettisen faktan tuosta läpyskän materiaalista: "Alkuperä vaihtelee. Tuoteryhmän puumateriaali on peräisin hyvin hoidetuista metsistä ja muista kontrolloiduista lähteistä". No hyvä, ei tarvi itkeä rääkättyjen puiden perään.

Kaikkein absurdein asia oli kuitenkin tämän muovikelmuhelvetin sanoma: Kun ostat paketin Pamperseja (maksaakohan tuo noin kympin paketti tjsp?) niin Pampers lahjoittaa yhden jäykkäkouristusrokotteen Afrikan köyhille. Siis wau! Todella avokätistä! Pienellä präntillä voidaan läpyskän alaosasta todeta että jokaista pakettia kohti Pampers lahjoittaa Unicefille kokonaista 0,047e! Kannattaa siis ostaa ehdottomasti Pamperseja jotta maailma pelastuu ja kaikki ovat onnellisia.

Ensimmäisenä vaan tulee mieleen se kuinka paljon nämä materiaalit maksavat, kuinka paljon Itella laskuttaa jakelemisesta kotiin. Miten paperi on kloorivalkaistu ja lahjavaipat yksittäispakattu muoviin. Puhumattakaan noista kokosivun värimainoksista joita on maailmanlaajuisesti eri alan lehdissä. On mielestäni todella epäeettistä ja suorastaan kusetusta vedota ihmisten omatuntoon noilla suloisten mokkavauvojen kuvilla ja kertoa miten ostamalla saaterin haisevia ylimainostettuja muovikääreitä, voit pelastaa näitten suloisten pienokaisten hengen.
Minä julma kestovaippailija (plus kotimaisten ja kompostoituvien kertisten satunnaiskäyttäjä) siis tuomitsen jokaisella ostamattomalla Pamperspaketilla pienen lapsen ja äidin kuolemaan tuskallisesti jäykkäkouristukseen.

Tuli vähän paha mieli kun eivät olleet painaneet Unicefin tilinumeroa tuohon lärpäkkeeseen. Olisin voinut laittaa tilille kympin (eli sen vaippapaketin hinnan). Sillä olisi yli 200 saanut rokotteensa ilman että minun tarvitsisi ostaa kahtasataa pakettia Pamperseja.
Mutta olisihan heidän alkuperäinen tarkoitusperänsä silloin jäänyt saavuttamatta - kassaan kolikko kilahtaa, vaikka sitten ihmisten tunteiden ja kolmannen maailman lasten kustannuksella.

En tule koskaan hätätapauksessakaan ostamaan heidän vaippojaan tämän vuoksi.