IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 4 543 (1.7.2008 alkaen)
Koko
87 jäsentä
Tyttöjä: 23 (27 %)
Poikia: 64 (73 %)
Keski-ikä
34,7 vuotta
Otos: 64 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,0 vuotta
Ylläpitäjä
Zimur

Jäsenet (87)

chmpp-TilBe-p0is0nDefqon-1Fonzie-_Beast_[Öde]LazyEyeDogmeatMiek0eyes_of_tigerAhas86-jones-Trolli1hazeltaneli-91
« Uudemmat -
Syntymässä sukupuoli on helppo määritellä. Kätilö on selvillä vauvan sukupuolesta ennen kuin on ehtinyt laskea kymmenen varvasta ja kymmenen sormea. Myöhemmin määrittely ei kuitenkaan ole enää yhtä helppoa. Sukupuolen mukaan jaetaan valtaa, vapauksia ja rooli odotuksia. Kiipeilystä, remuamisesta ja "poikien leikeistä" pitävää tyttöä voidaan luonnehtia villiksi poikatytöksi.

Tällaisessa sukupuolisessa kuvauksessa ei ole enää kyse biologisesta sukupuolesta. Puhutaan sosiaalisesta sukupuolesta, genderistä. Gender sisältää ne roolimallit ja käyttäytymisodotukset, joita yhteiskunta asettaa sukupuolille.

Usein sukupuolista jaottelua pidetään selvänä ja jotenkin luonnollisena. Kuitenkin on täysin poliittinen kysymys, missä jaottelua käytetään. Esimerkkinä sukupuolisesta luokittelusta voidaan käyttää työnjakoa kotona ja työmarkkinoilla. Kotityöt kuuluvat useimmiten naisille, vaikka naiset tekevät yleisesti myös palkkatyötä.

Ammatillisilta aloilta löytyy myös jako naisvaltaisiin ja miesvaltaisiin aloihin. Tätä kutsutaan horisontaaliseksi segregaatioksi. Erottelulla on merkitystä palkkaukseen, ammatilliseen arvostukseen ja työolosuhteisiin.

Lisäksi naiset toimivat miehiä harvemmin johtotehtävissä. Tätä kutsutaan vertikaaliseksi segregaatioksi tai lasikatto ilmiöksi. Periaatteessa mikään ei näytä estävän naisia etenemästä uralla, mutta johonkin näkymättömään esteeseen he törmäävät.

Lähteet:

Sosiologia, Kimmo Saaristo, Kimmo Jokinen, WSOY, 2010

tj0.jpg

PARAS TUNNE IKINÄ! TÄNÄÄN INTTILESKEY OHI ON♥ ja nyt hakemaan se mun mies pois sieltä..! >>

A-styleRäjähdys TallinnassaLuonut: A-stylePerjantai 19.04.2013 21:46

...629711...
...629711...
...629711...
...629711...

...on 7.65 RK-rynnäkkökiväärini sarjanumero.
Arvatkaa minkä annoin sille nimeksi?
Fuck yes ;) (no homo)

The Zyzz - no scoping and drop shottin like a mofo

Suurin tavoitteeni on päästä tarkk'ampujaksi, siksi aseestani on kuluneiden kahden viikon aikana tullut suurin rakastajani.
Nukkuessani sen kanssa minun on kuultu puhuvani unissani "anna minun viettää vielä hetki patruunapesässäsi"

Aion paneutua rynnäkkökivääriini ja tarkka-ampujakoulutukseen pääsyyn samanlaisella antaumuksella kuin olen paneutunut kehonrakennukseen. Toivottavasti kehitys ammunnan suhteen on samanlaista...
En tiedä onko reilua syyttää aseen tähtäintä vaiko itseään amupatuloksista. Teille ketkä ette tiedä, aseen molempien tähtäinten oikein säätäminen on vähintään 60% itse ampumatarkkuudesta.

Vaikka armeijassa muuten kaiken täytyy olla särmää, ampumaradoilla on rennompaa. Eilen ammunnoissa menin full rambomode: hellehattu päässä, t-paita josta hihat kääritty ylös ja pilotit sekä rynkky. Olisin menny U.S Army Rangerist koska tahansa. Eräs toinenkin kommentoi tästä lol vielä kun olisi ollut sätkä huulessa olisi ollut perfect.

Huulista puheenollen: joka toiselta jätkältä puuttuu ylähuuli, mikä vähintäänkin huvittavalta, ellei vammaiselta. Tämä siis johtuu siitä, koska joka toisella on jotain ylimääräistä yläpellissä.
Muutenkin tupakkataukoja on aivan liian usein? Me kaikki muut ei-tupakoitsijat (bättre folk) joudutaan aina odottamaan kun tervakeuhkot poistuvat savuille. Miksei kerrankin voisi olla niin päin että kaikki ketkä eivät polta "sotilaskotiin mars" ja tupakoitsijat jäävät runkkaamaan vaikka ristissä.

Ainakin läpäisin coopperissa vaadittavan metrimäärän erikoisyksiköihin! Vaikka vielä on syytä parantaa kuntoa...

Armeija marssii vatsallaan

...termi tuli vähän liiankin tutuksi ensimmäisten viiden päivän aikana. Emme kirjaimellisesti tehneet mitään muuta kuin marssimme ja söimme 4 ateriaa päivässä. Sitä velttouden määrää...
mutta inttisafkasta sen verran että on ihan helvetin jees. Ei mitään keittoa joka päivä josta löytyy kokonainen sian sorkka.

Onneksi tahti kuitenkin kiristyi sen jälkeen ja aloimme karistaa läskiä edes vähän

MUTTA VOI PERSE

Sitä saa mitä tilaa (valitettavasti)
Jo ennen palvelukseen astumista pohkeeni huusivat hoosiannaa ja ensimmäisen juoksuaskeleeni jälkeen sattui niin vitusti. Aluksi selvisin sillä mielikuvalla että olen The Zyzz - supersotilas ja kipu on vain heikkoutta poistumassa kehosta.
Mutta coopperin jälkeen en kirjaimellisesti pystynyt edes astua hajoamatta.
Jouduin ryömiä lääkintä-autolle ja setä antoi kylmägeeliä, joka kuin ihmeen kaupalla helppottikin. Mutta sen vaikutus jäi lyhyeen kun meitä jälleen kerran juoksutettiin edestakas tupaa ja ulkojärjestymispaikkaa, kun joku aina unohti anaalituttinsa sängylle yms
Voi vittu. Jäi vähän huono maku ensimmäisistä viikoista kun en kertaakaan voinut olla 100% mukana harjoutuksissa.

Ja ensi viikolla on tetsausta korvessa täydessä taisteluvarustuksessa, eli n. 30kg paskaa niskassa. Tätä kestää koko viikon ja oleskelemme siis teltassa. MInua huolettaa tässä vain kaksi asiaa: ovatko jalkani ready for action ja mitä sitten kun tulee paskahätä? Rynkkypaska kuulemma toimii (kiepsautetaan rynkky puun ympärille ja työnnetään persettä ylös ja pudotetaan Hiroshimat). Tai sitten etsin vain tarpeeksi tukevan oksan ja toivon ettei herra alikersantti satu kulkemaan alta.

Sick cunts everywhere

Tupani arvonnassa ei olisi voinut käydä parempi mäihä. On kiva olla aakkosissa ensimmäisenä ;)
Läppä lentää joka ilmansuunnasta ja kaikilla on aina hauskaa. Jopa Pähkinä-Esko, tupamme hiljaisin kaveri parina ensimmäisenä päivänä on nyt kuin kotonaan ja hänkin yrittää välillä heittää jotain vitsiä, vaikka paskaa se onkin, mutta sitä ei tarvitse hänelle kertoa tai hän vetäytyisi taas kuoreensa.

Cunts everywhere

yllättävän paljon varusnaisia? Vielä yllättävempää oli se, että palvelukseenastumispäivänä kaikki oli kaseja ja ysejä, mutta seuraavana aamuna kaikki olivatkin yhtäkkiä kutosia ja seiskoja. LOL meikki on pretty cool guy

I'm makin all kinds of gains

Mitä tulee gainsseihini, olen pelkästään kahden viikon aikana kiristynyt huomattavasti, kulutuksen ollessa suurempaa kuin saanti ja vain kaksi kertaa käynyt salilla. Se tunne kun on koko sotilaspoliisikomppanian esteettisin hirmu.
Jopa nimeltä mainitsematon alikersantti, joka on ainut kuka painii samassa sarjassa, sanoi kuntosalilla 9/10 naisystävälleen "Ainakin joku SPOLK:sta (sotilaspoliisikomppania n. 300 alokasta) on hyvässä kunnossa".
Laitan kuvia kun jaksan

Soijaa

Pakko vielä sanoa, että on hieman nihkeää marssia ja juoksennella 20 asteen lämmössä kolmella T-paidalla, kolmella sukkaparilla ja kolmella parilla boksereita. Sitä soijan määrää...
pyykinvaihtopäivä vasta ensi perjantaina. fug

Hygieniasta puheenollen, ensimmäinen asia kun pääsin tänään lomille, olis karvojen hellävarainen likvidointi. Juuri niin, nauti mielikuvastasi The_Zyzzistä vaahdottamassa itseään suihkussa saippualla ja ajelemassa itseään posliiniksi. U horny yet? I know I am

Boss Nigger

Ainiin ja kävi aivan saatanan outo asia tällä viikolla: meidän kasarmilla on eräs alikessu, ketä kaikki pitävät mulkkuna ja häntä kutsutaan kalkkunaksi, koska hän näyttää kalkkunalta. Piirsin pilapiirroksen hänestä ja annoin hänelle kalkkunan ruumiin... mutten aavistanut että 10min töherrykseni saisi niin paljon suosiota ja muutaman tunnin aikana kasarmin jokainen jätkä oli käynyt naureskelemassa sille. Menimme marssille tämän jälkeen, jonka aikana yksi kolmesta alikersantista huutaa: Kuka on se pilapiirrosten tekijä?!
Sydämeni skippaa pari lyöntiä ja koko elämäni vilahtaa silmieni edestä. Tiedän armeijan hengen: jos kukaan ei tunnusta, kaikki kärsii, joten arkaillen nostan käteni ylös. Varaudun 9kk poistumiskieltoon yms. mutta kaikkien yllätykseksi alikersantit alkavat nauraa ja sanovat että piirros oli aivan helvetin hyvä ja antavat minulle käskyn piirtää kaikki kasarmimme alikersantit. LOL
Kalkkuna, kenestä piirroksen tein, oli se kuka käskyn antoi.
Minun, sekä monen muun pisteet häntä kohtaa nousivat. Vitun chilli duuni haha

PS. toisen päivän lääkäritesteissä kusinäytteessäni oli +1 proteiinia. +3 on maksimi. Kaikilla muilla oli 0. U mirin?

Anyway, menen nyt katsomaan Jarheadin

SorinParempi maailma?Luonut: SorinSunnuntai 27.05.2012 03:00

Mitä jos lopetettas huumesota ja annettas niiden käyttää, jotka haluu käyttää. Tuetaan, eikä tuomita.

Miks pitää olla armeija? Vaan jotta vieras valta ei vois vapaasti tänne tunkea Mut hei mitäs jos karsittas se minimiin. Ratkastas tasa-arvo ongelmat samal ja panostettas parempaan maailmaan. Sillon ei ees tarvis armeijaa niin.

Entäs suomen kaksikielisyys? Pitääks ihmisii ihan tahalteen kiusaa? Mitä ruotsinkielisii on joku alle 6 prosenttii. Onko tää porukka niin itsekeskeisii.

Ja ennen ku vastaat, jos tarvii ratkoo ongelmii. Mieti et maailmas on muitki ku sä, miten käy niille sit. Puolustatko vaan periaatteit. Vai mietitkö epäitsekkäästi. Mite asiat vois oikeesti olla paremmi.

SorinTasavertainen asevelvollisuusLuonut: SorinMaanantai 23.01.2012 17:23

Paljon on puhuttu yleinen asevelvollisuus vastaan palkka-armeija. On myös ehdotettu erilaisia välimuotoja. Minä tuon nyt puolestani esiin vaihtoehdoksi asevelvollisuuden laajentamisen. Älkää silti pelästykö, sillä en ole pakottamassa naisia armeijaan, vaan laajentaisin asevelvollisuuden tietynlaiseksi kansalaisvelvollisuudeksi. Raskaus aikaan otan vielä lopuksi kantaa.

Sodan aikaan miehet taistelivat rintamalla ja naiset toimivat lottina sairaanhoidon ja ruokahuollon parissa. Peräänkuulutan tätä kadonnutta isänmaallisuutta ja yhteistä rintamaa. Nykyään naiset vaan haluavat päästä helpommalla ja miehet eivät halua, että heidän naisensa päätyy metsään äijä porukan keskelle.

Uudessa modernisoidussa kansalaisvelvollisuudessa palvelukseen kutsuttaisiin koko ikäluokan miehet ja naiset. Asepalveluksen lisäksi olisi mahdollista perehtyä ruokahuoltoon, sairaanhoitoon, öljyntorjuntaan, myrskytuhojen korjaukseen, kadonneiden etsintään, itsepuolustukseen, lastenhoitoon, verkkohyökkäysten torjuntaa sekä kaikenlaiseen kriisitukeen. Tämä voisi korvata vapaa-palokunnan toimintaa. Hoivapalvelut voisivat saada siitä kaivatun piristysruiskeen. Myös naiset oppisivat puolustamaan itseään. Kouluttaisimme kaikki yhteiseen reserviin toimijoiksi paremman ja turvallisemman suomen puolesta. Ja selvyydeksi vielä asepalvelus voisi olla vaikka oma osa-alueensa niin kuin tähänkin asti ja näistä muista voisi tehdä myös yksittäisiä osa-alueita tai erilaisia sopivia paketteja. Tämä korvaisi tai laajentaisi perinteisen siviilipalveluksen tai liittäisi sen osaksi tätä kokonaisuutta.

Joku kuitenkin aina kysyy vielä, mutta mistä raha? Tämä palvelu korvaisi osittain jo valmiiksi olemassa olevia tärkeitä toimintoja. Ja jos silti tarvittaisiin lisärahoitusta, niin kyllähän tärkeisiin asioihin pitää löytyä rahaa vaikka verotuksella. Lisäksi tässä on kaikki se hyvä mitä armeijassa sanotaan olevan, sekä enemmänkin.

Lopuksi vielä joku vetoaa aina siihen, että naiset kantavat ja synnyttävät lapset. Jos tällä tavalla lähtee ajattelemaan, niin silloinhan ne naiset, jotka hankkivat 10 lasta, ovat selkeästi eri asemassa niihin naisiin verrattuna, jotka eivät hanki lapsia ollenkaan. Lasten hankinnan ja raskauden ei pidäkkään olla mikään eriarvoistava tekijä. Naisten työmarkkina aseman ei pidä olla heikompi raskauden mahdollisuuden takia. Raskausajan tulee olla naiselle iloinen vapaa valinta, jolloin voi ottaa lomaa tietyn työkyvyttömyyden ajaksi tai saada joustoa heikentyneen työkyvyn ajaksi. Syntyneen lasten hoitoa tulee voida harjoittaa sekä äiti että isä keskinäisten sopimusten mukaan. Raskauteen ja vanhemmuuteen liittyvät ongelmat ovat kaikkiaan oma alansa, eikä niitä pitäisi sotkea asevelvollisuus keskusteluun.

SorinHomo on huono isä ymsLuonut: SorinKeskiviikko 06.04.2011 00:39

Joku sanoi, että ketään ei saa kohdella eriarvoisesti ikään, sukupuoleen, varallisuuteen, ihonväriin, uskontoon tai seksuaaliseen suuntaumukseen katsoen. Mitä mieltä sinä olet?

Muutamia väittämiä esim. nuori on liian tyhmä tajutakseen elämää. Miehen kuuluu käydä armeija. Rikkailta saa varastaa. Valkoinen rotu on ylempi arvoinen. Kaikki jotka eivät ole muslimeja saa tappaa. Homo on huonompi isä.

SambaleijaInttiLuonut: SambaleijaMaanantai 12.07.2010 00:34

No se.
Onko pakollisesta asevelvollisuudesta enää juurikaan käytännön hyötyä? Länsimaata kohti tehty hyökkäys on äärimmäisen epätodennäköinen. Se tuomittaisiin kansainvälisesti ja olisi käytännössä vähintäänkin poliittinen, ellei jopa käytännön, itsemurha. En voi rehellisesti uskoa että kukaan uskaltaisi hyökätä Suomen kimppuun. Kuitenkin epätodennäköisen hyökkäyksen tapahtuessa taisteltaisiin liian huonolla ja vähäisellä kalustolla vihollista vastaan. Yleinen asevelvollisuus ehkä hieman masentaa muita maita sen hyökkääjille aiheuttamien tappioiden takia, mutta käytännössä Suomen on pakko turvautua muiden maiden apuun.

Monet nuoret miehet eivät enää edes halua armeijaan. He eivät koe sitä hyödylliseksi "kasvattajana" tai "miehuusriittinä". Mielestäni Suomen kannalta hyödyllisempää sekä sodan että rauhan aikana olisi kaikille pakollinen ääritilanteisiin koulutus. Tähän sisältyisi esimerkiksi hätätilanteissa toimimisen harjoittelua ja ensiavun antamista. Halukkaat sen sijaan voisivat liittyä asevoimiin, palkkaa vastaan luonnollisesti. Tälläinen ratkaisu olisi sekä sukupuolisesti tasa-arvoinen että yleishyödyllinen.
« Uudemmat -