IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 398 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)
Keski-ikä
29,4 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 29,4 vuotta

Jäsenet (2)

elukka84sofiaaaah
« Uudemmat - Vanhemmat »
Esimerkiks ku yhteiskuntaopis oli kokeenkertaustunti eikä se kiinnostanu mitenkää erityisesti nii aloin sit kattelee et Linnean iho on kauheen silee ja semmonen kiva joten aloin miettii et mihi sitä vois verrata ja hetken mietittyäni totesin että KINUSKI! ... :'DDD Sit mä häpesin ja repesin samaa aikaa ja Jassu oli sillee ANNI! *reps* ja Linnea sillee ehehe kunnes seki onneks nauro. 8'D En yhtää aatellu. Mut se oli paras vertaus!

Sit koulun jälkee ku käytii ostaa Jassunkaa TUPLA KING SIZE PATUKAT (jee ollaa läskei<3) nii pyöräilin se toises kädes ku saatoin Jassun bussipysäkille ja yhtäkkii en hallinukaa pyörää enää ja ajoin päin tolppaa. :---D Jassu repesi... taas. Aika harmi ku eilen oli kuntotestit nii silloli vatsalihakset kauheen kipeet. 8'D Mullaki kyl.

Sit oon kaikenlisäks ASE. Siis ku tehtii opos luonneanalyysei sopivaa ammattia varten.

Elii... A=taiteellinen (artistic), S=sosiaalinen (social) ja E=yrittävä (enterprising).

Sen perusteella musta tulee kuvataiteenopettaja (tai joku semmonen) tai näyttelijä (tai joku semmonen). ENSIMMÄISTÄ EI MISSÄÄN NIMESSÄ. 8---D Musta ei tuu mitään opettajaa. Toinen sen sijaan... aika jees. ^^ Vaik emmä usko et must mtn näyttelijää tulee, suunnitelmis on edellee se toimittaja. :---D Nå, aika näyttää.

PS. Oli btw aika väsypäivä taas, ku pääsin kotii nii nukuin heti kärkee 2h. :))))))))))))))))))))))))))))))
« Uudemmat - Vanhemmat »