IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
25.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 8 855 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 55
Koko
341 jäsentä
Tyttöjä: 276 (81 %)
Poikia: 65 (19 %)
Keski-ikä
37,0 vuotta
Otos: 211 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,2 vuotta

Jäsenet (341)

_Piisamirotta_GeminiusRiippaliinaSeloriaperttu_magdalenaHolledrag-queenwondertimoWandaWoodwardvalumapainlolitagreJirkxShellOnTheBeach`Donna

SorinTasavertainen asevelvollisuusLuonut: SorinMaanantai 23.01.2012 17:23

Paljon on puhuttu yleinen asevelvollisuus vastaan palkka-armeija. On myös ehdotettu erilaisia välimuotoja. Minä tuon nyt puolestani esiin vaihtoehdoksi asevelvollisuuden laajentamisen. Älkää silti pelästykö, sillä en ole pakottamassa naisia armeijaan, vaan laajentaisin asevelvollisuuden tietynlaiseksi kansalaisvelvollisuudeksi. Raskaus aikaan otan vielä lopuksi kantaa.

Sodan aikaan miehet taistelivat rintamalla ja naiset toimivat lottina sairaanhoidon ja ruokahuollon parissa. Peräänkuulutan tätä kadonnutta isänmaallisuutta ja yhteistä rintamaa. Nykyään naiset vaan haluavat päästä helpommalla ja miehet eivät halua, että heidän naisensa päätyy metsään äijä porukan keskelle.

Uudessa modernisoidussa kansalaisvelvollisuudessa palvelukseen kutsuttaisiin koko ikäluokan miehet ja naiset. Asepalveluksen lisäksi olisi mahdollista perehtyä ruokahuoltoon, sairaanhoitoon, öljyntorjuntaan, myrskytuhojen korjaukseen, kadonneiden etsintään, itsepuolustukseen, lastenhoitoon, verkkohyökkäysten torjuntaa sekä kaikenlaiseen kriisitukeen. Tämä voisi korvata vapaa-palokunnan toimintaa. Hoivapalvelut voisivat saada siitä kaivatun piristysruiskeen. Myös naiset oppisivat puolustamaan itseään. Kouluttaisimme kaikki yhteiseen reserviin toimijoiksi paremman ja turvallisemman suomen puolesta. Ja selvyydeksi vielä asepalvelus voisi olla vaikka oma osa-alueensa niin kuin tähänkin asti ja näistä muista voisi tehdä myös yksittäisiä osa-alueita tai erilaisia sopivia paketteja. Tämä korvaisi tai laajentaisi perinteisen siviilipalveluksen tai liittäisi sen osaksi tätä kokonaisuutta.

Joku kuitenkin aina kysyy vielä, mutta mistä raha? Tämä palvelu korvaisi osittain jo valmiiksi olemassa olevia tärkeitä toimintoja. Ja jos silti tarvittaisiin lisärahoitusta, niin kyllähän tärkeisiin asioihin pitää löytyä rahaa vaikka verotuksella. Lisäksi tässä on kaikki se hyvä mitä armeijassa sanotaan olevan, sekä enemmänkin.

Lopuksi vielä joku vetoaa aina siihen, että naiset kantavat ja synnyttävät lapset. Jos tällä tavalla lähtee ajattelemaan, niin silloinhan ne naiset, jotka hankkivat 10 lasta, ovat selkeästi eri asemassa niihin naisiin verrattuna, jotka eivät hanki lapsia ollenkaan. Lasten hankinnan ja raskauden ei pidäkkään olla mikään eriarvoistava tekijä. Naisten työmarkkina aseman ei pidä olla heikompi raskauden mahdollisuuden takia. Raskausajan tulee olla naiselle iloinen vapaa valinta, jolloin voi ottaa lomaa tietyn työkyvyttömyyden ajaksi tai saada joustoa heikentyneen työkyvyn ajaksi. Syntyneen lasten hoitoa tulee voida harjoittaa sekä äiti että isä keskinäisten sopimusten mukaan. Raskauteen ja vanhemmuuteen liittyvät ongelmat ovat kaikkiaan oma alansa, eikä niitä pitäisi sotkea asevelvollisuus keskusteluun.
Mies!

Etkö saa pillua? Nyt sinulla on siihen tuhannen taalan tilaisuus.

Profeministimiehet on vuodesta 1999 asti toiminut järjestö, joka on tarjonnut halukkaille saamattomille keinon esittää herkkää, syvällistä ja ennen kaikkea tiedostavaa yhteiskunnan vaikuttajaa, jolla on seksikkäitä Omia Mielipiteitä(tm).

Tämä kaikki täysin ilmaiseksi ilman oikeaa aivotyötä.

Ryhmän aktiivina sinulla on mahdollisuus nousta vaivihkaa maan kovimpien naistenkaatajien joukkoon ilman, että seksuaalisia halujasi edes kyseenalaistetaan, sillä eihän feministimies voi olla seksuaalisesti yhtä kieroutunut kuin sikamainen normaalimies.

Aikaisempaa kokemusta kriittisestä ajattelusta ei vaadita, eikä sitä oikeastaan katsota edes eduksi.

Hyödyllistä sanastoa opeteltavaksi: tasa-arvo, patriarkaalisuus, lasikatto. Näillä pääset liikkeessä jo pitkälle!

http://www.profeministimiehet.net/user/register?destination=frontpage

DarkmistFeminismin tekopyhyysLuonut: DarkmistMaanantai 10.10.2011 21:12

...ja sovinistit tehkää omat leipänne.

Feminismi sisältää idean, että naisia alistettaisiin nyky-yhteiskunnassa kaikilta muilta tahoilta, joilla ei ole pillua. Mielestäni kaikkia alistetaan, joka vitun yheisöissä ja ideologiassa ympäri maapalloa jollakin tapaa.
Kuitenkin ideologian pääperusteena ironisesti (myös valheellisesti) on idea nimeltä tasa-arvo. Tasa-arvo on jo arvo itsessään. Kiteytettynä feminismi on omaan napaansa tuijottamista, jos olet nainen.

Feminismi ei aja tasa-arvoa. Feminismi ajaa naisten asiaa. Ei siis pidä puhua feminismistä tasa-arvoa ajavana aatteena, vaan naisten ylivaltana miehiä kohtaan. Tätä he eivät kuitenkaan myönnä.
Pörssiyhtiöitä halutaan uudistaa. EU-parlamentti linjasi toissapäivänä, että epäpätevien osuutta pörssiyhtiöiden johdossa pitäisi saada nostettua tuntuvasti. Parlamentti on patistanut komissiota laatimaan asiasta lainsäädännön, koska vapaaehtoinen, yhtiön tehtäviin epäpätevien työntekijöiden palkkaaminen ei ole edistynyt toivotulla tavalla.

Suomen tasa-arvolautakunnan puheenjohtaja Sari S. Eksisti on määrätietoisesti ajanut läpi epäpätevyyskiintiön konseptin, joka ensi kevääseen mennessä otetaan käyttöön kaikissa Suomen pörssiyhtiöiden hallituksissa. Eksistin mukaan epäpätevät ovat kautta aikojen kokeneet sortoa epäpätevyydestään johtuen, eikä heillä ole ollut pätevien kanssa tasa-arvoisia mahdollisuuksia edetä päteville varattuihin asemiin yhteiskunnassa. Nyt tälle on tulossa muutos.

Epäpätevyyskiintiö tulee takaamaan, että vähintään neljä kymmenestä hallituksen jäsenestä on asemaansa epäpätevä. Tilannetta pyritään toki alkutottelun jälkeen tasa-arvoistamaan lisäämällä epäpätevien määrää suhteessa päteviin. Aatteen takana on vakaasti seissyt myös Suomen Vammaisliiton puheenjohtaja sekä tasa-arvottomuusministeri Paavo Arhinmäki.

-Suomessa on edelleen olemassa epäpätevien paksu lasikatto. Epäpäteviä vierastetaan työhönotossa, eikä heitä uskalleta palkata. Ei uskalleta ottaa riskejä, Sari Eksisti kommentoi.

Hanke on herättänyt myös erimielisyyttä ja sitä onkin kritisoitu kovaääniesti mm. pätevien keskuudessa. Ollaan väitetty esimerkiksi, että on ainoastaan loogista edetä pörssiyhtiöiden johtotehtäviin nimenomaan pätevyytensä perusteella, eikä epäpäteviä nimenomaan epäpätevyytensä vuoksi näissä tehtävissä tavata, sillä yhtiön tarkoitus on tehdä voittoa ja hoitaa asiansa juurikin mahdollisimman pätevästi. Kritiikkiä käsitellään paraikaa vihapuheena, eikä sitä olla vihaisuutensa vuoksi kokonaisuudessaan valtamediassa julkistettu. EU-parlamentti sekä tasa-arvolautakunta myös muistuttavat päteviä heidän vuosisatoja kestäneestä sorrosta: elämme 2000-luvulla on tullut epäpätevien aika johtaa maamme uuteen kukoistukseen. Meillä on epäpäteviltä paljon opittavaa ja heillä on annettavanaan aivan uusia näkökantoja sekä uusia toimintatapoja ongelmiin, jotka ollaan jo vuosikausia täysin ongelmitta ratkaistu vanhanaikaisin keinoin. Epäpätevien ryhmä kuitenkin huomauttaa, että vaikka asia on täysin ongelmitta osattu ratkaista tähän asti, ei se tarkoita, etteikö sitä voisi, ja jopa kannattaisi, tarkastella uudelta kantilta.

Ihmisten käsitteleminen yksilöinä, jotka itse kantavat vastuun itsestään on vanhanaikaista ja barbaaria. Tasa-arvolautakunnassa ollaankin yhtä mieltä siitä, että humaani ja moderni tapa on käsitellä ihmisiä pääasiassa ryhmänsä edustajana, jotta tasa-arvo ryhmien välillä parhaalla tavalla toteutuu.

Lisää aiheesta osoitteessa http://sdp.fi/

SchattenjägerLutkamarssiLuonut: SchattenjägerSunnuntai 07.08.2011 01:16

Suomen asevelvollisuus syrjii miehiä, miehillä ei ole Suomessa sosiaalisen abortin mahdollisuutta, enemmistö törkeän perhe- ja seurusteluväkivallan uhreista Suomessa on miehiä, 78% vuosittaisista itsemurhista Suomessa tekee mies, 80% Suomen asunnuttomista on miehiä, lähes jokaisessa huoltajuuskiistassa lapsen huoltajuus myönnetään äidille, 84% tunne-elämän häiriöstä tai sosiaalisesta sopeutumattomuudesta kärsivistä on miehiä, mutta luojan kiitos väsymättömästi tasa-arvon puolesta taistelevat feministit keskittyvät oikeasti tärkeisiin asioihin, kuten lutkamarssi.
Ajatuksia perjantai-aamuna.
Armeija ja tullilaitos ovat Suomen suurimpia suojatyöpaikkoja. Kiire ei paina juuri koskaan ja samalla voi tuntea itsensä tärkeäksi. Nämä työpaikat edustavat myöskin ns. "miesten maailmaa". Olen huomannut, että työpaikat joissa on selkeä yliedustus toista sukupuolta, kumpaa tahansa, ovat vajaampia henkiseltä ilmapiiriltään ja toimintakulttuuriltaan.
Tuli mieleen kytkeä edellinen huomioni nykyään suosittuun feminismikriittiseen argumenttiin "Miehet tekevät yhteiskunnan raskaimmat työt." Oma kokemukseni sekä mies- että naisvaltaisilla aloilla työskentelystä osoittaa päinvastaista. Raskaimpia ja kiireisimpiä töitä ovat olleet (ei varaston puolella tapahtuva) tehdastyö sekä työ suurkeittiössä. Naisvaltaisia työpaikkoja molemmat, joilla huonot työehtosopimukset ja lobbausjärjestöt verrattuna miesvaltaisiin duunarialoihin. Myöskin huolintatyö on kiireistä, ja siinä saa myös sivussa opetella kertomaan tullin gona-ukoille (joka tullista löytynee aina jokunen ex-skappari, entinen intin kapiainen) tullin omista säädöksistä kun heiltä täytyy kuitenkin leiman lyönnin verran työpanosta valmiisiin papereihin saada. Huolintatyö on myös naisvaltaista valkokaulusduunarihommaa, joka vaatii ammattitaitoa (tulli taas puolestaan vain "käsittelee valmista tuotetta").
Jos valtio oikeasti tehostaisi tullin toimintaa lisäisi tämä etenkin Venäjän kaupan tuottoa huomattavasti. Armeijaa taas on uudistettava kovalla kädellä, suojatyöpaikat lopetettava (eli nykysysteemillä leijonanosa työpaikoista), nuorten miesten yleinen asevelvollisuuspakko lopetettava (nykyinen järjestelmä mm. aiheuttaa turhia välivuosia) ja siirryttävä kohti ammattiarmeijaa. Myöskin ei suojatyöpaikoille ja toisaalta työllä tappamiselle.

EpistemeFeminismistäLuonut: EpistemeSunnuntai 21.11.2010 18:03

(löytyy muualta internetistä myöksin mutta lisäänpä tännekkin)

Olen saanut bannit eräälle kanavalle vain siitä syystä, koska ylläpitäjä oli katsonut galleriaprofiilistani yhteisön Feminismi. Minua on syytetty miesvihasta ja naisten ylivallan ajamisesta miesten sorrolla ja korvat suljettu kaikelta mahdolliselta mitä olen yrittänyt selittää. Välillä on sellainen olo, että en vain jaksa. En enää koskaan halua vääntää eri ihmisille samoja asioita rautalangasta. Tämä on minun feministinen kaapistatuloni. Haters gonna hate!

Monelle on ongelma nimittää itseään feministiksi., varsinkin miehille. Ja osoittaahan jo nimikin että naisia! Naisasialiike.

Feminismistä on eri alalajeja, eli kaikki feministitkään eivät ole samanlaisia. Esim. radikaalifeministeillä voi olla ankariakin mielipiteitä esimerkiksi pornosta ja ihmisihanteena androgyyni. Minä edustan feminismin tasa-arvoista puolta missä pyritään sukupuolten välisen eriarvoisuuden tasoittamiseen.

Usein kuulee syytteitä siitä, että feminismi ei keskity miesten yhteiskunnallisiin eriarvoisuusongelmiin. No mitä tuohon voi sanoa, naisasialiikehän se kuitenkin on, ajaa tasa-arvoa naisnäkökulmasta. Minusta miesasialiike olisi vallan hyvä idea. Sovinistithan eivät aja miesten asioita, toisin kun joskus luullaan, vaan keskittyvät vihaamaan naisia. Toisaalta, onhan se kaikkien etu, että feministit haluavat kumota kireät sukupuolirooliodotukset. Mies voi jäädä Koti-isäksi, eikä kotitöitäkään tarvi jakaa ”naisten töihin” ja ”miesten töihin” vaan voidaan sopia kumpi tekee mitäkin mielummin.

Tajusin olleeni feminismi koko ikäni heti ymmärtäessäni sanan merkityksen. Vuosin varrella sen sijaan, että se olisi saanut minut miesvihamieliseksi, on käynyt päinvastoin. Vielä yläasteella olin kovin ennakkoluuloinen poikia ja miehiä kohtaan, ne ovat kaikki sellaisia ja tällaisia. Feminismi on avannut silmäni tarkastelemaan ihmisiä ennen kaikkea yksilöinä, eikä sukupuolensa edustajina.

Jos joku haluaa edelleen vihata minua juurikin sen takia, että satun olemaan feministi, niin antaa mennä! Keskustelen asiasta mielellään tämän merkinnän kommentoinnissa ja toivoisin ettei minun tarvitse selitellä näitä samoja enää kovin monelle ihmiselle.
http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2010/04/07/miehet-painavat-toita-niska-limassa-naiset-eivat/20104864/139

naisten euro ei olekaan 80 senttiä vaan itseasiassa yli euron. Miehet tekevät sen verran enemmän töitä. Tasa-arvo korotuksia siis tarvitsevat itseasiassa siis miehet?!

eliisabettitasa-arvo plzLuonut: eliisabettiLauantai 13.03.2010 16:30

So what am I not supposed to have an opinion
Should I be quiet just because I'm a woman
Call me a bitch cos I speak what's on my mind
Guess it's easier for you to swallow if I sat and smiled

When a female fires back
Suddenly big talker don't know how to act
So he does what any little boy will do
Making up a few false rumors or two

That for sure is not a man to me
Slanderin' names for popularity
It's sad you only get your fame through controversy
But now it's time for me to come and give you more to say

If you look back in history
It's a common double standard of society
The guy gets all the glory the more he can score
While the girl can do the same and yet you call her a whore

But you're just a little boy
Think you're so cute, so coy
You must talk so big
To make up for smaller things
So you're just a little boy
All you'll do is annoy
You must talk so big
To make up for smaller things
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1904269

Hommahan menee minusta niin että kun kyseessä on poliisi, tuomion tulisi olla kovempi kun normaali siviilihenkilöllä. Ainakin armeijassa periaate on tämä. Syy on yksinkertaisesti siinä että poliisi toimii tällaisessa tapauksessa rikollisena, vaikka hänen pitäisi toimia rikoksen ehkäisijänä.

Poliisin karkea määritelmä:
"Poliisi on valtiovallan organisaatio, joka turvaa oikeus- ja yhteiskuntajärjestystä, ylläpitää yleistä järjestystä ja turvallisuutta, ennaltaehkäisee rikoksia sekä selvittää näitä ja saattaa nämä syyteharkintaan." -Wikipedia

Itä-Suomen hovioikeus nyt on mitä on, ja sitä on kritisoitu jatkuvasti lievistä raiskaustuomioista. Mutta nyt tuntuu siltä että Helsingin käräjäoikeus teki uuden ennätyksen. Tapauksesta on muun todistusaineiston lisäksi selkeä valokuvatodistusaineisto. Tapaus on enemmän kun selvä, ja poliisi selviää kahden vuoden ehdollisella !?

Tämä tapaus yksistään lyö suomen oikeuslaitokselle vitsin leiman, mutta kun ottaa huomioon aiemmat tapaukset niin alkaa leimaamispinta-ala jo vähitellen loppua.