IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
20.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 800 (1.7.2008 alkaen)
Koko
122 jäsentä
Tyttöjä: 19 (16 %)
Poikia: 103 (84 %)
Keski-ikä
30,3 vuotta
Otos: 97 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,7 vuotta
Ylläpitäjä
lator-
« Uudemmat - Vanhemmat »
Olen itse käyttänyt Googlen SSL hakua jo pitemmän aikaa ja tuumasin tuossa päivä pari sitten, että voisi hieman "viritellä" omaa selainta. Kaikessa yksinkertaisuudessaan alla olevan ohjeen mukaan voi vaihtaa Mozilla Firefoxin oletushakukoneet (osoiteriviltä toimiva haku ja erillisestä hakukentästä) tietoturvallisempaan SSL versioon.

1. Lisää Google SSL hakukone Firefoxiin. Mikäli hakukenttään ei tule automaattisesti lukemaan "Google SSL" niin klikkaa hakukentästä löytyvää pudotusvalikkoa ja valitse se sieltä käsin.

2. Kirjoita osoiteriville "about:config" ilman lainausmerkkejä ja paina enter. Valitse "Lupaan olla varovainen" ja jos et ole niin rikot selaimesi!

3. Etsi kohta "keyword.URL" ja muuta sen arvoksi "https://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=" ilman lainausmerkkejä jälleen. Vaihtoehtoisesti voi käyttää myös "https://www.google.com/search?q=".

4. Nyt jos kirjoitat osoiteriville muutaman hakusanan ja paina enter. Jos olet tehnyt kaiken oikein niin sinulle aukeaa Google ja sivuston osoite alkaa "https://" joka tarkoitaa, että Googlen SSL haku toimii, yhteys Googleen on turvallinen ja se on salattu. Muista katsoa myös erikseen hakukentästä, että sillä haku menee kanssa "https://" alkuiselle Googlen sivulle. Osoite molemmilla tavoilla alkaa "https://www.google.com/" jos teit kaiken oikein ja jatkuu siitä sen mukaan mitä olet hakenut.

Lisätietoja kiinnostuneille Googlen SSL hausta.

banana-sweet16 <fuckyeah>Luonut: banana-Torstai 09.09.2010 03:50

isi arvaa mitä haluun synttärilahjaks ? =)

GJN[Ei aihetta]Luonut: GJNSunnuntai 30.05.2010 21:07

älkää hei käyttäkö Internet Exploreria -.-
monastiko pitää sanoa, että se on tietoturvariski, raskas koneiden pyörittää, altis kaatumiselle eikä osaa lukea galtsun css-koodia (modauksia) oikein?

mikä on siinä niin vaikeeta että ei voi ladata edes firefoxia koneelle joka on paljon kevyempi ja edes hitusen turvallisempi? -.-
eniten suosittelen kyllä google chormea vai mikä lie, koska sitä ei ole vielä tietojen mukaan päästy murtamaan.
mul on joku 2MB netti, nyt tuntuu et ois 10MB : DDD

Nurkka-AurinkoToimiva kone <3Luonut: Nurkka-AurinkoSunnuntai 05.04.2009 14:57

Tänä aamuna meni hermot. Olen räpistellyt ikivanhan explorerin kanssa ties kuinka pitkään, kun joku oli joskus sanonut, että näin vanha ja huono kone ei jaksa pyörittää firefoxia. Otin riskin, latasin paremman netin - se toimii! Koneenrähjä ei edes kuollut. :D

Nyt on mukavaa, kun voi avata netin ilman että tarvitsee uiskennella "not responding" -viestien keskellä, kun linkit avautuvat normaalisti eikä yksikään sivusto vikise liian vanhasta selaimesta (tällä vanhallahan ei viitsinyt edes galleriassa käydä, kun itki aina puuttellisesta tietoturvasta).

Ja howrsekin toimii nyt ihan omalla koneella. :)

SYÖPÄwut wutLuonut: SYÖPÄKeskiviikko 17.12.2008 20:18

"firefoxista saatavilla uusi versio, lataa tästä"

*click*

"install complete"

*avaan selaimen*

"ME CANTZ FIND ANY WEBPAGEZ! I IZ NOT WÖRKING!"

käytetää sit IE:tä :<<

JoveeFirefox download day!Luonut: JoveeTiistai 17.06.2008 17:56

Tehdään maailman ennätys :D

http://www.spreadfirefox.com/node&id=0&t=264

tunerFirefoxin toolbar uliuliLuonut: tunerSunnuntai 06.04.2008 20:57

* Miksi noista nappuloista on pitäny tehdä tollaset "coolit" upotetut?
* Mihin on kadonnut "takas"-nappulasta dropdownlista, josta voin hypätä esim 10 sivua taaksepäin kun olen vähän klikkaillut hyperlinkkejä?
* Miksi tossa "eteenpäin" nappulassa on se dropdownlista? Kuin usein haluan hyppää eteenpäin 10 sivua ellen ole ensin peruuttanut 10 sivua?
* Kuka ylipäätään käyttää tota "eteenpäin"-nappulaa?

Mainittakoot vielä että kyseessä on Firefox 3 Beta 5
« Uudemmat - Vanhemmat »