IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
21.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 8118 (1.7.2008 alkaen)
Koko
256 jäsentä
Tyttöjä: 207 (81 %)
Poikia: 49 (19 %)
Keski-ikä
34,6 vuotta
Otos: 152 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,0 vuotta
Ylläpitäjä
Nefi

Jäsenet (256)

-Hissu-simooudevil_dollju\ixvarpsjelinaTii|NuparastimoPikahutzerikäHandicapjeremilaeuraepihviseppokwakiuchiyuxox
« Uudemmat -

kalamestaritukka kriisiLuonut: kalamestariPerjantai 03.01.2014 01:20

Wierd0Huomenna ois parturiLuonut: Wierd0Sunnuntai 05.05.2013 21:17

Scaryyy.... Oon joskus aikoinaa käyny parturissa ja nyt ois operaatiossa mukana hiusten värjäys...

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, mulla on pätkityt siistit mun mielestä hienot hiukset jotka on lilan sävyiset... Ja toi lilahan tässä koko jutussa se pelottavin onkin....

shroomshVappuhiukket :'3Luonut: shroomshKeskiviikko 01.05.2013 01:27

BaarditpurkissaTidiiiLuonut: BaarditpurkissaTorstai 01.11.2012 17:13

Mää olen eilen ja tänään tehny töihin kalanruotoletit (2kpl) ja ne on saanut muutamilta random ihmisiltä positiivisia kommentteja...kovin on naiset ihmetelleet et itekkö mää ne oon tehny jne. EI OO MUUTEN VAIKEE TEHÄ! joten aattelin sivistää teitä ihmisiä selostamalla kuinka ne tehdään :D (jos ny jotain kiinnostaa)

suokaa anteeksi punaiset täplät...en yleensä meikkaa töihin ja letitkin ovat jo sen näköiset että on ollu pitkä päivä :D


Elikkäs:
1. Jaa hiukset kahteen yhtä paksuun osaan
2. ota ohut(tai tietenki riippuu minkä näkösen haluut tehä) suortuva vasemman(tai oikeen, kummalta ny alotatkaan) puolen ulkoreunasta
3. siirrä se oikean puolen sisäreunaan ja yhdistä se oikean puolen hiuksiin
4. tee sama toiselle puolelle ja jatka näin niin kauan että hiukset loppuu :3

tai jos jo osaat tehä niin komaa:" ONNISTUUU!" :D

GHISiis voi kökkö nytLuonut: GHILauantai 06.10.2012 15:46

Leikkaanko mä nää heti vai myöhemmin?

Nyt:
+Nää on oikeesti latvoista aika säkkärää, kaameen tuntusta
+Nopeaa muutosta, aaahhh
-Mulla on pinkkiä väriä melkein purkillinen jäljellä
-Musta tulis kalju jota angstaisin vuoden taas

Myöhemmin:
+Ehtisin kyllästyä näihin nykysiin kunnolla ni ei tulis tarvetta repästä uudestaan ihan heti
+Tukka ehtis kasvaa ees sen sentin eli ois pidempi leikattaessa
-Karmivat korppulatvat jotka saletisti leviää ylöspäin </3

saarajeaclip-on hiuspidennykset?Luonut: saarajeaTiistai 02.10.2012 01:46

joo oon tosiaan menos tallinnaan syyslomalla ja haluisin ostaaa hiuspidennykset ehkä sieltä, ni oisko kellää mitää kokemuksii tai et tietooo eees et mist niit sielt sais sellai semi halval ja niinku iha aitoo hiusta ja clipsit mielelläää (:

GHIMiks mulla on näi hyvä elämäLuonut: GHIMaanantai 10.09.2012 21:02

"Voi vittu Karla päätä itte"Maanantai 10.09.2012 21:01, 21 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

ErQCruella de Vil -tukkaLuonut: ErQMaanantai 10.09.2012 19:13

Cruella de Vil on ensimmäisen kerran Disneyn piirretyssä elokuvassa "101 dalmatialaista" (1961) esiintynyt hahmo. Myöhemmin 1990-luvulla tehdyt kaksi "ei-piirrettyä" elokuvaa syvensivät Cruellan hahmoa, näissä elokuvassa Cruellaa esitti Glenn Close.Cruella de Vil on noussut vuosikymmenien aikana piirretyn elokuvan naispahiksesta seksisymboliksi ja myös hiustyyliksi. Ns. Cruella de Vil -hiustyyliä voi tavata joskus nuorilla, lisäksi esimerkiksi poptähti Lady Gagalla on ollut Cruella-vaikutteisia hiustyylejä.

Toinen vähemmän tunnettu tapaus on uraansa jonkin aikaa aloitellut Porcelain Black, jonka hiuksissa on myös samaa - toinen puoli on vaalea, toinen musta. Porcelain Blackin hiukset alkuperäisestä Cruellasta erottaa kuitenkin se, että hänellä musta puoli on vasemmalla puolella päätä, kun taas alkuperäisessä Cruellassa musta puoli on oikealla puolella.Yleensä tapaan jättää pätemisen hiuksistani vain samaa lukiota käyvien yms tuttavien riesaksi ja teen sen livenä, mutta ajattelin, että voisin kerrankin kirjoittaa myös internetin syövereihin juttua tästä tukasta. Kukaan tuttuni tuskin haluaa värjätä tätä itselleen joskus, mutta ehkäpä joku randomi hyötyy joskus tiedosta, miten tehdään Cruella de Vil -tukka.

Tai en kyllä tiedä osaanko tarpeeksi selkeästi asiaa ilmaista mutta no, yritetään.
Cruella de Vil -hairstyle:

Puolien jako
Oikeaoppisessa Cruella de Vilissä jako mustan ja valkoisen (vaalean?) välille tehdään tekemällä keskijakaus, ja musta tulee oikealle puolella päätä, vaalea vasemmalle puolelle. Uudelleen värjätessä on hyvä huomata, ettei täysin täydellistä keskijakauksesta saa koskaan, vaan ainakin muutama vaalea suortuva on mustalla puolella ja toisin päin.

Värjätessä etenkin takahiusten värjääminen voi olla hankalaa, sillä keskijakaus täytyisi saada ulottumaan myös takahiuksiin. Yleensä jakauksen tekeminen vaatiikin kärsivällisyyttä, pinnejä / pompuloita ja kaverin apua.

Lisäksi värjätessä on riskinsä - mustaa voi päästä vaalealle alueelle tai vaalennusaine voi roiskahtaessaan mustaan tehdä sinne kellertäviä/oranssia kohtia. Kaverini Sinin kanssa värjäsimme ensin mustan puolen (vaalea puoli oli tiukasti kiinni pinneillä ja ponnarilla) ja vasta sitten vaalean. Mustan kanssa värjätyt hiussuikaleet kannattaa eristää foliolla. Juuren värjäys keskijakauksen, vaalean ja mustan rajan, kohdalta kannattaa suorittaa viimeisimmäksi. Etenkin tällä alueella työ on aika tarkkaa, joten värjäykseen kannattaa käyttää jonkinlaista sivellintä / sutia.

ELI: Tee keskijakaus -> Värjää musta puoli ja eristä foliosuikaleilla mustan leviäminen vaaleaan -> Viimeisimmäksi mustan puolen juurikasvu keskijakaukselta -> Anna värin vaikuttaa ja pese pois -> Vaalean puolen värjäys ja lopuksi keskijakauksen alueen juurikasvu

Ensimmäisen (ja toisen) kerran värjäsin Cruella-tukan kampaamoalan opiskelijoilla, tuttavillani Anrilla ja Roosalla.

Peseminen ja hoito
Pestessä on suositeltavaa, erityisesti hiuskäristyksiä pois pestessä ja ensimmäisillä kerroilla värjäyksen jälkeen, erotella mustat ja vaaleat hiukset suuripiirteisesti toisistaan, ettei musta väri leviä valkoiseen ja tee sitä likaisen näköistä.

- Mustaan puoleen en koe tarpeelliseksi antaa erityisiä hoito-ohjeita. TIGIllä taitaa olla omia shampoo- ja hoitoainetuotteitaan tummille hiuksille, mutta olen itse tyytynyt roiskimaan siihen milloin mitäkin shampoota. Musta puoli ei ole vaatinut kovinkaan suurta hoitoa, sillä se on kohtuullisen hyväkuntoinen.

- Vaaleaan puoleen olen käyttänyt TIGIn tuotteissa esimerkiksi Dumb Blonde -shampoota ja -hoitoainetta (etenkin hoitoaine on loistava ja toimii pidempään pidettäessä myös hiusnaamiona hiuksia pehmeyttäen) ja Urban Antidotes -sarjaa. Normaalikin shampoo voi olla ihan hyvä vaihtoehto. Oman blondin puoleni kunto on tosin sen verran surkea, että käytän shampooita valikoiden.

Jos haluaa vaaleasta kunnon valkoisen, hopeashampoon käyttö on välttämätöntä. Parhaat kokemukset minulla on Fugde-hopeashampoosta, jolla hiuksista saa platinavalkoiset pitämällä sitä päässä muutaman minuutin ajan.

lagoonmystery[Ei aihetta]Luonut: lagoonmysterySunnuntai 12.08.2012 02:28yhyhhy haluun noi hiukset takas ;W;

`eemppujo sitä uskaltais c;Luonut: `eemppuLauantai 11.08.2012 17:53

omgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomg HALUUUN
« Uudemmat -