IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
22.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 10 322 (1.7.2008 alkaen)
Koko
733 jäsentä
Tyttöjä: 643 (88 %)
Poikia: 90 (12 %)
Sijoitus koon mukaan: 800
Keski-ikä
38,1 vuotta
Otos: 536 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 39,8 vuotta

Jäsenet (733)

amorousTaapero82Keuliva_Leppisnannamaria-Kati_17nazaAnkia-paw-kola^^bureaulonti84meikkiscapseli^Leecatermonx_Cry-Baby_

TwoDogsZera mulahti jäihin!Luonut: TwoDogsLauantai 03.10.2009 16:03

Ollaan täällä Posiolla anoppilassa viettämässä viikonloppua. Lähettiin miehen siskontytön kanssa lenkittämään koiria ja laskettiin ne irti tuolla yhdellä lyhyellä metsäpätkällä. Siinä vieressä oli Posiojärven lahdenpoukama, mikä oli jo vähän riitteessä. Zera mennä tassutteli sinne jäälle ja ritinä kuului meille rannalle asti. Huutelin Zeraa tulemaan pois sieltä ja juuri kun koira kääntyi ympäri, niin räsähti. Sinne se lumpsahti jäihin n.20m rannasta. Joutui etutassuilla rikkomaan jäätä pala palalta päästäkseen takasin rantaan. Ei se koira vaikuttanu mitenkään panikoivan, vaikka välissä joutui ihan huilaamaankin. Itsellä sydäntä kylmäsi ja pelkäsin että pitää soittaa jo apujoukkoja autolla hakemaan meidät, että jos miä menen sen sieltä kahlaamalla pelastamaan.

Zera on nyt märkä ja väsynyt, pieniä haavoja jaloissa, muttei mitään vakavaa.

Loppu hyvin kaikki hyvin.
kiitos kaikille jotka osallistuivat niksun juhliin <3.

sisu pääs koira näyttelyyn taran.janskun, tiitun ja teemun kans...
sisu yllätti ja toi punasen nauhan :D kiitokset heille kun vei meidän martan näyttelyyn :)..mamma on tooosi ylpeä pikkukissan paskan noutajastaan<3.pakko alkaa käyttää ku eka kerta meni noin hyvin ^^.
Myynnissä noin. 2-vuotias sekarotuinen tyttönen, luonteen perusteella saattaa olla sakemanniakin tyttösessä. Ei tiedetä, onko leikattu vai ei, koska alunperin löytökoira, Viipurista, nyt jo tottunut jotenkin ihmisiin. Luiza, eli tutummin vain Luna on ystävällinen ja hellyydenkipeä koira, vaikka alussa rouva haukkuukin kaikki pystyyn.

Voi mennä pitkään, että neidin luottamuksen saa, mutta sitten kun saa, niin mainio kaveri. Saattaa säpsähdellä liikkeitä ja haukkua/murista äänille, ei kuitenkaan ole uhkaava, mutta vahtii reviiriä silti. Haukkuu aluksi vieraille, ulkona jos näkee koiran, haukkuu ja yrittää vetää sinne, tulee silti yleensä kaikkien kanssa toimeen, vaikka meluaakin.

Menneisyydestä ei tiedetä, joten siitä on turha edes yrittää ottaa selvää. Luna käyttää vain kolmea jalkaa, koska sen toisessa etujalassa on mennyt lapa sijoiltaan. Juoksee silti nopeammin kuin takana kuvassa makoileva sammari ja usein on koirapuistossa se nopein.

Jos kiinnostaa, kirjota galleriassa.
Se näytti siltä kuin olisi mopsin ja tollerin risteytys.
Onko sellaista rotua, vai oliko se sekarotuinen? : DD

^-^MaRi^-^JooLuonut: ^-^MaRi^-^Maanantai 31.08.2009 02:16

Koiral jalka paskan ja sillee.. :/
Yleisvaikutelma:
Koiramainen, selkärankainen, nisäkäs, jolla on pääsääntöisesti neljä jalkaa, joilla etenee välillä hyvin nopeasti ja tarmokkaasti, välillä hitaasti ja rauhallisesti.

Luonne:
Yleensä vilkas, elämäniloinen, riehaisa ja eteenpäin katsova. Tarpeen vaatiessa rauhallinen, laiska ja unelias.

Pää:
Kiinnittyneenä kiinteästi muuhun runkoon. Liikkuu kaikkiin ilmansuuntiin mahdollisen makupalan toivossa. Johdattaa usein muuta runkoa eteenpäin.

Kuono:
Hyväksyttäviä muotoja ovat: tylppä, littana, pyöreä, soikea, pitkä, kulmikas tai matala, korkea. Tärkeä osa, leivänmurusten ja herkkujen etsimiseen. Kaikki värit sallittuja. Tuottaa joskus ääniä nukkuessa tai hereillä ollessa, äänivalikoima on hyvin laaja ja yksilöllinen. Joissain tilanteissa voivat olla osa ongelmaa tai pelastaa päivän.

Posket:
Kiinteät tai roikkuvat. Normaalisti peittyneenä tiheään karvoitukseen, jossa mukana hiekkaa, oksia ja lehtiä ulkona tapahtuneesta seikkailusta. Huomattavaa on että yleensä kuolaiset ja kosteat.

Hampaat:
Sijaitsevat poskien sisäpuolella. Käytetään päätoimisesti luiden ja keppien järsimiseen. Joissain tapauksissa aamutossujen, sanomalehtien ja tuolien nakertamiseen.

Kieli:
Kaikki punaisen muunnokset mustin tai valkoisin laikuin. Sinistäkin väriä esiintyy. Käyttö, kehon viilentämiseen ja veden juomiseen. Aamuisin omistajan naaman pesemiseen.

Silmät:
Kuuluvat kiinteänä osana päähän. Alati tarkkaavaiset, kiiltävät ja valppaat. Kaikki värit sallittuja. Joissain tapauksissa toisen puolen silmä voi olla erivärinen kuin toinen silmä. Pistävät usein merkille, minne kaikki makupalat tai omistajan avaimet piilotetaan, ja siten muistaa mistä ne löytää.

Korvat:
Kuuluvat myös kiinteänä osana päähän. Korvat voivat olla lupat tai pystyt. Tämä ominaisuus periytyy koiran vanhemmilta geenien perusteella. Itse kuulo korvien sisällä on joskus harhaanjohtavaa. Se voi välillä ilmetä valikoivana kuulemisena, ilmentyen eri tilanteissa.

Nenä:
Sijaitsee kuonossa. Väreinä punertava, musta tai valkoinen. Kostea tai kuiva, tilanteesta johtuen. Käyttö, haistelemiseen, ja kaiken kiinnostavan tutkimiseen. Päästää usein erilaisia ääniä tohisemisesta, nuuskutteluun.

Kaula:
Sijaitsee pään ja rungon välimaissa. Kuuluu olla notkea ja toimiikin pääosin kurkotteluun sellaisiin paikkoihin jonne ei muuten ylety.

Runko:
Tynnyrin pyöreä, jytkyn mallinen, virtaviivaisen hoikka tai tasapaksu. Mallin tulisi olla sopusuhtainen muihin ruumiinosiin nähden. Peittynyt usein moniin erilaisiin karvapeitteisiin. Värit ja mallit ovat kaikki sallittuja. Monesti aika hupaisiakin.

Jalat:
Pitkät tai lyhyet. Sijaitsevat rungon alaosassa. Käyttö liikkumiseen pedin, ruokakupin ja ulko-oven välillä. Teknisesti kehitelty olemaan aerodynaamisen nopeat, mutta tapauksesta riippuen myös hitaan matelevat. Neljä kappaletta on yleisin määrä.

Tassut:
Sijaitsevat jalkojen alapäässä, kosketuksissa maata vasten. Tärkeä osa liikkumisen kannalta. Voivat olla elegantin sirot tai lapion kokoiset. Neljä kappaletta on myöskin yleisin määrä. Tassuissa sijaitsevat kynnet on syytä huoltaa aika-ajoin tarpeen vaatiessa.

Häntä:
Tehokas ase pöytien ja tasojen tavaroiden siirtämiseen. Hännän juuressa sijaitseva pallonivel mahdollistaa kaikkien liikkeiden tehokkaan käytön. Ilmaisee myös mielialaa.

ANNAMONNi[Ei aihetta]Luonut: ANNAMONNiTiistai 11.08.2009 15:26

Jestas mulla on nälkä
"minusta ois pitäny tulla varmaan alunperin koira."

^-^MaRi^-^Heh :DLuonut: ^-^MaRi^-^Torstai 23.07.2009 02:31

Möykkynen meni tänää vähä sekasin ku näki jonin :D ensin se oli ovel jo oottamas et mennää sisää tuli kiehnäämää siihen vieree, mut sitte ku se katto ylös päin nii alko hirvee haukkuminen ja se hyppäs vissii metrin taakse päin ja juos melkee häntä koipien välis takas sisää ku se ei tunnistan Jonii :D Sit ku se tajus kuka se oli nii se ei olis jättän Jonii millää rauhaa vaa oli koko ajan sen kimpus :D
Zera (leikattu narttu) näytti juoksunmerkkejä viikonloppuna. En sitten tyhmänä reagoinut siihen mitenkään. Maanantaina kun tulin 8 tunnin työpäivän jälkeen kotiin, oli koko kämppä veressä ja Jäppinen (eli meidän Mishka, leikattu uros) makas kipeänä pedilllään. Lerssi 4cm ulkona, paksuna ja kirkuvan punaisena. Näin käyny muutaman kerran ennenkin ja meinasin, että ajan kanssa menee takasin nahan sisälle.

Tulee tiistai, lerssi entisellään. Mishka niin kipeä ettei paskalle taivu ja makuulle meno hankalaa.

Keskiviikko aamuna tilanne sama. Huoli kasvaa. Soitan meidän eläinlääkärille jos olisi jotain kotikonsteja vaivan hoitamiseen. Eläinlääkärimme kuitenkin sitten sanoo, että kuolion vaara melko suuri, koska ollut noin jo useamman päivän. APUA!!! Meikäläinen paniikkiin, itkeä tihrustan jo että koira joudutaan lopettamaan yms. Maanantaista asti olin ollut huolissaan, mutta tämä oli kyllä multi-huipentuma.

Eläinlääkäri sanoi, että se nahka tarvitsee pikaisesti viiltää auki ja penis saada nahan sisälle. Sanoin yrittäväni soittaa paikallisille eläinlääkäreille, että pääsisin nopeammin, kun tämä meidän lääkäri on 100km päässä. Eipä täkäläiset yksityisen klinikan lääkärit ole ennen moista operaatiota tehneet, olivat joskus kyllä kuulleet siitä, yleensä kuulemma vain määrävät nesteenpoistajia ja kipulääkkeet. Kysyin onko paikkakunnan muut yksit.lääkärit paikalla, että hyövääkö niille soittaa. Yksi lomalla ja yksi ties missä ja vastaanotto vasta ensi tiistaina auki. Eipä paljon lohduta. Soitin kuitenkin vielä paikkakunnan kunnaneläinlääkärille, jotka lupasivat huomiselle (tänään torstaina) klo. 12 ajan, hekään eivät moista leikkausta ennen tehneet, mutta lupasivat yrittää ja että puhelimella saisivat jostain neuvoja. HUH, HUH!

Soitin sitten takaisin meidän omalle eläinlääkärille (Pellon kunnan ellä) ja kysyin voidaanko tulla sinne jo tänään (eilen). Neljältä lähdettiin iltapäivällä ajelemaan Pelloon ja klo.17.30 oli sovittu aika. Mishkalle nukutus niskaan ja operaatiopöydälle. Jollain liukasteella eläinlääkäri sai manipuloitua nahan paikalleen, sanoi nahan olleen jumissa karvoista!!! Sheivasi pippelin paljaaksi ja sitten leikkasi esinahkaan suuremman viillon, jotta vastaavaa ei kävisi uudestaan ja tikkasi suonia yms. Ongelma johtui siis niistä saatanan karvoista ja ilmeisesti liian pienestä esinahasta.Kuoliota ei onneksi ollut, mutta mikäli olisi ollut, niin olisi pitänyt poistaa kuollut osa ja rakentaa peniksen pää uudelleen. Kuulemma ihan toimiva pissavärkki olisi ollut silloinkin. Leikkaus ilmeisesti onnistunut ja vehje kuin uusi. Lasku 97€. Sai penisilliiniä ja nesteenpoistajaa piikkinä, sekä sitten kotiinviemisiksi nesteenpoistajia, antibiootteja ja kipulääkkeet.

Mishka on tuomittu kylpyhuoneseen arestiin varmaankin n. viikoksi, kun nesteenpoistajan pistää pissan virtaamaan ja täytyyhän tuo horoperse narttu pitää erossa raasusta pojasta.

Kuvassa Mishka vetää sikeitä autossa. Herätystä ei annettu ja poitsu oli kunnolla hereillä vasta tänä aamuna. Toivottavasti mitään komplikaatiota ei tule ja toipuminen on nopeeta.