IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
9.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 5100 (1.7.2008 alkaen)
Koko
717 jäsentä
Tyttöjä: 637 (89 %)
Poikia: 80 (11 %)
Sijoitus koon mukaan: 829
Keski-ikä
40,0 vuotta
Otos: 551 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 39,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 41,7 vuotta

Jäsenet (717)

poika80VeraXSuzettes83Baeby^-emmu-Riku80jaana84[_eLLu_]tanionTinkeliMammaMänttä[^jenzki^]_plinsessa_||WildTiger||Miss_unluckyKiisi^^
« Uudemmat -
Lastensuojelun tueksi pitää sanoo ensin että he tekevät yleisesti hienoa työtä, mutta aina hommat ei suju niinkun pitäs. Tässä tarina elävästä elämästä.

Lapsen isä on narsisti, jota kiinnostaa vain oma hyöty. Hän on älykäs ja osaa manipuloida ihmisiä. Isän repertuaariin kuuluu mm. huumausaineet, varkaudet, tuhopoltto, pahoinpitely ja raiskaus. Siinä vasta rikostuomiot. Isä on myös uhannut sekä äidin että lapsen henkeä. Lapsestaan isä on suvainnut välittää vain silloin kun hänelle sopii. Hän on poliittinen pakolainen suomessa, joka olisi jo karkotettu ilman lasta. Kun lapsi joutui onnettomuuden takia sairaalaan, isällä oli parempaa tekemistä jonkun naisen kanssa.

Äidillä on onneksi yksinhuoltajuus, mutta isällä on edelleen tapaamisoikeus. Valvottuihin tapaamisiin turvakodissa isä ei ole tullut puoleen vuoteen. Milloin on iskenyt äkillinen "sairastuminen" aamusta, milloin ei ole ilmoitettu mitään. Tapaamiset stressaavat koko perhettä, eikä lapsi itse haluaisi niihin mennä. Viisivuotias on kuitenkin liian pieni, että lapsen mielipidettä noteerattaisiin. Aiemmissa tapaamisissa mukana on ollut vartija, mitä lastensuojelu ei katso enää tarpeelliseksi, koska isä on kuulemma käyttäytynyt asiallisesti vartijan läsnäollessa.

Näköjään koko homma pyörii isän ehtojen mukaan. Äidin on tuotava lapsi paikalle sovittuna ajankohtana, mutta isän ei tarvitse vaivautua jos ei huvita. Rehellisesti sanoen lapsen elämän ainoa suuri ongelma on isän olemassaolo. Onni onnettomuudessa löytyy kuitenkin siitä, ettei isä ole oikeasti kovin kiinnostunut lapsestaan, ellei turvapaikan pysyvyys kyseenalaistu. Eikä muutenkaan ole paljoa vaatimassa tapaamisia, koska istuu vähänväliä suomen vankilassa.

Lastensuojelua lapsen suojelu ei kumminkaan tunnu kiinnostavan. Onhan isän oikut tärkeämpiä kuin lapsen hyvinvointi, niinkuin narsistille sopii.

PS: Uskomatonta on myös, että hänellä riittää aina naisia, jotka nielevät hänen valheensa mukisematta. Nämä naiset myös rupeavat puolustamaan miestä, jos heille jotain menee sanomaan. Uskomatonta miten sitkeästi ihmiset ei voi uskoa että pahoja ihmisiä on olemassa ja yksi niistä on just se joka syöttää kehuja ja vakuuttaa hanakasti olevansa hyvä tyyppi. Mies on muuten luultavasti myös patologinen valehtelija. Mitä on kuullut niin hänen nimensä, kansalaisuutensa ja elämäntilanteensa muuttuu ajoittain.

BaarditpurkissaIHANAA :)Luonut: BaarditpurkissaTorstai 14.04.2011 19:01

On ollu tosi mukavaa olla sijaisena päiväkodissa :) rankkaa se välillä meinaa olla mut välillä taas on mieli tosi korkeella kun lapset on nii sulosia :)

lasten suusta:

" mää en kyllä usko että sää oot täti... sää näytät niin uudelta"

"miten sää oot noin pitkä... taidat olla asteroidi, koska ne on tosi pitkiä. kyllä minä tiedän, minä olen asiantuntija-tyttö!"

cs_jonna<3Luonut: cs_jonnaTorstai 08.10.2009 20:25

jonna:anna mun lapsi!
matu:MEIJÄN
jonna:tä on mun!
matu:ilman mua ei sul olis lasta.
jonna:kuule, sust tullu sylki on sun, must tullu lapsi on mun .
kiitos kaikille jotka osallistuivat niksun juhliin <3.

sisu pääs koira näyttelyyn taran.janskun, tiitun ja teemun kans...
sisu yllätti ja toi punasen nauhan :D kiitokset heille kun vei meidän martan näyttelyyn :)..mamma on tooosi ylpeä pikkukissan paskan noutajastaan<3.pakko alkaa käyttää ku eka kerta meni noin hyvin ^^.

Ribesehl[Ei aihetta]Luonut: RibesehlMaanantai 14.09.2009 21:42

Meille tuli äskön joku lapsi. Se soitti ovikelloa, mä avasin ja se sano et "Ai. Väärä ovi!" ja juoksi pois. On se kivaa olla suosittu <3

SAWAHILapset lapset..Luonut: SAWAHIMaanantai 20.04.2009 18:47

tänään

tulin lapsen kyydillä kotiin koulusta! :o :DD

marina^Allekirjoittakaa!Luonut: marina^Perjantai 20.02.2009 12:56

^Mapina^nummelas <33Luonut: ^Mapina^Tiistai 17.02.2009 13:48

on se kivaaa hoitaa lapsiii oon tääl yksin reinonkaa<3333

MiiåHmh :-DLuonut: MiiåSunnuntai 04.01.2009 21:18

Joku lähetti mee äitil 18.55 viesti et:
"Haluan lapsen ja nyt olen valmis siihen"
sit mee äiti vastas sil et:
"sorry, mä en kyl voi auttaa mut mieheni kyllä voi?"
sit se vastas:
"ei väärä numero"

&lt;virne&gt;&lt;virne&gt;&lt;virne&gt;&lt;virne&gt;&lt;virne&gt;&lt;virne&gt;&lt;virne&gt;&lt;virne&gt;&lt;virne&gt;&lt;virne&gt;&lt;virne&gt;&lt;virne&gt;
« Uudemmat -